Kumaha Nyaho Upami Batur parantos Blok Anjeun Dina Instagram

Tiasa daptar hideung sababaraha jalma dina média sosial nyaéta ngabantuan pisan, tapi éta tiasa frustasi upami anjeun aya di sisi panarima sareng henteu ngartos naha atanapi kumaha kajadianana.

Upami anjeun pikir anjeun parantos diblokir Instagram, Entong hariwang : anjeun sanés jalma munggaran anu diblokir dina média sosial sareng anjeun pasti moal janten anu terakhir.

Instagram mobile

Aya sababaraha cara pikeun nyaritakeun naha anjeun leres-leres diblokir atanapi henteu., janten tong ragu naroskeun !

Ieu dasarna kumaha anjeun tiasa terang upami aya anu ngahalangan anjeun Instagram.:

  1. Moal tiasa henteu ningali pangguna nalika anjeun milari anjeunna
  2. Anjeun teu tiasa tingali aranjeunna di pengikut anjeun atanapi jalma anu nuturkeun anjeun
  3. Tulisanana entong némbongan
  4. Moal tiasa henteu ningali Carita Instagram na
  5. Komo upami anjeun ngirim pesen, aranjeunna moal nampi éta henteu
  6. Aranjeunna moal ningali sanés tulisan anjeun
  7. Aranjeunna moal ningali sanés koméntar anjeun dina postingan anu sanés
  8. Éta Kontak ngaleungit (upami anjeun ngagaduhan pesen ti aranjeunna)

Kumaha Nyaho Upami Aya Anu Ngablokir Anjeun

Kadang-kadang jalma ngan ukur ngahapus akunna, atanapi Instagram larangan akun. Nalika ieu kajantenan, tanda di luhur ngagaduhan ciri anu sami sareng nalika batur ngahalangan anjeun.

Ieu ngan ukur salah sahiji cara pikeun mastikeun, sareng tiasa dianggo sapertos kieu:

  • Mimitian ku milari aranjeunna tina akun anjeun nyalira. Upami anjeun henteu ningali aranjeunna, aranjeunna panginten parantos ngarobih nami pangguna ; janten pastikeun milari nami anu sanés ogé.
  • Ensuite, tanyakeun ka batur naha anjeun tiasa nganggo akun na pikeun milarian pangguna, atanapi anggo akun sanés upami anjeun ngagaduhan.
  • Milarian akun sareng upami éta némbongan dina akun pangguna sanés, kamungkinan anjeun parantos diblokir.

Naon anu Tiasa Kuring Laksanakeun Upami Seseorang Anu Ngablokir Kuring Dina Instagram

Ieu sanés hiji-hijina cara pikeun terang upami anjeun leres-leres dipeungpeuk, tapi kami mendakan yén ieu mangrupikeun cara anu paling gampang sareng paling dipercaya.

Naon anu Tiasa Kuring Laksanakeun Upami Seseorang Anu Ngablokir Kuring Dina Instagram

Hanjakalna, teu aya seueur anu kedah dilakukeun dina kaayaan ieu, sabab sistemna dirancang pikeun ngajagi pangguna anu ngahalangan batur, sareng leres kitu. Sanaos kitu, upami anjeun pikir anjeun teu kahaja diblokir, sareng yén ieu jalma anu anjeun kenal, kontak a platform média sosial séjén sareng naroskeun ka anjeunna perkawis éta.

Sakapeung, éta tiasa janten kasalahan sareng sadayana henteu kunanaon, aranjeunna tiasa ngablokir anjeun dina sampingna. Upami kitu, éta sumbatan nyata, ieu kasempetan anjeun pikeun nempatkeun kaayaan anu leres sareng milarian naon anu salah. Émut yén lamun anjeun kesel atanapi ngaganggu jalma éta, anjeunna ngagaduhan hak pikeun ngalakukeun ieu sareng anjeun panginten pantes dipeungpeuk.

Recent posts