Instagram Automation News

 

TIKTOK BOT
instagram bot pengikut
  • 3 dinten percobaan gratis
  • Tuturkeun / Unfollow otomatis gaya
  • Aman pisan sareng proxy anu diwangun
  • Algoritma pinter sareng laju gancang
TikTool
instagram bot pengikut
  • Henteu aya uji coba gratis ayeuna
  • Kawas automating gaya
  • Setélan aman tapi euweuh proxy
  • Setélan pinter malah dina rencana dasar
Tokupgrade
instagram bot pengikut
  • Taya percobaan - $ 15 per minggu
  • Kawas automasi motorized
  • Platform anu aman tapi henteu aya proxy
  • Targeting pinter sareng setelan
Jeffery
instagram bot pengikut
  • Henteu aya uji coba gratis
  • Tuturkeun / Ulah Tuturkeun bot gaya
  • Proxy inclus
  • Setélan canggih sareng dukungan
Instamb
instagram bot pengikut
  • Henteu aya uji coba tapi hargana $ 15 per bulan
  • Automation Dumasar kana Tuturkeun / Unfollow / Suka
  • Taya proxy, cukup yakin
  • targeting akurat jeung kinerja alus
Tok Tumuwuh
instagram bot pengikut
  • Taya sidang sadia
  • Kawas-Dumasar Automation
  • Taya proxy tapi platform pisan aman
  • Targeting pinter jeung adjustment speed
Vire
instagram bot pengikut
  • 3 dinten percobaan gratis
  • Tuturkeun / Unfollow / Kawas bot gaya
  • Taya setélan proxy sadia
  • Parameter rata-rata

TikTok mangrupikeun platform média sosial pangénggalna anu parantos ningali kamekaran anu teu kantos kantos saprak dileupaskeun dina Séptémber 2016..

Eta geus tumuwuh ku leaps na bounds sarta geus jadi salah sahiji saingan média sosial luhur, jeung alesan alus.

TikTok mangrupa jenis impian marketer urang, kalawan durasi sési jeung laju papacangan diantara pangluhurna sadaya platform tina média sosial.

Janten teu heran ayeuna aya bot TikTok di pasar pikeun ngajadikeun otomatis tugas khusus., kumaha nuturkeun, ka layar, komen sareng like postingan.

Kami hoyong terang naon bot anu sayogi, kumaha ogé aranjeunna ngajalankeun sarta naha maranéhna patut tempo ku influencers na marketers.

Bot TikTok Utama

Kami parantos marios 7 tina TikTok Bot anu pang populerna anu sayogi ayeuna:

    1. Tik Tok Bot - Bot TikTok pangsaéna dina pasaran, #1 jauh.
    2. TikTool - Tumuwuh alus, dipercaya, kalawan fitur pinter – #2.
    3. TokUpgrade - Pasang sareng hilap – n°3
    4. Jeffrey - Platform anu saé kalayan analitik anu saé – n°4.
    5. Instamb - Hiji pendekatan basajan anu hade – n°5.
    6. Tok Tumuwuh - Gede pikeun beginners tapi teu jadi fokus – n°6.
    7. Vire - Automasi anu langkung laun dibandingkeun sareng jasa anu sanés – n°7.

 

TikTokBot.io

tik tok bot cta

TikTokBot.io mantuan anjeun naekeun akun anjeun ngaliwatan papacangan otomatis tur boga potensi darat anjeun rébuan pengikut gumantung kana sabaraha lila bot ngajalankeun..

Kami ngajalankeun TikTokBot sababaraha minggu sareng kagum ku kualitas fitur sareng hasil.

Pamasangan éta gancang sareng gampang, tur aya loba fitur maén kalawan jeung ngaoptimalkeun automation Anjeun.

Harga – $$ – $29,90 p / m

Ciri – 4/5 – Tuturkeun / Ulah Tuturkeun automation sareng sababaraha pilihan nargetkeun, algoritma pinter jeung analisis.

Kaamanan – 4.5/5 – Sambungan aman sareng proxy mobile kalebet.

Pitulung – 4.5/5 – Pangrojong pelanggan premium pikeun ngabantosan anjeun dina perjalanan anjeun.

Catetan – 4.5/5 – Éta anu pangsaéna dina sadaya daérah sareng kami resep pisan kana betah dianggo sareng fokus kana kaamanan..

TikTool

tiktool tiktok bot

TikTool ngagunakeun standar gaya Follow / Unfollow automation sareng sababaraha fitur tambahan.

