Kumaha Ngahubungan Influencers Dina Instagram

Upami anjeun hoyong kontak sareng merek ageung sareng pangaruh dina Ecological anjeun dina Instagram, aya sababaraha hal anu anjeun kedah terang pikeun nyegah ditembak.

Aya langkung ti samilyar pangguna Instagram anu aktip, sareng upami anjeun hoyong kéngingkeun kemitraan ieu ku influencer ageung atanapi mérek populér, anjeun bakal kedah menonjol sareng pastikeun anjeun nguping. Instagram mangrupikeun salah sahiji cara anu paling saé pikeun jaringan sareng mérek sanés sareng ningkatkeun ayana média sosial sareng bisnis anjeun..

Tulisan ieu ngeunaan pendekatan anu pangsaéna pikeun narik perhatian masarakat sareng ngajantenkeun aranjeunna bungah damel sareng anjeun.. Émut yén sababaraha akun Instagram ageung bakal nampi ratusan pesen unggal dinten, janten penting menonjol sareng ngagantung aranjeunna langsung.

Kemitraan sareng pangaruh utama

Kontak Merk Sareng Pangaruh Di Instagram

Upami anjeun ngarencanakeun gaduh pangaruh dina akun influencer, naon ukuran anjeun atanapi ukuran ieu, anjeun bakal kedah ngalakukeun hal ieu:

  • Target jalma anu bener – aya gunana pikeun ngirim pesen ka jalma anu henteu resep ka anjeun atanapi anu henteu saluyu sareng gambar mérek anjeun sareng kapribadian anjeun
  • Bawa aranjeunna nilai – seueur jalma fokus kana naon anu aranjeunna nyobian pikeun ngahontal, tinimbang fokus kana kumaha aranjeunna tiasa ngabantosan jalma anu aranjeunna ngahontal
  • Narima tampikan – anjeun badé ngintun seueur pesen sareng seueur diantarana bakal sono kana tandana, janten siap nampi panolakan
  • Tetep bakti – anjeun kedah tetep ngalakukeun éta sareng henteu nyerah, bahkan dina nyanghareupan panolakan sareng kabodoan anu konstan Ayeuna anjeun ngagaduhan ide dasar kumaha pikeun neraskeun, hayu urang rinci.

Sasaran Jalma Anu Katuhu

Dina raraga kéngingkeun hasil anu pangsaéna, anjeun kedah nargétkeun akun anu aya hubunganana sareng kontén anjeun. Kami nembe nyebarkeun tulisan ngeunaan kumaha carana gancang mendakan akun énggal dina Ecological anjeun., janten baca gancang upami anjeun ngan ukur hoyong seueur akun pikeun ngatur.

Anjeun tiasa ogé ngagunakeun pendekatan anu langkung jero, asup milarian hashtag atanapi lokasi anu aya hubunganana sareng Ecological anjeun sareng marios akun hiji-hiji ka Kontak. Ngalakukeunana, cobi tong hariwang teuing ngeunaan jumlah pengikutna, tapi gantina difokuskeun tingkat Dursasana sareng kualitas eusi.

Instagram - kualitas eusi

Bawa aranjeunna nilai

Daripada ngirim ratusan Pesen naroskeun hal anu sami, tibatan nyobian pikeun milarian cara ningkatkeun nilai akun ieu. Éta tiasa janten gampang sapertos masihan aranjeunna kontén, kirimkeun aranjeunna sampel, atanapi bahkan nawiskeun aranjeunna bentuk promosi silang.

Pilihan terakhir ieu tiasa pikaresepeun upami anjeun ngagaduhan seueur pengikut online dina platform sanés sapertos halaman wéb anjeun atanapi Facebook., tapi éta anjeun cabang di Instagram. Pasihan aranjeunna nilai tambihan sanés ngan ukur naroskeun aranjeunna hal, sareng anjeun panginten mendakan yén rekening ieu nyumponan tungtutan anjeun langkung hadé.

Instagram -  nilai akun

Nampi Panolakan

Anjeun panginten kedah ngirim seueur pesen sateuacan dugi ka mana waé, sareng bakal aya seueur panolakan komo deui tulisan anu teu dipaliré. Anu utama henteu nyandak éta sacara pribadi, anjeun panginten nampi aranjeunna dina waktos anu goréng atanapi, upami aranjeunna nampi seueur pesen, aranjeunna panginten henteu ningali manajer umum anjeun. Coba maén sareng nomerna sareng tong ngantep tampikan mangaruhan anjeun, éta bakal nyandak waktos sateuacan jalma mimiti ngaréspon anjeun.

Instagram -  nampi Panolakan

Tetep Motivasi

Nuturkeun bagian saacanna, anjeun badé ngirim seueur pesen sareng hal anu paling penting anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta tetep aktipitas kagiatan anjeun. Vous devrez peut-être envoyer 100 messages avant que quelqu’un ne donne suite à votre demande, ou peut-être même 1000, tapi henteu masalah sabab éta sok kajadian di tungtungna.

Hal anu saé nyaéta, éta saentos anjeun ngagaduhan pakumpulan dina kantong, anjeun tiasa ngagunakeun éta pikeun kaunggulan anjeun pikeun meunangkeun batur. Anjeun tiasa ngawartosan ka palanggan anjeun : “Kuring damel sareng klien ieu dina proyék ieu, Kuring ngarepkeun anjeun janten aub ogé”.

Éta tiasa janten juru rundingan anu saé sareng tiasa narik minat anjeun pikeun langkung seueur jalmi., naon anu tiasa snowball dina kagiatan jaringan anjeun.

Recent posts