Reels Instagram : Réspon Instagram ka TikTok

Sakumaha Donald Trump nyatakeun larangan pikeun kagorénan média sosial pangénggalna – TikTok, Instagram ngumumkeun sékrési Instagram Reels anu pas dina waktosna.

Donald Trump parantos lami janten isin média sosial, tapi anjeunna ayeuna parantos mutuskeun yén platform pidéo pondok TikTok henteu ngagaduhan tempat di Amérika Serikat, nyebatkeun yén Cina dina prosés kéngingkeun inpormasi.

Naha anjeun resep TikTok atanapi henteu, kaleresan éta impian impian para pemasar, kalayan sababaraha tingkat Dursasana pangluhurna sareng panjang sési tina sagala platform média sosial.

Jadwal Sesi TikTok

Upami anjeun ngalakukeun rata-rata, Instagram Automation News, Instagram Automation News.

Nembongan yén kakuatan tina TikTok perenahna dina format konténna, sareng dina algoritma ésénsial ieu anu ngajantenkeun jalma-jalma kait ku nunjukkeun eusi anu aranjeunna pikaresep.

Eusi Terkenal TikTok Terfokuskeun nembak Musik, jogét sareng gerakan, sareng éta ditujukeun pikeun pemirsa anu langkung ngora.

Ayeuna katingalina sapertos Instagram hoyong pisan narik penonton anu langkung ngora ieu sareng nyiptakeun format énggal dimana eusi tiasa dibagi dina platform., kalayan ngenalkeun fitur Instagram Reels énggal.

Reels Instagram

Instagram Automation News, mirip pisan sareng kumaha TikTok jalan.

Instagram ogé nambihan lokasi khusus pikeun gulungan dina halaman ngajajah na, anu tiasa ditalungtik sacara vertikal, sapertos halamanna “Kanggo Anjeun” tina TikTok.

Sigana kasuksésan TikTok parantos narik perhatian raksasa média sosial, sareng ayeuna Instagram hoyong janten bagian tina tindakan.

Kasuksésan Instagram

Instagram pasti aya salah sahiji platform pikeun média sosial paling suksés Tina sajarahna, tapi upami urang ningali caritaanana, urang tiasa ningali yén sababaraha ideu anu pangsaéna parantos dicandak tina platform anu sanés.

Instagram Automation News, seueur jalma nyarios yén aranjeunna nyalin fitur Story Snapchat.

Carita Instagram gancang pisan ngaleuwihan Snapchat dina hal pangguna sareng papacangan, janten sesah pikeun nyebatkeun yén Instagram ngan ukur nyalin ideu.

Hiji jalma anu bijaksana kantos nyarios yén ideu anu pangsaéna dina kahirupan ditiru, sareng dua conto ieu ngabuktikeun yén Instagram ngagaduhan kamampuan pikeun mikawanoh ideu anu kuat dina média sosial sareng ngahijikeun kana modél platform na.

Ieu konsép anu béda pisan tina ngan ukur nyolong ideu, Instagram kedah ngabekukan Carita sareng Reels kalayan modélna anu aya sareng milarian cara pikeun ningkatkeun vérsi na.

Fitur dina Reels

Instagram Reels henteu persis sami sareng TikTok, sareng aya sababaraha bédana utama antara dua.

Salah sahiji kualitas hébat TikTok nyaéta kamampuan unggah lagu anjeun nyalira kana sistem, tapi ku Instagram Reels, Ieu sanés masalahna.

Éta ogé henteu tiasa dilakukeun “duos” sareng jalma sanés, sapertos kasus TikTok, anu hartosna jalma moal tiasa kolaborasi dina video anu sami.

Reels, sapertos Carita, didesain janten komponén pikeun hak na pikeun dunya Instagram, anu hartosna éta hal anu sanés dilakukeun dina Instagram, sareng sanés aplikasi anyar.

 

Kacindekan

Kahareupna TikTok katingalina henteu pasti, seueur jalma anu berpengaruh sadar yén kapal éta tiasa dina bahaya, sareng aranjeunna buru-buru kana platform sanés gancang-gancang.

Masalahna nyaéta komunitas dina platform anu sanés ieu panginten henteu nampi TikTokers ieu ogé anu dilakukeun dina platform aslina..

Émut yén TikTok ditujukeun pikeun pemirsa anu dominan ngora, sareng anu utamina dipokuskeun kana musik sareng jogét.

Waktos bakal terang upami jinis eusi ieu cocog pisan kana platform sanés sapertos Instagram sareng Facebook..

Nu pang populerna

Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina InstagramInstagram Automation News
Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina InstagramInstagram Automation News