UnlockMoreEngagement72890

Comment Retrouver les Contacts de Votre Téléphone sur Instagram en 2022

La capacité d’Instagram à connecter les gens est l’une de ses caractéristiques les plus importantes. Leres pisan, Pamaké Internét tiasa gancang mendakan sareng nyambung ka komunitas anu ageung, naha via sambungan umum, des passe-temps ou des hashtags qu’ils utilisent. Ngan sababaraha klik mouse.

Nous avons tout ce qu’il vous faut si vous êtes à la recherche de nouvelles connexions sur Instagram. Cet article vous apprendra à trouver vos contacts sur instagram, à établir une connexion avec vos contacts Facebook et à rechercher des personnes afin que vous puissiez commencer à suivre de nouveaux profils intrigants.

Comment utiliser Ios/Iphone pour Trouver des Contacts sur Instagram?

Upami anjeun hoyong nyambung sareng langkung seueur jalma dina Instagram, vous pouvez le faire en utilisant à la fois vos contacts téléphoniques et votre liste d’amis Facebook. Ieu kumaha cara milarian kontak telepon dina Instagram

Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun.. Lancez l’application Instagram.
Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun.. Ku ngaklik kaca profil anjeun, anjeun tiasa ngaksés halaman Propil.
Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun.. Pilih “Panggihan jalma” sanggeus ngaklik dina tanda tilu-garis.
76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek. Lorsque vous cliquez sur “Ngidinan Aksés”, la synchronisation de vos contacts commence et vous pouvez choisir les personnes que vous souhaitez suivre sur Instagram.

Vous pouvez également utiliser la fonction de recherche pour localiser davantage d’individus. Upami anjeun ngaklik ikon kaca pembesar di luhur layar, Anjeun tiasa milarian propil ku ngaran pamaké, lieu ou catégories. Lamun make widang teangan, Anjeun bakal salawasna mibanda pilihan propil pikeun pariksa kaluar jeung anjeun bisa manggihan batur anyar nuturkeun.

Comment Utiliser Android pour Trouver des Contacts Instagram?

Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun.. Upami anjeun nyiptakeun profil Instagram énggal, naha anjeun parantos lami henteu nganggo atanapi ngan ukur hoyong terang kumaha milarian kontak telepon dina Instagram, terang yén anjeun tiasa nganggo kontak Google sareng daptar babaturan Facebook anjeun dina Instagram. Entong hariwang, vous devrez toujours les “nuturkeun” afin de les ajouter à votre liste de “pengikut”. Ieu kumaha cara ngaitkeun kontak Google sareng babaturan Facebook ka Instagram nganggo Android.

Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun.. Pour atteindre votre page de profil, ouvrez l’application Instagram sur Android puis cliquez sur votre “ikon profil” di pojok katuhu handap.

Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun.. Dina bagian “Panggihan jalma”, klik dina “Tempo sagalana”.

76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek. Satuluyna , di luhur, Pencét tombol “Sambungkeun Kontak”. Anjeun oge bisa milih “Nyambung ka Facebook” (passez à l'”lengkah 6″).

76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek. Pikeun nyadiakeun aksés ka kontak, Pencét tombol “Ngidinan Aksés”.

76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek. Après avoir connecté Instagram aux contacts Google ou IOS, asup “Saran Top”, nu aya di luhur daptar, atanapi di ” Connexions les plus mutuelles “, nu di handap.

76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek. Lorsque vous voyez dans la liste une personne que vous souhaitez ajouter à votre compte Instagram, commencez par cliquer sur “Nuturkeun” dimana “profil”, teras klik deui “Nuturkeun”.

76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek. Balik deui ka wewengkon sahandapeun “saran Top” dimana “Connexions les plus mutuelles”, teras pencét “Tempo sagalana”. Pour ajouter d’autres contacts à Instagram, klik di luhur tur pilih “Connecter à Facebook.

Upami daptar kontak Akun Google anjeun sigana henteu nambihan nanaon ka Instagram, vous devez peut-être accéder à un nouveau compte Google dans votre application “Kontak” ou changer le compte par défaut de votre Android. Pikeun ngamimitian, parcourez vos contacts et regardez ce qui est stocké sous le compte principal actuel. Salaku conto, il se peut que votre compte Google principal ne contienne pas la majorité de vos contacts et que le compte principal actuel de votre smartphone Android ne soit pas votre compte principal.

Nalika urang nyobian prosedur, urang kudu indit ka ” Kontak “, pencét elips nangtung (tilu titik nangtung), milih ” Pilih sadayana “, puis ajouter ou fusionner des contacts d’un autre compte. Android 11 a été utilisé pour effectuer cette opération.

Les Contacts Instagram ne s’affichent pas

Certaines connexions peuvent ne pas apparaître sur Instagram en fonction des informations fournies. Ku kituna, un nom accompagné d’un numéro de téléphone obsolète ou d’une simple adresse postale, salaku conto, moal ngandung sagala informasi relevan atawa mangpaat. Di sagigireun éta, kontak anu teu acan didaptarkeun pikeun akun Instagram moal dipintonkeun.

Di sagigireun éta, Instagram ne suggère que les personnes qui sont connectées à vous et qui ont un compte Instagram actif avec n’importe quelles informations d’identification provenant de vos coordonnées. Instagram peut également utiliser des informations provenant de leur profil Facebook, telles que leur numéro de téléphone ou leur adresse e-mail, pikeun ngawasa hasil pamilarian anjeun. En résumé du présent article sur la façon de trouver des contacts téléphoniques sur Instagram, sababaraha sambungan anjeun bakal diasupkeun kana daptar jalma nu kudu dituturkeun, sedengkeun nu sejenna moal.

Nu pang populerna

Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina Instagram
Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina Instagram