UnlockMoreEngagement72890

Naon Bot Instagram Pangalusna di 2020 sareng Kumaha Ngajaga Akun Anjeun Aman?

Bot Instagram (Bot IG) dipaké pikeun ngajadikeun otomatis kagiatan akun anjeun, salaku conto, patukeuran, koméntar, pesen langsung, tindak lanjut, pembatalan tindak lanjut sareng anu sanésna.

Tujuanana nyaéta pikeun ningkatkeun jumlah pengikut anjeun sareng nyiptakeun pengikut anu leres, sareng henteu lalu lintas palsu sareng akun palsu.

Bot Instagram tiasa nyepetkeun manajemén harian akun anjeun sareng ningkatkeun jumlah kunjungan, pengikut sareng klik dina halaman wéb anjeun.

Video 20 menit di handap ngajelaskeun sacara rinci kumaha nyetél bot Instagram pikeun ngabantosan anjeun ngembangkeun akun Instagram anjeun..

Bot Instagram tiasa ngajadikeun otomatis seueur tugas – sapertos ngeposkeun pesen ka Instagram feed dumasar kana tujuan sareng pitunjuk anu anjeun lebetkeun dina bot Instagram.

Ieu ngandung harti yén anjeun bakal ningkatkeun pisibilitas akun anjeun sabab anjeun bakal sering némbongan dina feed Instagram.. Tangtosna, ieu bakal ngamungkinkeun jalma mendakan kontén sareng nami pangguna anjeun, gulung kana akun anjeun na, upami aranjeunna resep naon anu aranjeunna tingali, aranjeunna tiasa nuturkeun anjeun.

Ngajaga Akun Instagram Anjeun

Akun Instagram kalayan eusi anu kalibet sareng panargetan otomatis anu leres bakal ngahasilkeun kagiatan sareng interaksi anu sigana bakal dianggap alami sareng ngahasilkeun kunjungan propil nyata.. Ieu sigana bakal tetep aya dina radar panilitian ku Instagram..

Sabalikna, akun Instagram kalayan eusi kusam sareng teu relevan, udagan goréng sareng konfigurasi, interaksi sareng jalma-jalma anu nganggap kagiatan éta palsu atanapi spammy.

Saréréa parantos ngaraoskeun tiheula, ti MDs otomatis henteu relevan pikeun pengikut acak dina ragam anu béda.
dina 2017, Instagram parantos nyungkeun panutupan sababaraha jasa, hususna Instagress, tapi aya alternatifna.

Bot Instagram utama

Kami parantos nyobian sadayana sareng hasilna dipidangkeun di handap ieu:

Instagram Bot

instagram bot pengikut
  • Tés 24 jam keur 0,99 eur
  • Otomatisasi tina pilihan gaya carita
  • Kaamanan terpadu sareng setélan proxy anu sayogi
  • Setélan sareng nyaring speed variabel aya
Inflak (Baheula Ingrammer)

instagram bot pengikut
  • 2 minggu sidang pikeun 32 EUR
  • Otomatisasi gaya Resep / Tuturkeun / Eureun Nuturkeun
  • Fitur tina kaamanan standar na proxy
  • Setélan kagancangan dasar na pilihan saringan
Instazood

instagram bot pengikut
  • 3 poé sidang gratis
  • Otomatisasi tina Resep / tuturkeun / henteu deui nuturkeun / koméntar
  • Pilihan kaamanan minimum sareng henteu aya proxy
  • 3 setélan tina kagancangan, nyaring canggih sareng ngawatesan
Instamb

instagram bot pengikut
  • 3 dinten sidang pikeun 1 EUR
  • Otomatisasi tina Resep / tuturkeun / henteu deui nuturkeun / koméntar
  • Kaamanan sareng bantosan ku proxy aya
  • Pangaturan gancang sareng nyaring aya
Sensei Sosial

Sensei Sosial
  • Konsultasi bebas jeung 5 poé sidang gratis
  • a ménéjer Akunting
  • Alamatna VPN / IP unik pikeun kaamanan
  • Setélan kagiatan kagancangan otomatis
Gabungan

Gabungan
  • Rencana tina Starter gratis salamina
  • Otomatisasi tina Resep / koméntar
  • Kaamanan sedeng sareng diwangun-di proxy
  • Pangaturan gancang unik pikeun otomatis
InstaBoss

