Hur man tar bort Instagram -konto

Ta bort eller inaktivera Instagram -konto

Det spelar ingen roll varför du tar bort ditt Instagram -konto, sociala medier jätten vill inte göra det enkelt för dig. Om ditt konto är blockerad eller låst, du kan bara ta bort ditt konto och börja om.

Du kan inte ta bort eller inaktivera ditt Instagram -konto direkt från din telefonapplikation. Att göra detta, du måste gå till tilldelad sida för borttagning av konto.

Du har möjlighet att antingen radera ditt konto permanent Instagram, antingen inaktivera den tillfälligt. Om du vill veta hur man gör det ena eller det andra, följ bara våra enkla steg.

Hur tar jag bort min Instagram -sida?

Att ta bort din Instagram är permanent – du kommer att förlora alla dina foton, videoklipp, följare och meddelanden – du kommer att förlora din närvaro på den sociala medieplattformen.

Om detta är vad du vill göra, så låt oss börja.

  1. Gå till sidan för borttagning av Instagram -konto här.
  2. Om du ännu inte är inloggad på webbläsarens version, du kommer att uppmanas att göra det.
  3. Du kommer att presenteras med denna skärm:
      ta bort instagramkonto

    • Välj anledningen till att du tar bort ditt konto.
    • Ange ditt kontolösenord och klicka “Ta bort mitt konto permanent”.

Hur kan jag inaktivera mitt konto ?

Kom ihåg att det inte är möjligt att gå tillbaka från ett permanent raderat konto. Om du bara vill hålla dig borta från sociala medier ett tag, Det kan vara ett bättre alternativ att inaktivera ditt konto.

Att inaktivera ditt konto innebär att det är helt dolt för alla Instagram -användare, och du kan återaktivera det om du vill.

Du kan inaktivera ditt konto från skrivbordsversionen av Instagram:

  • Anslut till skrivbordsversionen av Instagram på instagram.com
  • Klicka på knappen “ändra profilen” bredvid ditt kontonamn
  • radera konto på instagram

  • Klicka på “Inaktivera ditt konto tillfälligt” på botten av sidan.
  • radera instagram

  • Bekräfta anledningen till att du vill inaktivera ditt konto, ange sedan ditt kontolösenord.
  • Klicka på Inaktivera tillfälligt kontot.

När ditt konto har inaktiverats, du kan aktivera den igen när som helst. Logga in på ditt konto som vanligt så visas ditt konto igen.

Det är allt som finns.

Kom ihåg att undertryckande av ditt konto är permanent, medan hans avaktivering är temporär. Om du har några tvivel, Vi rekommenderar att du helt enkelt inaktiverar ditt konto så att du kan konsultera det igen om du vill.

Recent posts