Alat bongbolongan pinter sareng panyungsi hashtag masihan sakedik kana persaingan.

Harga pilihan dasar pisan tinggi, yén sahiji layanan premium, leuwih gancang jeung unggul, leuwih luhur.

Harga – $$ – $29 p/m

Ciri – 4.5/5 – fitur unggulan, kaasup hashtags pinter jeung saran.

Kaamanan – 76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek/76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek – Platform anu aman tapi henteu aya pilihan proxy anu diwangun.

Pitulung – 3.5/5 – Pangrojong dasar kecuali anjeun milih jasa premium dina harga dua kali lipat.

Catetan – 4/5 – Platform anu saé pisan tapi henteu aya proxy anu ngaleungitkeun.

TokUpgrade

tokupgrade logo
Tokupgrade nampi seueur pujian, janten urang kedah nyobian éta.

Aranjeunna gaduh dua rencana pikeun ngamimitian anjeun – biasa jeung pro.

Dina duanana kasus, anjeun nampi manajer akun khusus sareng dukungan pinuh.

Harga – $$$ – $ 60-100 p / m

Ciri – 3.5/5 – Nyaring hébat tapi nargétkeun ukur dumasar kana akun.

Kaamanan – 3.5/76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek – Platform anu aman tapi langkung saé ningali proxy.

Pitulung – 4/5 – Manajer akun kaasup.

Catetan – 3.5/5 – Palayanan anu santun tapi peryogi langkung kaamanan dina titik harga ieu.

Jeffery

jeffery ngan tok bot
Jeffery nyaeta nami bot TikTok hébat.

Otomatis nuturkeun / unfollow standar pikeun ngamimitian nyangking pengikut éta.

Aranjeunna gaduh dua rencana anu mayar – Ngamimitian Perusahaan, nu ngahasilkeun jumlah astronomi 349,$ 99 per bulan.

Dugi ka ayeuna, laporan geus pohara alus sarta aranjeunna geus narima loba ulasan positif.

Harga – $$$ – $ 49,99 p / m

Ciri – 4/5 – Sasaran, stats pinter jeung setelan nyadiakeun betah hébat pamakéan.

Kaamanan – 76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek/76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek – Platform anu aman sareng proxy swasta kalebet.

Pitulung – 4/5 – rojongan customer 24 jam, 7 dinten dina 7.

Catetan – 4/5 – Automasi hébat anu nyéépkeun sadaya kotak, rada leuwih mahal.

Instamb

instamber

Instamb Le bot TikTok, sarupa Auto Tokker, ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun likes sareng pengikut otomatis, sadayana dumasar kana nami pangguna sareng hashtag.

Éta langkung mirah, tapi tetep nawiskeun platform anu saé pikeun ngembangkeun TikTok anjeun.

Éta dina tungtung skala anu langkung mirah tapi tetep nyayogikeun platform anu saé pikeun ngembangkeun TikTok anjeun.

Harga – $ – $15 p/m

Ciri – 3.5/5 – Ngaran pamaké baku sarta targeting hashtag.

Kaamanan – Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun./76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek – Sambungan aman tapi euweuh pilihan proxy.

Pitulung – 3.5/5 – Rojongan online.

Catetan – 3.5/5 – jasa automation alus, tapi merlukeun proxy.

Tok Tumuwuh

aplikasi pertumbuhan tok

Tok Tumuwuh mangrupa layanan efisien nu nawarkeun fitur alus.

Anjeunna ngadopsi pendekatan biasa anu diwangun ku ngajukeun 2 rumus, Starter sareng Pro.

Pro masihan anjeun setélan anu langkung saé, tapi dina harga nu leuwih luhur.

Harga – $$$ – $ 60-100 p / m

Ciri – 3.5/5 – Hashtag nargétkeun ukur dina rencana Starter.

Kaamanan – Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun./76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek – Platform anu aman tapi henteu aya pilihan proxy.

Pitulung – 3/5 – Kurangna rojongan dedicated.

Catetan – Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun./5 – Lumayan, tapi pikeun harga, eta bisa jadi hadé.

Vire

bot tiktok

Vire meunang loba hype anyar, tapi urang teu yakin lamun ieu diyakinkeun.

Tina sadaya platform anu urang marios, éta hiji nu sigana paling mahal jeung fitur pangsaeutikna.

Nanging, éta nawiskeun manajemén akun lengkep, nu bisa jadi daya tarik pikeun sababaraha urang.