InstaBoss
  • 3 poé sidang gratis
  • Otomatisasi tina Abdi resep / nuturkeun / henteu deui nuturkeun / mairan / nonton carita / repost / DM
  • Kaamanan terpadu sareng proxy dedicated
  • Pangaturan gancang aya
Jarvee

Jarvee
  • 5 poé sidang gratis
  • Otomatisasi tina Resep / tuturkeun / henteu deui nuturkeun / koméntar
  • Kaamanan terpadu sareng setélan proxy anu sayogi
  • Ukur setélan optimal aya
Instavast

Instavast
  • 3 poé sidang gratis
  • Otomatisasi tina Abdi resep / nuturkeun / henteu deui nuturkeun / nonton carita
  • Kaamanan standar sareng diwangun-di proxy
  • 3 setélan speed kalayan saringan pinter
Éktora

Éktora
  • 3 poé sidang gratis
  • Otomatisasi tina Abdi resep / nuturkeun / henteu nuturkeun deui
  • Kaamanan sareng bantosan ku proxy aya
  • Henteu pangaturan speed

Naon prosedur pikeun nuturkeun pikeun nginpokeun ka Anjeun tentang ayana pengikut palsu?

Instagram nyobian lirén bot nganggo sababaraha téknik:

  • Bewara “Teken” ngawartosan anjeun yén aranjeunna ngahapus pesen “inauthentiques” anu parantos dikenalkeun sareng dihasilkeun ku aplikasi pihak katilu. Inpormasi akun anjeun ditandai salaku dikompromikeun sabab anjeun ngabagikeunana ka pihak katilu.
  • Instagram nyiarkeun bewara ieu pikeun ngadorong konsumén pikeun ngarobah kecap akses, naon anu nyambungkeun anjeun ti pihak katilu (bot Instagram)
  • Bewara sanés nunjukkeun anjeun nganggo jasa éta “ngabantosan anjeun milarian réréncangan sareng pengikut” jeung meungpeuk akun anjeun salami periode anu ditangtoskeun.
  • Pikeun éta, ieu sering disababkeun ku anjeun ngagunakeun jasa otomatisasi Instagram anu henteu aman atanapi anjeun ngajadikeun otomatis karesep anjeun atanapi koméntar dina cara anu henteu teratur. Komentar bot parantos ngambil alih Instagram sareng ngirim bandéra beureum ka Instagram – janten ati-ati ulah otomatiskeun robot IG ku cara anu salah.

    Upami salah sahiji tina tilu poin di luhur lumangsung, janten cobi tong hariwang. Disarankeun anjeun lirén nyobian berinteraksi ngalangkungan akun anjeun, sareng boh robih bot Instagram anjeun, naha ngajadwalkeun tukeur anjeun dina waktos anu langkung laun. Blok bakal ngaleungit dina waktos anu dituduhkeun dina béwara (biasana saminggu) sareng anjeun tiasa neraskeun interaksi.

    Instagram henteu maksakeun tindakan salian ti ngirim 3 bewara di luhur.

    Ngajaga Akun Instagram Anjeun

    Teu umum pikeun akun anjeun tiasa diretas atanapi dikompromikeun ku bot IG, sabab robot ieu aya khusus pikeun ngabantuan palangganna. Robot ieu ngandelkeun panangtayungan data anjeun sareng akun anjeun.

    Naon anjeun tiasa ngalakukeun

    Ngan aya hiji cara pikeun mastikeun yén akun Instagram anjeun nampi panyalindungan anu paling luhur., sareng éta ngagunakeun kakuatan pengacara dina akun anjeun.

    Proksi ngarobah lokasi anu nyambungkeun bot, sahingga henteu ngalakukeun tindakan masal ti hiji tempat, naon anu bakal condong dilaporkeun salaku kalakuan nyiksa.

    Jasa proxy pikaresep kami anu kami mendakan nyaéta FrogProxy. Ieu layanan proxy seluler, anu hartosna sambungan na sami sareng telepon pinter, janten anjeunna henteu katingalina curiga dina Instagram.

    Taroskeun ka Fitur FrogProxy di dieu sareng pastikeun yén upami anjeun nganggo otomatis média sosial, anjeun ngalindungan akun nganggo proxy.

    Trik: Nalika anjeun masih nampi bewara khusus ieu nalika anjeun nga-automate akun, disarankeun pikeun salamet sareng nganggo bot paling aman anu aya.

