UnlockMoreEngagement72890

Kumaha cara nambihan carita dina Instagram

Dugi ka ayeuna, sok aya kabingungan ngeunaan kumaha cara masangkeun Carita Instagram. Upami anjeun ngeposkeun carita munggaran anjeun sakedap, Anjeun tiasa ngetok + dina gambar profil anjeun sareng anjeun tiasa nambihan poto atanapi pidéo pondok kana carita anjeun.

Tapi sakali anjeun ngalakukeun éta, éta + ngaleungit. Janten naon anu anjeun laksanakeun nalika anjeun badé masangkeun carita anu sanés ?

Hatur nuhun kana apdet Instagram anyar, masalah ieu geus rada direngsekeun. Ayeuna langkung gampang sareng langkung intuitif pikeun nyebarkeun carita, tur aya tilu métode utama:

  • Toel tanda + sakumaha ditémbongkeun di luhur – ngan mungkin pikeun carita anyar
  • Gesek ka katuhu tina pos anjeun
  • Ketok ikon kaméra di katuhu luhur.

Instagram écés ngaku yén panggunana, utamana jalma anu henteu Instagrammers gairah, ngarasa kabingungan hébat. Upami anjeun hoyong gambaran gancang unggal metode, pariksa pituduh tilu-bagian kami di handap.

Carita Instagram tina gambar profil

Ieu saé pikeun ngeposkeun carita gancang, tapi ngan tiasa dianggo upami anjeun teu acan ngeposkeun carita sateuacana dina 24 jam terakhir. Anjeun tiasa nganggo metode ieu tina feed atanapi halaman profil anjeun.

Carita profil Instagram

  1. Ketok gambar profil anjeun kalayan simbol +.
  2. Anjeun teras tiasa nyandak poto atanapi pidéo atanapi unggah.
  3. Teras klik Carita anjeun di kénca handap sareng carita anjeun bakal diterbitkeun.

Pasang carita kalayan gesek ka katuhu

Eta geus salawasna geus fitur, tapi lamun teu nyaho eta aya, manéhna hésé pisan manggihan.

Carita Instagram: gesek ka katuhu

  1. Ngan sered langsung kana feed anjeun.
  2. Candak poto atawa unggah ti perpustakaan.
  3. Ketok carita anjeun di kénca handap sareng éta bakal diterbitkeun.

Pasang carita ku ngaklik kaméra di katuhu luhur

Ieu mangrupikeun fitur énggal tina Instagram sareng hartosna jalma ayeuna tiasa masangkeun carita dina cara anu langkung intuitif.. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu tina pos anjeun.

Carita Instagram: ngaklik dina kaméra

  1. Tina tulisan anjeun, ngan ketok ikon kaméra di kénca luhur.
  2. Pilih gambar atanapi pidéo pikeun dianggo.
  3. Pencét carita anjeun sareng carita anjeun bakal diterbitkeun

Kauntungannana tina dua metodeu anu terakhir dina daptar nyaéta anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun nambihan poto atanapi pidéo tambahan kana carita anjeun, sanajan anjeun geus dipasang hiji. Metodeu anu munggaran moal jalan upami anjeun parantos gaduh Instagram Live Story.

Nu pang populerna

Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina Instagram
Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina Instagram