ווי צו ויסמעקן ינסטאַגראַם אַקאַונט

ויסמעקן אָדער דיאַקטיווייט ינסטאַגראַם אַקאַונט

ניט קיין ענין וואָס איר ויסמעקן דיין ינסטאַגראַם חשבון, דער ריז פון געזעלשאַפטלעך מידיאַ וויל נישט מאַכן עס גרינג פֿאַר איר. אויב דיין חשבון איז אפגעשטעלט אָדער פארשפארט, איר קענט נאָר ויסמעקן דיין חשבון און אָנהייבן ווידער.

איר קען נישט אויסמעקן אָדער דיאַקטיווייט דיין ינסטאַגראַם חשבון גלייך פֿון דיין טעלעפאָן אַפּלאַקיישאַן. צו טאָן דאָס, איר האָבן צו גיין צו די דעזיגנייטיד חשבון דילישאַן בלאַט.

איר קענט ויסמעקן דיין חשבון פּערמאַנאַנטלי ינסטאַגראַם, אָדער דיאַקטיווייט עס טעמפּערעראַלי. אויב איר ווילן צו וויסן ווי צו טאָן איינער אָדער די אנדערע, נאָר נאָכפאָלגן אונדזער פּשוט סטעפּס.

ווי צו ויסמעקן מיין ינסטאַגראַם בלאַט?

ויסמעקן דיין ינסטאַגראַם איז שטענדיק – איר וועט פאַרלירן אַלע דיין פאָטאָס, ווידיאס, אנהענגערס און אַרטיקלען – איר וועט פאַרלירן דיין בייַזייַן אויף די געזעלשאַפטלעך מידיאַ פּלאַטפאָרמע.

אויב דאָס איז וואָס איר ווילן צו טאָן, אַזוי לאָזן ס אָנהייבן.

  1. גיין צו די בלאַט פון דילישאַן פון ינסטאַגראַם חשבון דאָ.
  2. אויב איר זענט נישט נאָך לאָגד אין די וועב בלעטערער ווערסיע, איר וועט זיין פּראַמפּטאַד צו טאָן דאָס.
  3. איר וועט זיין דערלאנגט מיט דעם פאַרשטעלן:
      ויסמעקן ינסטאַגראַם חשבון

    • סעלעקטירן די סיבה וואָס איר ויסמעקן דיין חשבון.
    • אַרייַן דיין פּאַראָל פֿאַר דיין חשבון און גיט “שטענדיק ויסמעקן מיין חשבון”.

ווי אַזוי קען איך דיאַקטיווייט מיין אַקאַונט ?

געדענקט אַז עס איז ניט מעגלעך צו צוריקקומען פֿון אַ פּערמאַנאַנטלי אויסגעמעקט חשבון. אויב איר נאָר ווילן צו בלייַבן אַוועק פון געזעלשאַפטלעך מידיאַ פֿאַר אַ בשעת, דיאַקטיווייטינג דיין חשבון קען זיין אַ בעסער אָפּציע.

דיאַקטיווייטינג דיין חשבון מיטל אַז עס איז גאָר פאַרבאָרגן פֿאַר אַלע ינסטאַגראַם יוזערז, און איר קענען ריאַקטיווייט עס אויב איר ווילט.

איר קענען דיאַקטיווייט דיין חשבון פֿון די דעסקטאַפּ ווערסיע פון ​​ינסטאַגראַם:

  • פאַרבינדן צו די דעסקטאַפּ ווערסיע פון ​​ינסטאַגראַם אויף instagram.com
  • דריקט אויף די קנעפּל “מאָדיפיצירן די פּראָפיל” ווייַטער צו דיין חשבון נאָמען
  • ינסטאַגראַם חשבון ויסמעקן

  • דריקט אויף “דיאַקטיווייט דיין חשבון טעמפּערעראַלי” אין די דנאָ פון די בלאַט.
  • ינסטאַגראַם ויסמעקן

  • באַשטעטיקן די סיבה וואָס איר ווילן צו דיאַקטיווייט דיין חשבון, דעמאָלט אַרייַן דיין פּאַראָל פֿאַר דיין חשבון.
  • דריקט אויף טעמפּערעראַלי דיאַקטיווייט דער חשבון.

אַמאָל דיין חשבון איז דיאַקטיווייטיד, איר קענען אַקטאַווייט עס ווידער אין קיין צייט. קלאָץ אין דיין חשבון ווי געוויינטלעך און דיין חשבון וועט זיין קענטיק ווידער.

אַז ס אַלע עס איז צו אים.

געדענקט אַז די סאַפּרעשאַן פון דיין חשבון איז שטענדיק, בשעת זיין דיאַקטיוויישאַן איז צייַטווייַליק. אויב איר האָבן קיין ספקות, מיר רעקאָמענדירן אַז איר פשוט דיאַקטיווייט דיין חשבון אַזוי אַז איר קענען באַראַטנ זיך עס ווידער אויב איר ווילט.

Recent posts