    Naon fungsionalitas sareng ciri bot Instagram?

    Kami ngatur akun Instagram anu béda – janten urang kedah nguji 10 luhur pikeun ningali bot Instagram mana anu paling saé, sareng anu mana anu paling aman!

    Naon bot Instagram anu pangsaéna?

    #1 - Bot de Followers Instagram

    instagram bot pengikut

    Instagram Bot: https://winchesclub.com/ibf

    Harga: 76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek,99 EUR per bulan

    Alesan urang langkung resep IBF tibatan bot-bot sanésna sabab éta anu pang mirahna di pasar sareng henteu sadaya alat sanés anu sayogi nawiskeun seueur fitur dina titik harga ieu..

    Kegiatan otomatis langkung gancang: Leres – aya kagancangan kagiatan otomatis, anu hartosna anjeun tiasa nyetél kagancangan anjeun nyalira. IBF ogé nawiskeun panjadwal eusi anu hebat, otomatisasi pesen langsung sareng analisis, anu ngajantenkeun bot Instagram ieu janten pilihan anu pangsaéna sabab ngagaduhan seueur fitur, hurung, gampang dianggo sareng di luhur sadayana meujeuhna unggal bulan.

    VPN sareng konfigurasi: Ngadamel VPN nyalira nganggo bot ieu.

    Kaamanan: Sistem kaamanan terintegrasi sareng kamampuan ngagunakeun proxy sélulér anjeun nyalira pikeun katenangan lengkep. Hiji-hijina kakurangan pikeun layanan otomatis Instagram ieu nyaéta teu aya layanan palanggan., tapi éta henteu héran dina harga ieu. Upami anjeun gaduh pangalaman otomatis, éta moal janten masalah.

    Bot anu sami: Upami anjeun resep fungsionalitas Instagram's Bot Follower tapi peryogi bantosan ti layanan palanggan, maka Kaptén Sosial tiasa janten pilihan anu saé.

    #2 – Inflak (samemehna Ingrammer)

    bot bot inflact

    Instagram Bot: https://winchesclub.com/inflact

    Harga: 49 EUR per bulan

    Laju kagiatan otomatis: Leres – aranjeunna gaduh parameter anu diperlukeun pikeun ngajaga anjeun. Aranjeunna nampilkeun kagancangan kagiatan anu lengkep anu niru kalakuan manusa anu saleresna, statistik sareng nyaring.

    VPN sareng konfigurasi: Kalebet nalika nyiptakeun akun.

    Kaamanan: Fitur kaamanan standar anu anjeun ngarepkeun tina jasa otomatis.

    Tempat kadua: Boostgram mangrupikeun alat anu sami anu ngamungkinkeun anjeun ngembangkeun akun instagram, sanaos henteu épéktip sapertos Inflact.

    #3 - Instazood

    instazood instagram bot

    Instagram Bot: https://winchesclub.com/instazood

    Harga: 13 EUR per bulan

    Laju kagiatan otomatis: Setélan kagancangan otomatis anu saé pikeun hal ieu – kalayan setélan standar, anjeun moal ngaleuwihan wates anu ditetepkeun ku Instagram.

    VPN sareng konfigurasi: Teu aya setelan VPN atanapi bantosan.

    Kaamanan: Instazoods parantos aya sakedik waktos sareng dipikaterang di pasar pikeun layanan palanggan anu dipercaya.. Mangtaun-taun, aranjeunna junun adaptasi sareng apdet sareng parobihan Instagram, anu ngan ukur tiasa janten hal anu saé pikeun konsumén. Anjeun leres-leres peryogi pangalaman sareng kanyaho sapertos ieu upami anjeun serius ngamajukeun akun multi Instagram anjeun..

    Ieu sanés pangalaman atanapi panganteur pangguna anu pangsaéna, tapi layanan palanggan sampurna !

    Bot anu sami: Gramista mirip pisan sareng Instazood.

    #4 – Instamb

    instamber instagram bot

    Instagram Bot: https://winchesclub.com/instamber

    Harga: 13 EUR per bulan

    Laju kagiatan otomatis: Pilihan speed standar.

    VPN sareng konfigurasi: Henteu aya setélan proksi internal.

