Panggihan otomatisasi panganyarna pikeun papacangan nyata dina Instagram

A akun Instagram tunggal teu merta cukup pikeun ngalakukeun pakasaban. Ayeuna langkung gampang pikeun ngatur sababaraha akun Instagram sakaligus, anjeun ngamimitian usaha, naha anjeun ngajaga akun pikeun padamelan anjeun atanapi ngan ukur hoyong rohangan khusus pikeun nampilkeun poto sareng média anu sanés. Tapi meureun anjeun heran: “Sabaraha akun Instagram abdi tiasa gaduh ?”. Dina artikel ieu, kami bakal ngabantosan anjeun terang jawaban kana patarosan ieu.

Naon anu anjeun kedah émut, nyaéta yén anjeun kedah kaluar lengkep tina hiji akun Instagram sateuacan anjeun tiasa log in ka anu sanés, nepi ka parobahan ieu dilaksanakeun. Naon deui, Instagram ayeuna ngamungkinkeun anjeun ngalih antara akun tanpa kedah kaluar tina akun anjeun. Metodeu anu didaptarkeun di handap tiasa ngabantosan anjeun ngatur sababaraha akun Instagram sakaligus.

Naha Aya Watesan Jumlah Propil Instagram Anu Bisa Mibanda Jalma?

Kabijakan Instagram nyaéta ngawatesan jumlah akun anu tiasa dipiboga ku pangguna pikeun mastikeun yén jasa éta aman sareng pikaresepeun pikeun sadayana anu nganjang ka éta..

Aya larangan dina jumlah akun Instagram anu anjeun tiasa gaduh dina hiji alat, dina sabaraha akun anjeun tiasa ngadaptarkeun hiji alamat surélék atanapi nomer telepon, sareng sabaraha akun Instagram anjeun tiasa beroperasi tina hiji jaringan / alamat IP.

Sabaraha jumlah maksimum akun Instagram anu kuring diidinan??

Kalayan hiji alamat surélék, hiji pamaké Instagram tunggal bisa boga nepi ka lima akun Instagram, sadayana numbu ka alamat surélék ieu. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngatur seueur akun Instagram nganggo parangkat lunak pihak katilu sapertos Hootsuite sareng manajemén utusan ka anggota tim sanés nganggo parangkat lunak pihak katilu..
Pertimbangkeun nganggo alamat email anu béda pikeun akun anu béda pikeun kaamanan. Kauntungannana ngalakukeun ieu nyaéta upami anjeun kantos kaleungitan aksés kana akun email anjeun (jeung anjeun teu bisa cageur hiji sandi poho), Anjeun moal diblokir tina akun Instagram anu anjeun kelola.

Akun Instagram

Naon Cara Pangalusna Pikeun Nganggo Aplikasi Instagram Pikeun Ngatur Sababaraha Akun Instagram?

Upami anjeun hoyong ngadamel akun Instagram anu bermerek pikeun bisnis samping anjeun salian ti akun Instagram normal anjeun sareng gampang pindah-mudik antara dua akun éta., aplikasi Instagram sorangan bisa jadi nyukupan pikeun naon nu Anjeun keur pilari.

Kumaha Nambahkeun Sababaraha Akun Instagram Ka Propil Kuring Ngaliwatan Iphone atanapi Alat Android?

Pikeun ngatur sababaraha akun Instagram tina hiji tempat, kahiji anjeun kedah ngaitkeun sadayana kana aplikasi Instagram dina telepon anjeun.

Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun.. Asup ka akun Instagram anjeun pikeun ningali halaman profil anjeun.

Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun.. Pikeun ngakses menu Setélan, klik dina menu Hamburger.

Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun.. Pikeun nambahkeun akun anyar, nganggo tombol tambihan akun.

76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek. Selapkeun kredensial akun anu anjeun hoyong lebetkeun kana daptar.

76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek. Pikeun nyambungkeun anjeun, ngagunakeun tombol Login.

76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek. Balik deui ka menu Setélan sareng pilih Setel login multi-akun pikeun ngagampangkeun ngaksés sababaraha akun Instagram nganggo nami pangguna sareng kecap akses tunggal..

76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek. Pilih akun anu anjeun hoyong pake pikeun log in ka sadaya akun anjeun tina menu turun-handap. Émut yén saha waé anu gaduh aksés kana akun anu anjeun pilih ogé bakal gaduh aksés ka sadaya akun sanés anu aya hubunganana..

76% jalma nyebutkeun aranjeunna leuwih gampang percanten eusi dibagikeun ku jalma biasa ti ku merek. Penting pikeun ngalengkepan léngkah 1 dugi ka 5 pikeun unggal akun tambahan anu anjeun hoyong jieun. Anjeun ngan ukur diidinan nyiptakeun lima akun dina aplikasi Instagram.

Kumaha Pindah Antara Propil Instagram Anjeun?

Ayeuna urang geus ngajawab patarosan “sabaraha akun instagram abdi tiasa gaduh ?”, hayu urang tingali kumaha gampang pindah antara akun anjeun. Anjeun bakal tiasa ngalih antara profil Instagram tanpa kedah kaluar sareng asup deui saatos nyiptakeun seueur akun dina platform média sosial..

Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun.. Pikeun ngakses kaca profil anjeun, klik ngaran pamaké anjeun di belah kénca juru luhur.

Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun.. Akun anu anjeun hoyong pake tiasa dipendakan ku ngaklikana. Akun anu dipilih bakal diadegkeun.

Éta ogé penting pikeun ngahindarkeun fokus usaha sareng waktos anjeun pikeun kéngingkeun $20,000 munggaran anjeun pikeun monetisasi Instagram anjeun.. Anjeun bébas ngeposkeun, pikeun mairan, resep sareng ngobrol sareng batur dina akun ieu saloba anu anjeun pikahoyong. Nalika anjeun siap ngalih akun, Anjeun ngan kudu klik kadua kalina dina ngaran pamaké urang pikeun milih hiji akun pamaké anyar.

Émut yén anjeun bakal terus asup kana akun Instagram anu anjeun anggo sateuacana. Sateuacan ngeposkeun atanapi ngiringan kontén énggal, salawasna pariksa ganda nu disambungkeun ka akun anjeun.

Nu pang populerna