kabijakan privasi

Di Winches Club, diaksés tina https://winchesclub.com, salah sahiji prioritas utama urang nyaéta privasi datang kami. Dokumén Kebijakan Privasi ieu ngandung jinis inpormasi anu dikumpulkeun sareng direkam ku Winches Club sareng kumaha kami nganggona.

Upami anjeun gaduh patarosan tambihan atanapi peryogi langkung seueur inpormasi ngeunaan Kawijakan Privasi kami, tong ragu ngahubungi kami.

Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR)

Kami mangrupikeun Pangendali Data inpormasi anjeun.

Dasar hukum Winches Club pikeun ngumpulkeun sareng ngagunakeun inpormasi pribadi anu dijelaskeun dina Kawijakan Privasi ieu gumantung kana Inpormasi Pribadi anu kami kumpulkeun sareng kontéks khusus anu kami kumpulkeun inpormasi:

Winches Club kedah ngalakukeun kontrak sareng anjeun
Anjeun parantos masihan idin Winches Club pikeun ngalakukeunana
Ngolah inpormasi pribadi anjeun aya dina kapentingan sah Winches Club
Winches Club kedah nurut kana hukum

Winches Club bakal nahan inpormasi pribadi anjeun ngan ukur salami diperyogikeun pikeun tujuan anu ditetepkeun dina Kawijakan Privasi ieu. Kami bakal nahan sareng nganggo inpormasi anjeun dugi ka diperyogikeun pikeun matuh kana kawajiban hukum urang, ngabéréskeun paséa, sareng ngalaksanakeun kabijakan urang.

Upami anjeun nyicingan Area Ékonomi Éropa (EEA), anjeun gaduh hak perlindungan data anu tangtu. Upami anjeun hoyong diinpormasi naon Inpormasi Pribadi anu kami tahan ngeunaan anjeun sareng upami anjeun hoyong éta dihapus tina sistem kami, mangga kontak kami.

Dina kaayaan anu tangtu, anjeun gaduh hak panyalindungan data ieu:

Hak pikeun aksés, ngamutahirkeun atanapi ngahapus inpormasi anu kami gaduhkeun ka anjeun.
Hak menerkeun.
Hak pikeun obyék.
Hak tina pangwatesan.
Hak kana portabilitas data
Hak pikeun mundur idin
Payil Log

Winches Club nuturkeun prosedur standar ngagunakeun file log. File-file ieu asup pengunjung nalika aranjeunna nganjang kana halaman wéb. Sadaya perusahaan hosting ngalakukeun ieu sareng bagian tina jasa hosting’ analisa. Inpormasi anu dikumpulkeun ku file log kalebet protokol internét (IP) alamat, jenis browser, Panyedia Layanan Internét (ISP), cap tanggal sareng waktos, ngarujuk / kaluar halaman, sareng kamungkinan jumlah klik. Ieu henteu dikaitkeun sareng inpormasi anu sacara pribadi tiasa dikenal. Tujuan inpormasi pikeun nganalisis tren, nguruskeun situs, nyukcruk pamaké’ gerakan dina website, sareng ngumpulkeun inpormasi demografi.

Kawijakan Privasi

Anjeun tiasa konsultasi daptar ieu pikeun milari Sarat jeung Kaayaan Pamakéan pikeun masing-masing mitra iklan Winches Club.

Server iklan pihak katilu atanapi jaringan iklan nganggo téknologi sapertos cookies, JavaScript, atanapi Web Beacons anu dianggo dina iklanna masing-masing sareng tautan anu muncul dina Winches Club, anu dikirim langsung ka pangguna’ panyungsi. Aranjeunna sacara otomatis nampi alamat IP anjeun nalika ieu kajantenan. Téknologi ieu digunakeun pikeun ngukur épéktipitas kampanye iklanna sareng / atanapi pikeun ngahususkeun eusi iklan anu anjeun tingali dina halaman wéb anu anjeun sumping.

Catet yén Winches Club henteu ngagaduhan aksés atanapi kadali cookies ieu anu dianggo ku pangiklan pihak katilu.

Kawijakan Privasi Pihak Katilu

Kawijakan Privasi Winches Club henteu dilarapkeun ka pangiklan atanapi halaman wéb anu sanés. Kukituna, kami mamatahan anjeun konsultasi Sarat jeung Kaayaan Pamakéan masing-masing tina server iklan pihak katilu ieu kanggo inpormasi langkung lengkep. Éta tiasa kalebet prakték sareng pitunjukna ngeunaan kumaha milih kaluar tina pilihan anu tangtu.

Anjeun tiasa milih pikeun nganonaktipkeun cookies ngalangkungan pilihan peramban masing-masing. Kanggo terang inpormasi lengkep ngeunaan manajemén cookie sareng panyungsi wéb anu khusus, éta tiasa dipendakan dina panyungsi’ halaman wéb masing-masing.

Émbaran Barudak

Bagian sanés anu janten prioritas kami nyaéta nambihan perlindungan pikeun barudak nalika nganggo internét. Kami ngadorong kolot sareng wali pikeun niténan, ilubiung dina, sareng / atanapi ngawas sareng nungtun kagiatan online na.

Winches Club henteu ngahaja ngumpulkeun Inpormasi Identipikasi Pribadi ti murangkalih di handapeun umur 13 taun. Upami anjeun mikir yén anak anjeun nyayogikeun inpormasi sapertos kieu dina halaman wéb kami, Kami pisan ngadorong anjeun ngahubungi kami langsung sareng kami bakal ngalakukeun upaya anu pangpayunna pikeun langsung mupus inpormasi sapertos kitu tina rékaman kami.

Hungkul Sarat jeung Kaayaan Privasi Online

Kawijakan Privasi kami ngan ukur pikeun kagiatan online kami sareng sah pikeun anu nganjang ka halaman wéb kami ngeunaan inpormasi anu aranjeunna bagikeun sareng / atanapi kumpulkeun di Winches Club. Kawijakan ieu henteu berlaku pikeun inpormasi anu dikumpulkeun sacara offline atanapi ngalangkungan saluran sanés halaman wéb ieu.

Idin

Ku ngagunakeun website urang, anjeun kéngingkeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan sareng satuju kana istilah na.