UnlockMoreEngagement72890

Kumaha Jieun Instagram Anjeun Pribadi

Kami gaduh tulisan singket pikeun sadaya Instagrammers anu hoyong terang kumaha aranjeunna tiasa ngajantenkeun akun Instagram na pribadi. Upami anjeun henteu hoyong dunya ningali eusi Instagram anjeun, baca terus pikeun terang kumaha gampangna ngarobih akun Instagram anjeun janten saluran pribadi ngan pikeun pengikut anjeun. Janten pribadi hartosna anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan ngahalangan jalma, naon anjeun tiasa kenalan di dieu.

Naon akun Instagram pribadi ?

Ngadamel pribadi Instagram anjeun hartosna yén akun anjeun ngan ukur nunjukkeun nami sareng inpormasi dasar nalika jalma milarian anjeun.. Saha waé anu hoyong ningali eusi anjeun kedah naroskeun pikeun nuturkeun anjeun, tapi ulah hariwang, sadaya pengikut lami anjeun masih tiasa ningali tulisan anjeun sanaos anjeun pribadi.

Aya sababaraha alesan kunaon anjeun hoyong janten pribadi, contona upami anjeun merek sareng hoyong nawiskeun eksklusivitas ka palanggan anjeun.

Seueur jalma ogé mutuskeun pikeun pribadi pikeun narik pengikut., sabab labél swasta mindeng bisa narik jalma, nu boga pangaruh nambahan jumlah pengikut.

Step by step pituduh

Ieu pituduh gancang, sarta lamun ngagulung, anjeun bakal manggihan unggal hambalan dituturkeun ku poto:

  • Pindah ka profil anjeun sareng ketok dina hamburger di katuhu luhur
  • Teras pencét Setélan
  • Teras pencét Privasi
  • Teras pencét Privasi Akun
  • Pencét tombol Rekening pribadi

Anjeun teras bakal dipenta pikeun marios pengikut anjeun upami anjeun hoyong.. Anjeun tiasa ngalih tina modeu pribadi ka modeu umum sasering anu anjeun pikahoyong ku ngulang léngkah-léngkah ieu.

instagram pribadi
Kumaha Instagram Pribadi |

Upami anjeun leres-leres nuturkeun léngkah-léngkah ieu, anjeun kedah tiasa Gampang ngarobih akun Instagram mana waé nu geus dicabut dina waktu kurang ti hiji menit. Setélan Instagram ngagaduhan sababaraha ménu, tapi sakali anjeun terang aranjeunna, gampang pikeun nganapigasi.

Nu pang populerna

Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina InstagramKumaha Hapus Akun Instagram
Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina InstagramAlat Milarian Hashtag Instagram