IGTV Shopping ayeuna sayogi dina Instagram

Instagram ngumumkeun awal bulan ieu yén balanja IGTV ayeuna global.
Kasuksésan ageung tina fitur balanja saatos berita, carita sareng tulisan langsung parantos dianggo ku seueur usaha sareng pamilik mérek.
Instagram dilaporkeun qu’environ 130 millions de personnes consultent les posts de shopping chaque mois.
Dibikeun inohong ieu, éta dilakukeun rasa sampurna pikeun Instagram ngaluncurkeun fungsi balanja IGTV.
Tujuan aslina pungsionalitas toko pikeun ngabantosan usaha langkung maju sareng, ti Instagram, 60 % des utilisateurs reconnaissent explorer et découvrir de nouveaux produits sur Insta.
Upami anjeun henteu acan nyetél toko Instagram anjeun, kami nyarankeun anjeun ngalakukeun éta. Hal ngarobah gancang ti kantos, sareng fitur toko parantos janten hit ageung pikeun Insta marketer.
Aranjeunna parantos jasa hébat pikeun pangguna ku ngabantosan aranjeunna ngahontal pemirsa ku cara anu langkung merenah sareng éfisién..
Ngamutahirkeun gancang sareng parobihan Instagram ngajantenkeun tetep pangguna ditéwak. Satuluyna, pastikeun anjeun bagian tina éta sareng candak pemirsa anjeun ku balanja IGTV.
balanja instagram

Kedah anjeun nganggo IGTV Balanja pikeun mérek anjeun?

Balanja IGTV mangrupikeun kasempetan anu pikabungaheun pikeun influencer sareng panyipta anu nganggo platform na pikeun nyambung sareng pemirsa, pikeun ngasilkeun artos tambahan.
Balanja IGTV bakal ngamungkinkeun anjeun masihan tag pikeun produk anu anjeun carioskeun dina pidéo anjeun, langsung dina pidéo ieu.
Fungsi ieu sami sareng anu ngamungkinkeun pikeun méré tag ka hiji jalma dina poto., tapi ku méré tag produk.
Sateuacanna, pangguna terbatas kumaha aranjeunna tiasa ngaiklankeun produk anu aranjeunna promosikeun dina pidéo na.
Hatur nuhun kana kamungkinan tagging produk, anjeun henteu kedah deui ngantunkeun sababaraha tautan dina judul pidéo anjeun.
Alat anu kuat anu sanés nyaéta fungsi kasir, tapi ayeuna ngan ukur aya di Amérika Serikat. Nalika éta global, hal bakal ngarobah salamina.
Kamampuh ningali produk, toél kanggo ngagaleuh sareng pamayaran di Insta badé ngarobih cara jalma nganggo Insta ka balanja.
Kanyataanna, 70 % de ceux qui font des achats reviennent sur Instagram pour découvrir de nouveaux produits.
Seueur anu robih dina sababaraha bulan terakhir, sareng anjeun kedah pastikeun ngagunakeun sadaya fitur anu ayeuna aya di daérah anjeun pikeun ngamaksimalkeun kasuksésan anjeun.

Kahareup balanja IGTV

Balanja IGTV disetél ka booming sareng panginten tiasa janten cara anu pangsaéna pikeun mikat konsumén anjeun.
Hatur nuhun kana format pidéo na, disada sareng ayeuna janten terjemahan, eusi anjeun langkung tiasa diaksés tibatan kantos. Langkung tiasa diaksés kontén anjeun, beuki ageung pemirsa anjeun. Ieu pamasaran dina sagala kaagunganana.
Salila pandemi, Instagram parantos dugi ka ngagulung fitur-fitur anyar sapertos fungsi toko, kode QR sareng ayeuna IGTV Shopping.
Tujuan utama maranéhanana nyaéta pikeun ngabantosan perusahaan, tandana, influencer sareng individu pikeun ngahontal poténsi anu maksimal.
Anjeun kedah leres-leres nyandak waktos ieu pikeun mikirkeun deui sareng ngarobih deui strategi pamasaran anjeun ku ngamangpaatkeun unggal fitur anu ditawarkeunana..
toko

Kumaha néwak pemirsa anjeun ku pidéo

Upami anjeun hoyong nguntungkeun tina balanja IGTV, mimitina anjeun kedah pastikeun anjeun tiasa nyambung sareng pemirsa ngalangkungan pidéo.
Pidéo tiasa janten cara anu kuat sareng gampang pikeun numuhkeun ayana Insta anjeun, gumantung kana kumaha anjeun tiasa nyambung sareng terlibat sacara jero sareng pemirsa.
Pidéo nunjukkeun dédikasi anjeun sareng tiasa gampang dianggo ngabagi carita mérek anjeun. Henteu ngan ukur anjeun nawiskeun jandéla kana pangalaman anjeun, tapi pemirsa anjeun ogé tiasa ngaraoskeun karep anjeun kana naon anu anjeun tuang.
Aya seueur cara pikeun kalibet sareng pemirsa anjeun, salaku conto:
• Tutorial
• Nyorot ciri produk
• Nampilkeun produk énggal
• Eusi ekslusif sateuacan diluncurkeun produk
• Pikeun kaperluan pendidikan
• Sesi latihan
Turutan pitunjuk ieu di handap ngeunaan cara unggah pidéo sareng ngawitan ngabagi carita anjeun ka penggemar anjeun ayeuna..

balanja

Recent posts