Како избрисати Инстаграм налог

Избришите или деактивирајте Инстаграм налог

Није важно зашто бришете свој Инстаграм налог, гигант друштвених медија не жели да вам олакша. Ако је ваш налог блокиран или закључан, можете само да избришете свој налог и почнете испочетка.

ти не може да се избрише или деактивирајте свој Инстаграм налог директно из апликације за телефон. Да уради ово, морате ићи у одређену страницу за брисање налога.

Имате могућност да трајно избришете свој налог инстаграм, или га привремено деактивирајте. Ако желите да знате како да урадите једно или друго, само следите наше једноставне кораке.

Како да избришем своју Инстаграм страницу?

Брисање вашег Инстаграма је трајно – изгубићете све своје фотографије, видео записе, следбеници и поруке – изгубићете своје присуство на платформи друштвених медија.

Ако ово желите да урадите, па почнимо.

  1. Идите на страницу за брисање Инстаграм налога овде.
  2. Ако још нисте пријављени у верзији веб прегледача, од вас ће се тражити да то учините.
  3. Биће вам приказан овај екран:
      избришите инстаграм налог

    • Изаберите разлог зашто бришете свој налог.
    • Унесите лозинку за налог и кликните “Трајно избришите мој налог”.

Како могу да деактивирам свој налог ?

Запамтите да није могуће вратити се са трајно избрисаног налога. Ако само желите да се неко време држите подаље од друштвених медија, деактивирање налога би могла бити боља опција.

Деактивирање вашег налога значи да је потпуно скривен од свих корисника Инстаграма, и можете га поново активирати ако желите.

Можете деактивирати свој налог са десктоп верзије Инстаграма:

  • Повежите се са десктоп верзијом Инстаграма на инстаграм.цом
  • Кликните на дугме “измените профил” поред назива налога
  • инстаграм налог обриши

  • Кликните на “Привремено деактивирајте свој налог” на дну странице.
  • инстаграм делете

  • Потврдите разлог зашто желите да деактивирате свој налог, затим унесите лозинку за налог.
  • Кликните на Привремено деактивирајте рачун.

Након што је ваш налог деактивиран, можете га поново активирати у било ком тренутку. Само се пријавите на свој рачун као и обично и ваш налог ће поново бити видљив.

То је све.

Запамтите да је потискивање вашег рачуна је стални, док је његов деактивирање је привремени. Ако имате било каквих недоумица, препоручујемо да једноставно деактивирате свој налог како бисте га поново могли погледати ако желите.

Recent posts