Harga – $$$ – $100 p/m

Ciri – 3/5 – Hashtag nargétkeun sareng sababaraha fitur anu sanés.

Kaamanan – Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun./76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek – Taya bukti kasaluyuan proxy.

Pitulung – 4/5 – Manajer Akun sareng Rojongan Online.

Catetan – Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun./5 – Hanjakalna teu saluyu sareng hype.

 

Kumaha Ngajagi Akun Tik Tok Anjeun Tina Larangan ?

Média sosial parantos ngalarang samentawis sareng éta di dieu pikeun alesan anu saé.

Aranjeunna nyegah pamaké tina abusing wates pikeun perpetuate tumuwuhna sorangan, ce qui peut parfois rendre difficile la croissance de vos adeptes.

Watesan ieu bakal salawasna aya, janten hal anu pangsaéna anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngajagaan akun TikTok anjeun nyaéta ngagunakeun a mobile proxy.

Proksi sélulér hartosna sambungan anjeun ka TikTok sami sareng browser sélulér, anu mastikeun yén skor kapercayaan anjeun moal kapangaruhan upami anjeun ngaleuwihan wates.

Penting pikeun émut yén diblokir sareng dilarang mangrupikeun dua hal anu béda., sakumaha ditémbongkeun di handap:

  • Blok biasana ngandung harti yén anjeun parantos dicegah tina ngalakukeun tindakan
  • Larangan dikaluarkeun nalika akun anjeun samentawis atanapi permanén dipiceun tina jasa.

Naha Akun TikTok Anjeun Dikonci ?

Akun TikTok anjeun tiasa diblokir ku sababaraha alesan.

Ieu biasana lumangsung nalika:

  • Anjeun gancang teuing nuturkeun seueur jalma
  • Anjeun resep seueur teuing tulisan
  • Anjeun sering teuing mairan
  • komentar anjeun téh spammy di alam
  • Anjeun masangkeun hal anu ngalawan tungtunan komunitas

Upami anjeun nuturkeun pedoman komunitas TikTok sareng henteu ngeposkeun naon-naon anu saru, Anjeun meureun moal ngagaduhan masalah.

Naon alesan utama naha akun anjeun diblokir ?

“Partisipasi dina eusi cyberbullying, pelecehan atawa ucapan hate atawa hasutan kana hatred ngalawan hiji individu atawa sakelompok jalma alatan ras maranéhanana, tina etnis maranéhanana, agama maranéhanana, kabangsaan maranéhanana, tina budaya maranéhanana, tina cacad maranéhanana, tina orientasi seksual maranéhanana, tina gender maranéhanana, identitas seksual maranéhanana, umur maranéhanana atawa diskriminasi sejenna bisa ngakibatkeun larangan” nurutkeun tungtunan masarakat.

  • Tulisan bulistir – Ieu alesan atra tur salah sahiji anu geus ngabalukarkeun masalah keur loba jalma on Instagram. Teu aya perusahaan média sosial anu hoyong buligir dina platformna, utamana hiji aimed di panongton ngora. Ieu mangrupikeun tip anu saé pikeun ngajaga sadaya pidéo beresih.
  • Kirim pesen ngeunaan bedil atanapi obat-obatan terlarang – Tulisan naon waé ngeunaan bedil atanapi obat-obatan ngalanggar pedoman komunitas sareng tiasa janten larangan anu panjang.
  • Publikasi eusi hak ciptana – Disarankeun teu nganggo deui eusi hak cipta dina pidéo TikTok anjeun. Nyiptakeun réproduksi anu jelas tina pidéo pangguna populér sanés tiasa nyababkeun larangan siluman.

Sabaraha lami Larangan TikTok Larang ?

Durasi larangan anu paling umum nyaéta sakitar 14 dinten.

Sanaos kitu, lamun persistently ngalanggar tungtunan komunitas, Anjeun bisa jadi cocog pikeun panjang, larangan teu katangtu.

Kumaha carana nungkulan larangan siluman ?

Anjeun tiasa ngantosan upami akun anjeun populer. Anjeun ogé tiasa nyiptakeun akun Tik Tok énggal.

Sababaraha pangguna nyarios yén alamat IPna diblokir lengkep, janten hiji-hijina jalan pikeun ngalereskeun éta nyaéta ngarobih alamat IP anjeun.

 

Nu pang populerna

Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina InstagramNaon Bot Instagram Pangalusna di 2020 sareng Kumaha Ngajaga Akun Anjeun Aman?
Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina InstagramReels Instagram : Réspon Instagram ka TikTok