    Kaamanan: Paket dasarna masihan anjeun kaamanan standar, tapi teu aya proxy pituin anu kurang dina bot ieu. Anjeun tiasa mayar manajer akun pikeun ngajaga otomatisasi anjeun dina wates.

    Bot Joli, gampang dianggo ku pilihan nargétkeun anu saé.

    Bot anu sami: kicksta

    #5 – Sensei Sosial

    Bot Sosial Instagram Sensai

    Instagram Bot:http:/https://winchesclub.com/socialsensei

    Harga: 255 EUR per bulan

    Laju kagiatan otomatis: Aya setelan kagiatan kagancangan otomatis ku alat ieu sareng aranjeunna ngatur unggal léngkah prosés automasi média sosial pikeun anjeun. Ieu kalebet ulasan pikeun nangtoskeun kagancangan kagiatan anu paling épéktip anu bakal nyegah anjeun dilaporkeun..

    VPN sareng konfigurasi: Anjeun nampi VPN sareng alamat IP anjeun nyalira.

    Kaamanan: Nyangka nampi pangurus akun khusus pikeun ngabantosan anjeun unggal jalan. Nalika anjeun ngajalankeun kampanye, anjeun bakal kedah daptar hashtags sareng akun anu anjeun badé atur salaku udagan pikeun otomatisasi sareng timna nanganan sésana. Hasil biasana dumasar kana kualitas eusi sareng setélan anu anjeun anggo, Nanging, urang nempo 500-1000 palanggan anyar per bulan jeung Social Sensei.

    Bot anu sami: Upleap nyayogikeun pangatur akun khusus pikeun ngabantosan anjeun pikeun ningkatkeun pengikut anjeun.

    #6 – Gabungan

    Gabungan Instagram Bot

    Instagram Bot: https://winchesclub.com/combin

    Harga: 18 EUR per bulan

    Laju kagiatan otomatis: Setélan kagancangan anu unik pikeun otomatis muragkeun platform.

    VPN sareng konfigurasi: : Anjeun tiasa nambihan proxy anjeun nyalira nganggo alat proksi internal.

    Kaamanan: Platform anu aman pisan sareng konsisten – anjeun tiasa sacara manual milih akun anu anjeun hoyong lacak sateuacana, maka Combin bakal ngajalankeun permintaan sareng Instagram, méré Anjeun kadali pinuh.

    Bot anu sami: Bot ieu rada unik dina operasi na – henteu sanés nganggo pilihan manual pikeun tindakan spésifik.

    #7 – InstaBoss

    Instaboss Instagram bot

    Instagram Bot: https://winchesclub.com/instaboss

    Harga: 11.90 EUR per bulan

    Laju kagiatan otomatis: Pakakas dina bentuk kecerdasan jieunan dianggo pikeun ngawatesan kagiatan anjeun sateuacan Instagram ngahalangan akun anjeun. Éta ngaluncurkeun aranjeunna sacara otomatis saatosna.

    VPN sareng konfigurasi: Parangkat lunak ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun proxy, sareng gumantung kana jinis wawaran, anjeun tiasa nampi dugi ka 10 proxy.

    Kaamanan: Aranjeunna ngaku 100% aman sabab masing-masing tawaranna kalebet proksi khusus. Naon deui, data anjeun énkripsi sareng anjeun nguntungkeun tina dukungan premium, nu rada gancang.

    Bot anu sami: Jeffrey

    #8 - Jarvee

    Jarvee Instagram Bot

    Instagram Bot: https://winchesclub.com/jarvee

    Harga: 29.95 EUR per bulan

    Laju kagiatan otomatis: Henteu nyebatkeun setélan kagancangan pikeun kagiatan otomatis.

    VPN sareng konfigurasi: Nyangka unggal akun Instagram ngajalankeun sareng proxy HTTP nyalira.

    Kaamanan: Bot ieu dirancang pikeun niru kagiatan sosial sadidinten dina Instagram dugi ka sapuluh kali langkung gancang tibatan rata-rata jalma tiasa ngalengkepan masing-masing. Bot tiasa picilakaeun, sabab tiasa dianggo terus-terusan salami 24 jam unggal dinten, sareng pangguna ngajalankeun résiko sababaraha kali ngaleuwihan wates Dursasana Instagram.

