Kumaha Hapus Akun Instagram

Hapus atanapi Pareuman Akun Instagram

Henteu janten masalah naha anjeun ngahapus akun Instagram anjeun, buta média sosial henteu hoyong ngajantenkeun gampang pikeun anjeun. Upami akun anjeun diblokir atanapi dikonci, anjeun ngan ukur tiasa ngahapus akun anjeun sareng mimitian deui.

Anjeun moal tiasa mupus atanapi mareuman akun Instagram anjeun langsung tina aplikasi telepon anjeun. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah angkat ka halaman hapusan akun anu ditunjuk.

Anjeun gaduh pilihan pikeun ngahapus akun anjeun sacara permanen Instagram, boh samentawis mareumanana. Upami anjeun hoyong terang kumaha ngalakukeun hiji atanapi anu sanés, ngan ukur nuturkeun léngkah saderhana urang.

Kumaha ngahapus halaman Instagram abdi?

Ngahapus Instagram anjeun permanén – anjeun bakal leungit sadaya poto anjeun, video, pengikut sareng pesen – anjeun bakal kaleungitan ayana dina platform média sosial.

Upami ieu anu anjeun badé lakukeun, janten hayu urang mimitian.

  1. Buka halaman hapusan akun Instagram Ieuh.
  2. Upami anjeun teu acan lebet kana versi wéb browser, anjeun bakal dipenta pikeun ngalakukeunana.
  3. Anjeun bakal dibéré layar ieu:
      ngahapus akun instagram

    • Pilih alesan naha anjeun ngahapus akun anjeun.
    • Lebetkeun kecap akses akun anjeun teras pencét “Hapus permanén akun abdi”.

Kumaha carana abdi Pareuman Akun abdi ?

Émut yén moal mungkin pikeun mundur tina akun anu dihapus sacara permanen. Upami anjeun ngan ukur hoyong ngajauhan média sosial bari, nganonaktipkeun akun anjeun tiasa janten pilihan anu langkung saé.

Nganonaktipkeun akun anjeun hartosna yén éta disumputkeun leres-leres ti sadaya pangguna Instagram, sareng anjeun tiasa ngaktipkeun deui upami anjeun hoyong.

Anjeun tiasa mareuman akun anjeun tina versi desktop Instagram:

  • Sambungkeun kana versi desktop Instagram dina instagram.com
  • Pencét kana tombol na “ngarobih propil” gigireun nami akun anjeun
  • akun instagram ngahapus

  • Pencét kana “Samentawis mareuman akun anjeun” di handapeun halaman.
  • instagram ngahapus

  • Mastikeun alesan naha anjeun hoyong mareuman akun anjeun, teras lebetkeun kecap akses akun anjeun.
  • Pencét kana Samentawis mareuman rekening éta.

Sakali akun anjeun dinonaktipkeun, anjeun tiasa ngaktipkeun deui iraha waé. Ngan lebet kana akun anjeun sapertos biasa sareng akun anjeun bakal katingali deui.

Éta ngan ukur aya.

Émut yén suprési tina akun anjeun nyaéta permanén, bari na pareum nyaéta samentawis. Upami anjeun gaduh mamang, urang nyarankeun anjeun ngan saukur nganonaktifkeun akun anjeun sahingga anjeun tiasa konsultasi deui upami anjeun hoyong.

Recent posts