Sagalana ngeunaan Checkout Instagram

Instagram Checkout ayeuna dianggo ku sadaya usaha anu layak di Amérika Serikat sareng bakal global dina waktos anu caket.
Fitur Checkout ngamungkinkeun kami mésér produk langsung tina aplikasi Insta kami. Ti saprak ayeuna, urang tiasa langsung mesen langsung kana Insta nalika ngajajah tulisan anu tiasa dibeli nganggo tag produk favorit urang.
Numutkeun ka Instagram, 130 millions d’utilisateurs cliquent chaque mois sur des posts shoppable, sareng teu heran yén Instagram ayeuna parantos nempatkeun fungsina ” Parios ” sayogi pikeun sadaya bisnis di Amérika Serikat.
Kanaékan popularitas “tulisan shoppable” gancang ngarobih Insta kana platform e-commerce. Fitur Checkout ayeuna bakal ngalengkepan parobihan ieu sareng ningkatkeun pangalaman pangguna janten langkung saé.
Urang ayeuna tiasa ngetok tag produk anu kami resep sareng mayar langsung dina Instagram pikeun produk éta. Prosés pameseran kami henteu kantos langkung gampang dina platform média sosial anu sanés.
Aranjeunna parantos leres-leres ngarobih cara balanja sareng ngarobih cara perusahaan nganggo toko Insta na..
Pikeun pamilik bisnis, kamampuan pikeun gancang ngarobah pamirsa ti ngan saukur ngotéktak pikeun mésér produk tanpa kedah ngantep aplikasi Instagram nyababkeun ningkatna tingkat penjualan.
Bisnis, éta influencers sareng pangguna bakal ngalaman waktos anu pikaresepeun ku fungsionalitas mayar.

Checkout instagram

Kedah anjeun nganggo Instagram Checkout?

Seueur urang parantos nganggo platform Insta pikeun pamasaran sareng iklan sababaraha taun ayeuna., sareng kami sadar kana pentingna pikeun strategi pemasaran urang.
Tapi parobihan anu anyar dina taun ka tukang sacara lengkep ngarobih platform ieu saé.. Sakuduna henteu deui ngan ukur platform iklan.
Fitur Instagram Checkout nyayogikeun palanggan ku platform anu gampang, ti mana aranjeunna tiasa mésér produk urang.
Taun ayeuna, Instagram parantos ngusahakeun nampung usaha sareng mérek sabisa-bisa ngalangkungan pandemi.
Aranjeunna ngageneralisasi pungsionalitas toko sacara global sareng ngagulung kode QR pikeun ngabantosan urang ngembangkeun bisnis urang dina Insta.
Instagram dilaporkeun que 80 % des comptes suivent un compte d’entreprise, anu jelas ngajelaskeun naha aranjeunna damel pisan pikeun mastikeun yén urang tiasa nguntungkeun tina platform urang.
Kieu carana pangguna tiasa mésér produk urang dina sababaraha léngkah anu saderhana:
• Pencét kana ikon paméséran
• Pencét kana produk anu ditampilkeun
• Ketok dina cash register
• Tuliskeun detil kartu sareng inpormasi tagihan
• Pencét kana tatanan tempat

balanja instagram

Kumaha Larapkeun pikeun Checkout Instagram?

Anjeun tiasa nganggo Checkout Instagram ayeuna di Amérika Serikat, tapi anjeun mimitina kedah ngatur toko anjeun.
Akun anjeun kusabab éta numbu ka halaman Facebook anjeun atanapi ka Shopify, dimana Insta tiasa nyandak katalog sareng inpormasi produk anjeun.
Insta nganggo inpormasi anjeun pikeun nyiptakeun labél produk anjeun ku kituna anjeun tiasa nyirian produk anjeun dina poto anjeun, video sareng IGTV ayeuna.
Saatos hasil nyetél toko anjeun, anjeun tiasa nganggo formulir ieu didieu pikeun nyungkeun Checkout.
Upami anjeun henteu di Amérika Serikat, siap-siap sareng ngadamel toko anjeun. Kéngingkeun mimiti ngagunakeun pungsi pamayaran pas éta dikaluarkeun sacara global.

Kumaha kéngingkeun seuseueurna tina cash register anjeun

Kami gaduh sababaraha saran pikeun anjeun pikeun ngamanfaatkeun fitur Instagram Checkout anjeun., sareng cara kieu, anjeun tiasa pastikeun ningkatkeun penjualan anjeun ogé.

1. Pertimbangkeun méré tag produk anjeun dina sadaya format kontén

Entong ngawatesan labél anjeun upami anjeun badé ngamaksimalkeun penjualan anjeun. Salawasna émut pikeun méré tag produk anjeun dina unggal format kontén. Maksimalkeun poto sareng video.
Ku ngembangkeun tag dina format kontén anu béda, anjeun pastikeun anjeun ngahontal saloba jalma anu tiasa ningali eusi anjeun.
Beuki produk anjeun katingali, langkung gampang pikeun pemirsa anjeun pikeun perhatoskeun sareng mésér ti anjeun ngalangkungan fitur pamayaran.

2. Mitra sareng influencers

Influencers ageung, sareng aranjeunna kataji pisan ku pengikutna. Urang kedah masihan kiridit sabab aranjeunna hébat kana naon anu dilakukeun.
Seueur diantara aranjeunna parantos suksés dina teras-terasan ngembangkeun platform pribadi ku cara ngalaksanakeun sareng ngahasilkeun kontén aslina pikeun pengikut satia.. Kieu carana aranjeunna milarian artos, janten aranjeunna kedah terang hiji atanapi dua hal.
Ku mimitran sareng influencer sareng panyekel akun panyipta anu ogé tiasa méré tag produk langsung dina konténna, anjeun tiasa ngiklankeun produk anjeun langkung agrésip dina platformna, tapi ku cara anu otentik.
Henteu ngan ukur produk anjeun bakal diperhatoskeun pisan ku pengikutna, tapi éta ogé cara anu pinter pikeun ngiklankeun diri, tanpa nyobian ngajual produk anjeun langsung.

3. Anggo karusél

Ngagunakeun korsél pikeun produk anjeun tiasa ngahontal pemirsa langkung gancang, tapi sacara épéktip. Gambar produk anjeun langkung pikaresepeun, langkung gampang éta pikeun narik perhatian pemirsa anjeun.
Janten kreatif sareng ngadamel gambar sareng sababaraha produk anjeun. Kucara kieu, anjeun henteu ngan ukur tiasa méré tag sababaraha produk dina hiji kontén, tapi ogé pikeun nunjukkeun produk ieu babarengan sareng langkung gancang.

balanja IG

CV

Fungsi toko sareng pamayaran gancang ngarobah Insta kana platform anu langkung ageung tibatan anu kantos. Pastikeun tetep dituturkeun sareng kenalkeun diri anjeun sareng sadaya fitur anu aya sareng énggal anu dileupaskeun..
Tim Instagram parantos damel pisan sababaraha taun ka pengker pikeun nyumponan kabutuhan sareng ekspektasi anjeun, janten pastikeun anjeun ngamangpaatkeun pinuh sadaya kauntungan anu ditawarkeunana.

Recent posts