Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina Instagram ?

Instagram mired dina akumulasi inquiries mimitian ti paling mundane. Kumaha Hapus Pengikut Instagram Anu Henteu Nuturkeun Anjeun Balik? Éta henteu saé ningali batur unsubscribe, sabab ngirangan rasio langganan / pengikut anjeun.

Naon deui, Seuseueurna pangguna Instagram sigana milarian ngajawab patarosan dasar sapertos aranjeunna énggal dina situs atanapi diajar seluk beluk.

Di sagigireun éta, sakapeung, Profil Instagram parantos diropéa sareng ujug-ujug henteu nuturkeun kami, sanajan urang yakin atawa miharep yén maranéhna bakal.

tombol turutan

Kumaha cara nganonaktipkeun pengikut Instagram anu henteu nuturkeun anjeun?

Ngeunaan unfollow on Instagram, éta undeniably populér tur gampang, éta kaulinan barudak pikeun ngalakukeunana, Sareng ieu mangrupikeun téknik pikeun sadaya pangguna kumaha ngabatalkeun pengikut instagram anu henteu nuturkeun anjeun:

Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun.. Anggo Aplikasi Pihak Katilu

Nganggo aplikasi pihak katilu mangrupikeun cara anu paling efektif pikeun ningali jalma-jalma anu parantos nga-unfollow anjeun akhir-akhir ieu sareng henteu nuturkeun anjeun deui..

Di sagigireun éta, seueur aplikasi pihak katilu anu sayogi dina Google Play Store sareng toko aplikasi sareng umumna dianggap aman dianggo.

1.1. Saha anu henteu ngiringan anjeun dina Instagram

Numutkeun pamekar na, Parangkat lunak ieu janji janten solusi analitik anu paling dipercaya sareng panggancangna pikeun pangguna aplikasi Instagram.

Naon deui, Hal ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalacak sabaraha pengikut anu parantos kéngingkeun sareng kaleungitan, anu nuturkeun anjeun tapi henteu nuturkeun anjeun deui.

Parangkat lunak parantos nampi langkung ti 4,600 ulasan dina App Store, anu meunang skor 4,5 béntang.

1.2. Manajemén pengikut dina Instagram

Anjeun ngadalikeun jumlah pengikut Instagram anu gancang sareng akurat. Anjeun tiasa ningali saha anu unsubscribed, anu teu acan ngiring deui, jeung sajabana
inpormasi.

Naon deui, kalawan leuwih 79.000 ulasan, aplikasi ieu nampi rating 4,3 béntang.

1.3. Followers et Unfollowers

Analisa statistik Instagram pikeun akun anjeun.

Fungsi anu paling penting kalebet milarian Instagram non-followers sareng unfollowers..

Di sagigireun éta, eta geus narima leuwih 130.000 ulasan dina Google Play sarta earned rating 4-béntang.

Pamakéan Aplikasi Pihak-katilu

Aranjeunna basajan ngagunakeun aplikasi.

Pindah ka tab “Tong nuturkeun kuring balik / ulah nuturkeun kuring deui” pikeun unfollow jalma anu henteu nuturkeun anjeun.

Lamun unsubscribe batur ngagunakeun aplikasi ieu, Anjeun bakal dilarang ngagunakeun aranjeunna dina mangsa nu bakal datang!

Naon deui, aplikasi ieu greatly mempermudah tugas pamaké. Bot bakal diidentifikasi sapertos kitu ku algoritma Instagram.

Gantina éta, pikeun unsubscribes, Buka aplikasi Instagram sareng milarian nami pangguna.

Di sagigireun éta, unfollow jalma unggal 5 nepi ka 10 menit ulah meungpeuk saham.

tombol turutan instagram

Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun.. Panggihan tur teu eureun Unfollowers ku cara manual.

Cara anu langkung panjang pikeun ngabatalkeun jalma-jalma di Instagram anu henteu ngaréspon pengikut anjeun nyaéta aktip milarian aranjeunna..

Dina tilu léngkah, Ieu kumaha gawéna.

● Pilarian nami pangguna dina daptar jalma anu nuturkeun anjeun.

● Lamun propil nembongan dina hasil teangan, anjeunna nuturkeun anjeun. Teu perlu unfollow eta.

● Upami anjeun milarian nami pangguna anjeun sareng éta henteu muncul, anjeunna henteu nuturkeun anjeun. Lamun éta hal, unwatch eta.

Ieu mangrupikeun metode anu langkung panjang pikeun milarian anu henteu ngiringan..

Gantina, paké alat pihak katilu pikeun ngawas jalma anu ” Unsubscribe “.

Di sagigireun éta, leuwih gampang pikeun manggihan jeung unsubscribe jalma.

Kacindekan

Aya metode kumaha cara ngabatalkeun pengikut Instagram anu henteu nuturkeun anjeun balik.

Pamakéan a software pihak katilu pikeun manggihan akun unfollow tiasa ngabantosan anjeun mendakanana kalayan gampang sareng ngabatalkeun aranjeunna dina waktos anu sami.

Di sagigireun éta, Anjeun tiasa ngawas teu ngan jalma anu teu nuturkeun anjeun balik, tapi ogé hal séjén, pengikut hantu sareng unfollowers nganggo parangkat lunak pihak katilu.

Nu pang populerna

Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina InstagramPanggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina Instagram
Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina InstagramWaktos Pangalusna pikeun Pasang dina Instagram di 2022 : Curang lembar poé