Naha Kuring Kaleungitan Pengikut Instagram : 5 Raisons et Comment Y Remédier

Naha anjeun nyanghareupan leungitna anu teu kaduga tina sajumlah ageung pengikut Instagram?
Kitu ogé ngabogaan kasulitan pikeun ngaidentipikasi alesan di balik ieu ? sumur, sarua jeung urang. Kuring sering héran kunaon kuring kaleungitan pengikut di Instagram sanaos sagala upaya sareng sagala anu kuring lakukeun pikeun narik pengikut.

Saterasna, Kuring parantos janten kacindekan yén unggal masalah peryogi solusi. Ku kituna, dina artikel ieu, kami bakal ngabantosan anjeun ngaidentipikasi alesan kunaon anjeun kaleungitan pengikut Instagram sareng ngabantosan anjeun pikeun méréskeunana.

instagram

Naha kuring kaleungitan pengikut Instagram?

Kaleungitan pengikut mangrupikeun bagian alami tina pangalaman Instagram sareng prosés ngawangun akun Instagram anjeun.. Teu sadaya jelema bakal salawasna ngahargaan bahan Anjeun, sababaraha individu bisa ngalakukeun kagiatan nurutan-jeung-unfollow, sareng anjeun ngan ukur tiasa ngalakukeun tindakan anu nyababkeun batur pikeun unfollower anjeun tanpa terang.

Tapi masalahna ieu : naha kuring kaleungitan pengikut dina Instagram ? Pikeun masihan jawaban kana patarosan ieu, nous avons fourni ici les 5 raisons possibles pour lesquelles vous perdez une partie ou la plupart de vos followers sur Instagram.

5 Raisons pour Lesquelles vous Perdez des Followers sur Instagram

1. Jalma dina Instagram janten langkung selektif

Instagram parantos lami aya ; jumlah pamaké geus tumuwuh steadily leuwih taun na, kumargi kitu, raos seueur jalma ngeunaan jinis eusi anu aranjeunna resep ningali dina feedna parantos robih.

Ieu nunjukkeun yén anjeun tiasa kaleungitan pengikut Instagram kusabab ngeposkeun eusi anu lami atanapi henteu relevan..

2. Anjeun Jarang Pasang dina Instagram, atawa Remen teuing.

Upami anjeun perhatikeun yén jumlah pengikut dina Instagram turun langkung gancang tibatan éta ningkat, rutin posting anjeun bisa jadi pikeun ngalepatkeun.

Upami anjeun henteu sering ngeposkeun, palanggan anjeun moal boga kasempetan pikeun maca eusi anjeun dina feed warta maranéhanana, anu tiasa nyababkeun aranjeunna henteu deui nuturkeun anjeun. Di sisi anu sanésna, mun sering teuing posting, sebutkeun genep kali sapoé atawa leuwih, bosen sareng tiasa nyababkeun palanggan anjeun eureun nuturkeun anjeun.

3. Kesan kahiji Teu pantes

Gambaran kahiji nyaeta fundamental, jadi kade ulah ngaruksak ! Dina naon waé, sagigireun poto anjeun, item kahiji anu ditingali ku pengikut anyar nyaéta bio anjeun, janten pastikeun ngeusian éta ku rujukan atanapi kutipan anu tiasa dipercaya.

4. Kurangna Kajelasan jeung Konsistensi dina Téma

Lamun feed warta anjeun beca, kalawan poto radikal béda, kelir sarta nuansa inconsistent sarta kualitas gambar variabel, Anjeun résiko mareuman poténsi pengikut. Di sisi anu sanésna, lamun boga eusi unik sarta elemen konsisten, anjeun sacara alami bakal kéngingkeun pengikut dina waktos anu lami. Janten pastikeun janten playful bari tetep konsisten.

5. Captions Bosen atawa Unappealing

Poto anu endah tiasa nyababkeun pikagumbiraeun dina pengikut anjeun, tapi captivating captions narik perhatian pamiarsa Anjeun. Ku sabab kitu, upami caption anjeun pikaboseneun atanapi henteu pikaresepeun, palanggan anjeun bakal bosen sareng panginten henteu nuturkeun anjeun.

instagram

5 Façons d’y Remédier

1. Janten Fleksibel sareng Adaptasikeun kana Robah

Parobihan teu tiasa dilawan, khususna di dunya berkembang ieu sareng dina Instagram. Janten diajar adaptasi kana tren anyar sareng janten fleksibel dina pendekatan anjeun ka aranjeunna.. Jieun sareng bagikeun eusi sareng topik anu trending dina feed anjeun, sareng anjeun pasti bakal nampi sajumlah ageung pengikut.

2. Boga Posisi Saimbang sareng Biasa

Nalika anjeun terus-terusan ngeposkeun kana feed anjeun, pengikut anjeun bakal mimiti diajar sarta jadi malah leuwih akrab jeung unggal eusi, utamana lamun éta pikaresepeun. Ku kituna, gaduh kagiatan saimbang sareng teratur de 1 à 2 posts par jour, sareng jumlah pengikut anjeun bakal ningkat.

3. Propil Dipikawanoh

Ieu basajan : Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta poto anu pikaresepeun sareng kualitas, kitu ogé rujukan jeung kualifikasi reputable dina profil anjeun. Kucara kieu, jalma anu nuturkeun anjeun bakal hoyong nuturkeun anjeun.

4. Janten Konsisten sareng Tepat dina Eusi Anjeun

Ngarobah eusi téh mindeng irritating. Ku sabab kitu, gaduh eusi anu akurat nalika ngeposkeun dina Instagram ; tetep dina hiji téma jeung maénkeun kaulinan. Anjeun tiasa kitu, ngaropéa eusi Anjeun dumasar kana acara almenak., kawas Poé Valentine jeung sajabana.

5. Jieun hiji Katerangan metot jeung compelling

Hiji gambar nyalira teu cukup pikeun ngumpulkeun pengikut ; anjeun ogé peryogi legenda. Gaduh kapsyen anu pikaresepeun ngabantosan narik sareng ngajaga langkung seueur pengikut dina akun anjeun. Ieu penting dina sadaya platform média sosial, janten ngadamel legenda anu bakal narik minat pengikut anjeun ayeuna sareng anu bakal datang.

postingan Instagram

Recent posts