ZhbllokoniMoreEngagement72890

Pëlqejeni automatikisht në Instagram: Bot Për Pëlqimet Automatike

Instagram tani është bërë një mjet thelbësor për zhvillimin e markave bashkëkohore dhe rritjen e audiencës. Megjithatë, mbajtja me postimet dhe angazhimet e rregullta ditore në Instagram mund të jetë kohë dhe rraskapitëse. Dhe të mos harrojmë se sa e ashpër është konkurrenca në Instagram.

Përdorimi i një bot për pëlqimet automatike në Instagram, është njësoj si të paguash Instagram që llogaria jote të shfaqet në burimet e lajmeve të njerëzve përmes një reklame të sponsorizuar. Automatizimi efektiv i pëlqimeve përmes një boti është një aktivitet që krijon qindra mundësi që llogaria juaj në Instagram të zbulohet nga më shumë njerëz.

Ndërsa Instagram përmirësohet në identifikimin e ndërveprimeve të automatizuara dhe kompanive që i ofrojnë ato, duhet të jeni të përgatitur të provoni shërbime të shumta për të gjetur atë të duhurin për ju. Por për fat, ne e bëmë atë për ju dhe këtu është lista jonë e 5 auto -ve më të mirë si botët e Instagram -it në 2021:

 1. Më efikasja bot autolike deri më sot – Ndjekësi i Botit në Instagram
 2. Më e forta përvojë në automatizim – Infektim
 3. Më e mira vlera e parase – Instaboss
 4. Më e mira klienti i shërbimit – Instazood
 5. shumica të besueshme – Instamb

Pse të përdorni një makinë si bot?

Rritja e llogarisë tuaj në Instagram është një aktivitet kompleks me shumë detyra të mërzitshme që i janë caktuar. Përdorimi i një bot për të automatizuar veprimin e ngjashëm në Instagram do t'ju ndihmojë të rrisni në mënyrë dramatike angazhimin dhe dukshmërinë tuaj, dhe do të keni më shumë kohë për t'u përqëndruar në dhënien e përmbajtjes cilësore për audiencën tuaj.

Një bot i mirë i ngjashëm me makinën në Instagram do të rrisë popullaritetin tuaj në Instagram dhe do të shumëfishojë rritjen tuaj duke lejuar që llogaria juaj tashmë e mirë të vërehet nga më shumë njerëz.

Si të vendosni një makinë si bot?

Për të konfiguruar një makinë si bot bot në Instagram, do t'ju duhet të specifikoni objektivin për të cilin jeni të interesuar. Ju mund të synoni njerëzit, hashtags dhe vende, dhe boti do të përdorë pajtimtarët e tyre për të pëlqyer postimet, e cila nga ana tjetër nxit një angazhim reciprok në formën e pëlqimeve. dhe kostum. Për shembull, nëse synoni një person, bot autolike do të pëlqejë automatikisht postimet e pajtimtarëve të personit të synuar.

Kur automatizoni pëlqimet tuaja në Instagram, sigurohuni që të programoni saktë makinën si bot. Për tu siguruar që do të përfitoni plotësisht nga ky mjet automatizimi pa vënë në rrezik llogarinë tuaj në Instagram, ju duhet të zgjidhni një modul si auto që ofron :

 • Shërbim i besueshëm ndaj klientit
 • Përfshirja e përfaqësuesit
 • Shpejtësia e ndërveprimit të automatizuar.

Megjithatë, duhet të mbani mend se botët e automatizimit në Instagram nuk do t'ju japin pëlqime të pafundme, por përmbajtje cilësore do të jetë. Pëlqimet automatike të Instagram do të përfshihen për ju, por cilësia e përmbajtjes suaj varet nga ju.

Botët më të mirë për të automatizuar pëlqimet në Instagram

Nëse trajtohen me kujdes, pëlqimet janë ndërveprimi më i sigurt me ndjekësit që mund të automatizohen në Instagram. Dhe nëse jeni gati të transferoni pëlqimet automatike të Instagram -it, është e nevojshme të armatoseni me botin më të mirë të mundshëm Instagram të krijuar posaçërisht për këtë detyrë.

Dhe tani, është koha për të hedhur një vështrim të afërt në listën tonë të 5 boteve më të mira të Instagram auto liker për tu provuar tani.