    Bot anu sami: Growthoid

    # 9 - Instavast

    Instavast Bot instagram

    Instagram Bot: https://winchesclub.com/instavast

    Harga: 13 EUR per bulan

    Laju kagiatan otomatis:Instavast ngamungkinkeun anjeun ngarobih kagancangan otomatis. Fitur ieu tiasa manpaat upami anjeun hoyong ngaleutikan résiko anu bakal dideteksi ku Instagram.. Anjeun gaduh pilihan antara 3 speeds dimimitian ku slow, normal sareng gancang. Setélan anu disarankeun pikeun gancangna kagiatan anjeun kedahna “Saum” sawaktos anjeun ngamimitian nganggo jasa aranjeunna.

    VPN sareng konfigurasi: :
    Aplikasi proxy anu dirancang sacara lokal tiasa didownload sareng dipasang dina hénpon atanapi PC anjeun.

    Kaamanan:Fitur kaamanan standar, Nanging, aranjeunna nyatakeun yén jasa kamekaranana sapinuhna sasuai sareng syarat jasa Instagram.

    Bot anu sami: Nitreo

    #10 – Éktora

    Ektora Instagram Bot

    Instagram Bot: https://winchesclub.com/ektora

    Harga: 95 EUR per bulan

    Laju kagiatan otomatis: Aranjeunna gaduh setélan anu diperyogikeun pikeun ngajagi akun anjeun sareng dina halaman wéb na nyatakeun yén bot éta tunduk kana syarat jasa Instagram.

    VPN sareng konfigurasi: Éta nawiskeun beuli proxy gratis sareng setelan. Sistemna ogé jaga ngalaksanakeun kaamanan proksi pikeun anjeun..

    Kaamanan: Dina hal kaamanan, Ektora nawiskeun solusi anu béda sareng inovatif pikeun mastikeun yén pangguna na henteu dianggap spam atanapi dilarang. Sadaya tugas otomatis dumasar kana AI sareng platform nganggo pangenalan wajah sareng niru versi panganyarna tina aplikasi mobile Instagram. Jasa pertumbuhan maranéhanana dumasar kana kabiasaan manusa dina watesan aktivitas Instagram, ieu kumaha aranjeunna ngatur ngembangkeun pamirsa pinuh ku pamaké nyata.

    Bot anu sami: Growthsilo

    FAQs

    Q. NAON INSTAGRAM BÉT PANGSAÉNA BÉÉNÉNG

    A. Kaluar tina sadaya bot anu kami mendakan, kami nyarankeun Instagram Follower Bot sabab tiasa dianggo gancang pisan, khususna dina sora pro pro.

    Q. KUMAHA BISA NGAJI AKUN

    A. Anjeun tiasa ngajagi akun nganggo jasa proksi. Kucara kieu, alamat IP anjeun bakal robih sacara otomatis.

    Q. NAON BOT IG NU ANJEUN KAMANANJAMAN BAIK

    A. IBF sareng Ingramer mangrupikeun bot instagram anu paling saé pikeun kaamanan. Anjeun tiasa ngajagi akun nganggo jasa proksi.

    Q. AKUN KITU AKAN BLOK

    A. Éta sadayana gumantung kana kumaha anjeun ngubaran akun sareng upami anjeun nganggo proxy..

    Q. ANJEUN BOT DI INSTAGRAM?

    A. Kaseueuran bot Instagram sacara otomatis sami sareng nuturkeun, gumantung kana masing-masing bot individu.

    Q. ADALAH INSTAGRAM BOTS HUKUM?

    A. Perusahaan média sosial tiasa ngagerem dina sababaraha bot, gumantung kana naon anu dilakukeun unggal bot. Sanaos aranjeunna henteu haram.

    Q. Naha aya INSTAGRAM BOTS anu jalan?

    A. Kaseueuran bot gaduh hasil anu saé, khususna IBF sareng Ingramer.

    Q. Ngalakukeun bot INSTAGRAM MASIH GUNA DI 2020?

    A. Sababaraha bot parantos lirén damel, sareng sababaraha fungsi tiasa waé teu aktip. Nanging, seuseueurna bot dina daptar di luhur tiasa dianggo kalayan sampurna.

    Q. Naha INSTAGRAM BOTS BERJAYA??

    A. Leres, anjeun tiasa kéngingkeun pengikut nyata lumayan gancang gumantung kana Ecological anjeun.

    Nu pang populerna

    Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina Instagram
    Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina Instagram