Hur man vet om någon har blockerat dig på Instagram

Att kunna svartlista vissa personer på sociala medier är otroligt hjälpsamt, men det kan vara frustrerande om du är på mottagarsidan och inte förstår varför eller hur det hände.

Om du tror att du har blockerats Instagram, Oroa dig inte : du är inte den första som blockeras på sociala medier och du kommer definitivt inte att bli den sista.

Instagram mobil

Det finns flera sätt att berätta om du faktiskt har blockerats eller inte., så tveka inte att fråga !

Detta är i princip hur du kan se om någon har blockerat dig Instagram.:

  1. Du kan inte ser inte användaren när du söker efter honom
  2. Du kan inte se dem i dina följare eller de som följer dig
  3. Deras inlägg visas inte
  4. Du kan inte ser inte deras Instagram Stories
  5. Även om du skickar ett meddelande till dem, de kommer inte att få det inte
  6. De kommer inte att se inte dina inlägg
  7. De kommer inte att se inte dina kommentarer på andra inlägg
  8. Deras Kontakten försvinner (om du har fått några tidigare meddelanden från dem)

Hur man vet om någon har blockerat dig

Ibland tar folk bara bort sitt konto, eller Instagram förbjuder konton. När detta händer, ovanstående tecken har samma egenskaper som när någon blockerar dig.

Detta är bara ett sätt att se till, och det fungerar enligt följande:

  • Start genom att söka efter dem från ditt eget konto. Om du inte ser dem, de kan ha ändrat sitt användarnamn ; så se till att leta efter andra namn också.
  • Badrum, fråga någon om du kan använda deras konto för att hitta användaren, eller använd ett annat konto om du har ett.
  • Sök kontot och om det visas på den andra användarens konto, chansen är stor att du har blockerats.

Vad kan jag göra om någon har blockerat mig på Instagram

Detta är inte det enda sättet att veta om du verkligen har blockerats, men vi har funnit att detta är det enklaste och mest pålitliga sättet.

Vad kan jag göra om någon har blockerat mig på Instagram

Tyvärr, det finns inte mycket att göra i den här situationen, eftersom systemet är utformat för att skydda användare som blockerar andra, och med rätta. Ändå, om du tror att du av misstag har blockerats, och att det här är någon du känner, kontakta a annan plattform för sociala medier och fråga honom om det.

Ibland, det kan vara ett misstag och allt är bra, de kan avblockera dig på deras sida. Om det däremot var en riktig blockering, det här är din chans att göra saker rätt och ta reda på vad som gick fel. Kom ihåg det om du upprör eller trakasserade den personen, hon har all rätt att göra detta och du förtjänar förmodligen att bli blockerad.

Recent posts