Iraha wayah pangsaéna posting dina Instagram ?

Upami anjeun nyobian ngamaksimalkeun tingkat Dursasana anjeun sareng ningkatkeun basis palanggan anjeun, tulisan anjeun kedah narik perhatian maksimal unggal waktos. Aya sababaraha hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ningkatkeun papacangan anjeun., sareng aranjeunna dibahas sacara rinci dina bagian blog urang:

  • Target aranjeunna hashtags populér
  • Nulis bio Instagram luar biasa
  • Ngadamel a kaendahan pikeun nonjol

Upami anjeun ngalakukeun sadaya hal ieu sareng ngahasilkeun kontén anu saé, aya hiji hal terakhir anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun posisi anjeun suksés:

Ngadamel tulisan nalika sadayana online.

Ieu henteu ngan ukur ngamungkinkeun langkung seueur jalma ningali pos anjeun., tapi ogé pikeun ngamaksimalkeun poténsialna pikeun panggunaan sareng bagi. Urang kedah tumut kana unsur-unsur anu tangtu salami operasi ieu. Janten hayu urang mimitian ku milarian waktos anu pangsaéna pikeun nyebarkeun tulisan anjeun dina Instagram..

Naha aya waktos anu saé pikeun ngadamel tulisan dina Instagram ?

Pondokna, sigana aya dinten sareng waktos khusus nalika komunitas Instagram sacara umum paling aktip. Pariksa grafik ieu anu nunjukkeun tingkat papacangan Instagram sacara lengkep dina CST : (CST téh 5 jam balik GMT)

Dursasana global Instagram

Tabél ieu nunjukkeun yén dinten anu paling saé dipasang dina Instagram nyaéta:

  • Rebo
  • Sapertos harita
  • Jumaah

Sareng urang tiasa ningali yén waktos pangsaéna kanggo posting dina Instagram nyaéta:

  • Rebo 11 a.m.
  • Rebo 1 p.m.
  • Jumaah 9 a.m.
  • Jumaah 10 a.m.

Urang ogé tiasa ningali yén dinten anu paling parah pikeun ngirimkeunana nyaéta:

  • Saptu
  • Minggu

Sareng waktos paling parah pikeun ngirimkeunana nyaéta:

Saban poé ti 10 p.m. ka 4 a.m.

Ieu nyalira masihan urang titik awal anu saé pikeun tulisan dina waktos anu pas pikeun kéngingkeun patukang tonggong anu mungkin..

Kumaha Perkawis Zona Waktos ?

Zona waktos mangrupikeun faktor anu nangtukeun dina milih waktos anu pangsaéna pikeun diposting dina média sosial. Upami seuseueurna pemirsa anjeun di luar negeri, anjeun kedah nimbangkeun adaptasi strategi postingan anjeun pikeun nyayogikeun jadwal pangiring jalma ieu.

Ieu kanggo nyarios yén upami anjeun di Inggris sareng seueur jalma di Amérika Serikat sareng Kanada anu resep kana kontén anjeun, Anjeun kedah nganggo bagan di luhur sareng tambahkeun 5 jam kana waktos anu optimal.

Salaku conto, upami anjeun di Inggris sareng aya seueur jalma di Amérika Serikat sareng Kanada anu resep kana kontén anjeun, Anjeun kedah nganggo grafik di luhur sareng nambihan 5 jam kana waktos anu optimal :

Upami anjeun hoyong nyéépkeun waktos Rebo 11 énjing waktos perdana di Chicago, anjeun kedah mostingkeun didieu di Inggris jam 4 sonten.

Instagram tulisan Chicago

Upami anjeun hoyong noél kadua zona waktos sakaligus, mertimbangkeun pamisah bédana jeung catching panganyarna tina paku Dursasana UK ku posting di 2pm, Dina raraga masih meunang komitmen alus di Amérika Serikat ti 9 a.m..

Pos Instagram Chicago 2

Aya alat anu ngabantosan anjeun ngalaksanakeun pergeseran dina waktos-waktos khusus sacara konsistén ku ngajadwalkeun pergeseran.

Di imah tina IBF, kami parantos ngahijikeun kana platform kami programmer anu saé anu ngamungkinkeun anjeun nyetél program pikeun stasiun tanpa kedah hariwang ngeunaan éta.

Pilarian terang nalika pemirsa anjeun paling aktip nganggo wawasan Instagram

Upami anjeun gaduh akun bisnis Instagram, Instagram matak ngamudahkeun pikeun ningali métrik papacangan anjeun nyalira ku Instagram Insights. Instagram Insights masihan anjeun data anu dipersonalisasi pikeun akun anjeun, éta gampang ngartos sareng gampang diakses:

  • Aksés ka halaman akun anjeun ku mencét ikon di katuhu handap gambar profil anjeun
  • Pencét dina ménu “hamburger” katuhu luhur
  • Keuna pilihan Wawasan kalayan bagan batang di gigireunna

Anjeun tiasa ngalih tina statistik kontén kana data kagiatan sareng métrik pemirsa.

Statistik Instagram

Hatur nuhun kana grafik ieu, anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi lengkep ngeunaan kumaha aub pemirsa anjeun, ogé iraha sareng dimana ayana.

Urang tiasa ningali éta pikeun akun ieu, Senén sareng Rebo mangrupikeun dinten anu paling saé pikeun kamekaran profil, anu saluyu sareng tabel komitmen urang sadayana. Urang ogé tiasa ningali lokasi anu pangsaéna, anu mangrupakeun inpormasi hébat pikeun terang nalika ngémutan zona waktos sareng waktos terbitan.

Kalayan inpormasi ieu, anjeun kedah tiasa nangtoskeun titik serelek anjeun pikeun tampilan pikeun ngahontal tingkat Dursasana anu pangluhurna.

Statistik sareng wawasan Instagram

Urang ogé tiasa ningali hal-hal sapertos ngarecahna génder, ogé waktos nalika pengikut akun ieu paling aktip.

Mimitian Ngaoptimalkeun Tulisan Instagram Anjeun

Upami anjeun leres-leres hoyong naékkeun akun sareng kéngingkeun tingkat kamungkinan anu hadé pikeun papacangan, anjeun kedah nganggo sistem ieu pikeun kauntungan anjeun. Aya ogé aplikasi pihak katilu sanés anu ngamungkinkeun pangguna Instagram ningali inpormasi sanés ngeunaan akunna ku cara anu manpaat pikeun kamekaran akunna..

Monitor Sosial nyayogikeun inpormasi anu jero, saderhana supados anjeun tiasa langkung ngartos pemirsa sareng ngalacak kamajuan akun anjeun. Aranjeunna ayeuna ngalakukeun sidang gratis, jadi daptar sareng mimitian ayeuna. Anjeun tiasa ngagabungkeun sareng kami software automation calakan sareng ngajadwalkeun publikasi dina waktos anu pangsaéna pikeun kéngingkeun kamungkinan maksimum dina akun anjeun.

Nu pang populerna

Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina InstagramInstagram moal ngantep kuring asup : Facebook
Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina InstagramKumaha cara nambihan carita dina Instagram