Waktos Pangalusna pikeun Pasang dina Instagram di 2022 : Curang lembar poé

Lamun datang ka Instagram, nalika pos diterbitkeun tiasa mangaruhan sabaraha interaksi anu ditampi ku pos sareng sabaraha perhatian profil akun anjeun. Sareng waktosna mangrupikeun unsur anu penting anu nyumbang kana efektivitas pos Instagram anjeun. Ku sabab kitu, dina artikel ieu, urang badé ngabahas waktos pangsaéna pikeun masangkeun dina Instagram. Satuluyna, buka panon anjeun !

Nyebarkeun dina waktu nu tangtu dinten atanapi sabtu minggu ogé tiasa nguntungkeun sacara signifikan kana pisibilitas Instagram sareng bakal ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun langkung seueur pengikut. Numutkeun studi, pos Instagram dijadwalkeun bisa mantuan nambahan jumlah babaturan Instagram anjeun sarta jumlah interaksi anjeun meunang. Ku kituna, ngagunakeun Instagram post scheduler ngabogaan kaunggulan signifikan saprak anjeun bisa nyieun tulisan sateuacanna, sareng anjeun tiasa ngantepkeun aranjeunna ngajalankeun kalayan sakedik kontrol sabab bakal dileupaskeun dina waktos anu khusus tanpa kedah diédit. Ieu bakal masihan anjeun waktos tambahan pikeun bakti ka kapentingan séjén..

Iraha Waktos Anu Pangsaéna Pikeun Pasang Dina Instagram?

Unggal pangguna Instagram frustasi ku topik ieu : iraha waktos anu pangsaéna pikeun ngeposkeun dina instagram ? Rupa-rupa survey parantos ngungkabkeun yén aya tanggal khusus anu langkung saé tibatan anu sanés pikeun ngalaksanakeun tulisan.. Salaku dianjurkeun, Anjeun kedah sering masangkeun sabab ieu bakal nyorong interaksi sareng pengikut anjeun sareng ngajaga anjeun dina newsfeed na. Pikeun terang jawaban kana patarosan ” Iraha waktos anu pangsaéna pikeun masangkeun dina Instagram?”, klik di dieu. tetep di dieu !

Senén

Posting jam téh (6 h, 12 jam, – 22 jam).Senén ngagambarkeun awal poé gawé sarta presents periode leuwih fragmented. Aktivitas ningkat dina tilu bagian anu béda, utamana dina jam isuk, nalika jalma anu ngarambat ku angkutan umum ngagaduhan kasempetan pikeun konsultasi platform média sosial. Jeung di lunchtime jeung di ahir peuting, dulur hayang bersantai.

Mardi

Jam posting manjangkeun ti isuk nepi ka sore (6 nepi ka 6 pm). Poé Salasa beuki merata sapanjang poé, praktis ngawengku jam gawé jeung waktu diperlukeun pikeun meunang ka jeung ti pagawean.

Rebo

Periode update nyaéta tengah isuk sareng wengi (ti jam 8 nepi ka jam 11.). Tengah poé gawé téh leuwih ti tangtangan pikeun pagawe rata ; Éta ogé tiasa janten masalah pikeun ningkatkeun interaksi dina Instagram.

Sapertos harita

Jam ningali nyaéta isuk-isuk, beurang jeung peuting (7 h, 12 jeung 19.). Kemis nuturkeun jam anu sami sareng Senén sareng Salasa. Jeung salaku sabtu minggu ngadeukeutan, jalma hayang nyokot telepon maranéhanana jeung pariksa akun média sosial maranéhanana.

Jumaah

Waktos unduhan beda-beda antara isuk sareng sonten (9 h, 16.00 jeung 19.00.).
Sarerea hayang miang mimiti poé Jumaah, tapi aranjeunna ogé resep ngotéktak akun média sosialna. Jumaah nembongkeun push Instagram antara 16:00 jeung 17:00., lamun dulur indit ka pagawean.

Saptu

Jam ngeposkeun nyaéta isuk-isuk sareng wengi (11 jeung 7 nepi ka 8.). Alatan pangjurung kuat tetep dina ranjang jalma anu ngan boga Saptu jeung Minggu pikeun ngeusian nepi on sare, Éta henteu heran yén papacangan dina Instagram dimimitian dina isuk-isuk. Saptu wengi ogé waktos anu saé pikeun streaming, sabab vidéo langsung mangrupikeun sumber kasenangan pikeun jalma anu masih hudang wengi, lolobana sanggeus 9 p.m..

Minggu

Jam publikasi rupa-rupa antara isuk jeung sore. (10 nepi ka 16:00.). Pikeun loba jalma, Minggu mangrupikeun waktos pikeun bersantai sareng ngahiji sareng kulawarga sareng réréncangan. Minggu sigana ningkatkeun interaksi pangguna, naha éta publikasi, komentar atawa babagi. Lalulintas sering ningkat sakitar lohor sareng mimiti ngirangan magrib, jalma nyobian nyiapkeun rutin tina weekdays handap.

Kacindekan

Kusabab, anjeun parantos ngembangkeun pangaweruh dasar ngeunaan waktos anu pangsaéna pikeun masangkeun dina Instagram. Waktosna pikeun nempatkeun pangaweruh éta pikeun anjeun. Upami anjeun teu gaduh waktos cekap pikeun ngariksa akun IG anjeun, lalajo tren sareng nangtukeun iraha waktos anu pangsaéna pikeun masangkeun dina Instagram. Anjeun tiasa make Alat pamrograman Instagram pikeun ngahapus kateupastian sareng masihan anjeun waktos anu pangsaéna pikeun masangkeun dina Instagram.

Nu pang populerna

Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina InstagramPanggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina Instagram ?
Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina InstagramComment Reposter la Story de Quelqu’un sur Instagram Lorsque Vous N’êtes pas Tagué