#1 - Bot de Followers Instagram

ndjekës bot instagram

Instagram Bot: https://winchesclub.com/ibf

Çmimi: 9,99 euro në muaj

Instagram Hyper Follower Bot është mjeti i përsosur për ata që kërkojnë të automatizojnë pëlqimet e Instagram në llogaritë e tjera për të rritur angazhimin reciprok.

Ne preferojmë Hyper -in ndaj botëve të tjerë sepse mund të bëjë shumicën e gjërave që prisni nga një bot efektiv në Instagram. :

 • Synimi inteligjent i integruar për rezultatet më të mira
 • Robotët më të lirë të tipit automatik në treg
 • Siguri e madhe me një përfaqësues falas në llogaritë e përdoruesve
 • Opsione të fuqishme filtri
 • Numër i pakufizuar i llogarive IG.
 • #2 - Inflacioni


  Instagram Bot: https://winchesclub.com/inflact

  Çmimi: 9,99 euro në muaj

  Inflact është softuer automatizimi i krijuar nga njerëzit që qëndrojnë pas Ingramer, dhe përvoja e tyre flet vetë.

  Ky bot për automatizimin e Instagram ka gjithçka që ju nevojitet për të filluar rritjen e llogarisë tuaj, nga automatizimi i pëlqimeve në një mjet planifikimi, në mënyrë që e gjithë strategjia juaj në Instagram të programohet paraprakisht.

  Inflact ofron një përvojë të fortë automatizimi për përdoruesit e tij me veçoritë e mëposhtme :

  • Synimi sipas hashtags, vendndodhjet dhe emrat e përdoruesve
  • Instrumentet inteligjente të analizës
  • Shërbimet e dobishme të Instagram
  • Aktiviteti përshpejton riprodhimin e sjelljes së vërtetë njerëzore
  • Menaxher i llogarisë
  • Opsionet modulare të pagesës.

  #3 – InstaBoss

  Bot Instaboss në Instagram

  Instagram Bot: https://winchesclub.com/instaboss

  Çmimi: 11.90 EUR në muaj

  Instaboss është një shërbim automatizimi francez që pretendon të ofrojë shikueshmëri dhe angazhim të shtuar duke automatizuar pëlqimet përmes botit të tyre. Çfarë e veçon këtë kompani, është angazhimi i tij për të mbështetur secilin prej përdoruesve të tij në marrjen e 1.000 abonentëve të tyre të parë.

  Karakteristikat kryesore të botit të tyre automatik janë :

  • E dyta më e lirë në treg për robotët e tipit automobilistik
  • Ndërfaqja në frëngjisht
  • Këshilla të personalizuara të ofruara nga shërbimi ndaj klientit
  • Respekt për kufijtë e vendosur nga Instagram
  • Deri në 20 llogari IG.
  • #4 - Instazood

   instazood instagram bot

   Instagram Bot: https://winchesclub.com/instazood

   Çmimi: 13 euro në muaj

   Instazood është një nga pionierët e tregut të botëve në Instagram dhe është i njohur për shërbimin e shpejtë dhe të besueshëm ndaj klientit..

   Karakteristikat e botit të tyre në Instagram janë shumë të thjeshta dhe klasike :

   • Shpejtësi e personalizueshme
   • Biseda live në dispozicion me mbështetje të garantuar brenda 24 orëve
   • Boti i Instagram i optimizuar për të punuar pa probleme në të gjitha pajisjet mobile
   • Filtrat dhe opsionet e personalizimit për të automatizuar pëlqimet.

   #5 – Instamb

   instamber instagram bot

   Instagram Bot: https://winchesclub.com/instamber

   Çmimi: 13 euro në muaj

   Arsyeja që ne e konsiderojmë Instamber -in më të besueshëm është se ata kanë bërë hapat më të mëdhenj në përshtatjen me ndryshimet e fundit në algoritmet e Instagram -it..

   Karakteristikat kryesore të disponueshme me këtë robot automatik liker:

   • Opsionet e avancuara të shënjestrimit
   • Menaxher i llogarisë për të mbajtur automatizimin tuaj brenda kufijve
   • Cilësimet e aktivitetit të shpejtësisë së automatizuar dhe filtrimi i avancuar
   • Algoritmi i ridizajnuar
   • Mund të ketë shumë llogari.

Më popullorja