ZhbllokoniMoreEngagement72890

Si të kontaktoni ndikuesit në Instagram

Nëse doni të kontaktoni me markat dhe ndikuesit e mëdhenj në ngrohtësinë tuaj në Instagram, ka disa gjëra që duhet të dini për të shmangur qëllimin.

Ka mbi një miliard përdorues aktivë të Instagram -it, dhe nëse doni ta merrni këtë partneritet me një ndikues të madh ose një markë të njohur, do t'ju duhet të dalloheni dhe të siguroheni që jeni dëgjuar. Instagram është një nga mënyrat më të mira për t'u lidhur me markat e tjera dhe për të rritur median tuaj sociale dhe praninë e biznesit..

Ky artikull ka të bëjë me qasjen më të mirë që duhet marrë për të tërhequr vëmendjen e njerëzve dhe për t'i emocionuar ata që punojnë me ju.. Mos harroni se disa nga llogari të mëdha në Instagram do të marrë qindra mesazhe çdo ditë, kështu që është e rëndësishme të dalloheni dhe t'i varni menjëherë.

Partneriteti me një ndikues të madh

Kontaktoni markat dhe ndikuesit në Instagram

Nëse planifikoni të keni një ndikim në llogaritë ndikuese, cilado qoftë madhësia juaj ose madhësia e këtyre, do të duhet të bëni sa më poshtë:

  • Synoni njerëzit e duhur – është e kotë të dërgoni mesazhe për njerëzit që nuk janë të interesuar për ju ose që nuk korrespondojnë me imazhin tuaj të markës dhe personalitetin tuaj
  • Jepu atyre vlerë – shumë njerëz përqendrohen në atë që po përpiqen të arrijnë, në vend që të përqëndrohen në mënyrën se si mund të ndihmojnë personin që arrijnë
  • Prano refuzimin – ju do të duhet të dërgoni shumë mesazhe dhe shumë prej tyre do të humbasin shenjën e tyre, kështu që përgatituni të pranoni refuzimin
  • Qëndroni të përkushtuar – duhet të vazhdosh ta bësh dhe të mos heqësh dorë, edhe përballë refuzimit dhe injorancës së vazhdueshme Tani që keni një ide bazë se si të veproni, le të hyjmë në detaje.

Synimi i njerëzve të duhur

Për të marrë rezultatet më të mira, ju do të duhet të synoni llogaritë që lidhen me përmbajtjen tuaj. Kohët e fundit kemi botuar një artikull se si të gjeni shpejt llogari të reja në vendin tuaj., kështu që lexojeni shpejt nëse thjesht dëshironi të menaxhoni shumë llogari.

Ju gjithashtu mund të përdorni një qasje më të thelluar, më duke kërkuar një hashtag ose një vendndodhje që lidhet me kamaren tuaj dhe rishikimin e llogarive një nga një te Kontakti. Duke bërë kështu, përpiquni të mos shqetësoheni shumë për numrin e ndjekësve, por në vend të kësaj përqendrohuni në shkallën e angazhimit dhe cilësinë e përmbajtjes.

Instagram - cilësia e përmbajtjes

Jepu atyre vlerë

Në vend që të dërgoni qindra Mesazhe duke kërkuar të njëjtën gjë, në vend të kësaj përpiquni të gjeni një mënyrë për të rritur disi vlerën e kësaj llogarie. Mund të jetë aq e lehtë sa t'u jepni përmbajtje atyre, dërgoni atyre mostra, apo edhe ofroni atyre një formë promovimi të kryqëzuar.

Ky opsion i fundit mund të jetë interesant nëse keni një numër të madh të ndjekësve në internet në platforma të tjera siç është faqja juaj e internetit ose Facebook., por që të degëzohesh në Instagram. Jepuni atyre vlerë të shtuar në vend që thjesht t'u kërkoni diçka, dhe mund të zbuloni se këto llogari i plotësojnë kërkesat tuaja shumë më mirë.

Instagram -  vlera e llogarisë

Prano Refuzimin

Ju ndoshta do të duhet të dërgoni shumë mesazhe para se të arrini kudo, dhe do të ketë shumë postime refuzuese dhe madje edhe më të injoruara. Gjëja kryesore është të mos e merrni personalisht, ju mund t'i keni marrë ato në një kohë të keqe ose, nëse marrin shumë mesazhe, ata mund të mos e shohin menaxherin tuaj të përgjithshëm. Mundohuni të luani me numrat dhe mos lejoni që refuzimi të ndikojë tek ju, do të kalojë pak kohë para se njerëzit të fillojnë t'ju përgjigjen.

Instagram -  pranoni Refuzimin

Qëndroni të motivuar

Duke ndjekur pjesën e mëparshme, do t'ju duhet të dërgoni shumë mesazhe dhe gjëja më e rëndësishme që mund të bëni është të qëndroni të angazhuar në aktivitetet tuaja. Mund t'ju duhet të dërgoni 100 mesazhe përpara se dikush t'i përgjigjet kërkesës tuaj, ose ndoshta edhe 1000, por nuk ka rëndësi sepse ndodh gjithmonë në fund.

Gjëja e mirë është, kjo është kur ju keni një partneritet në thes, ju mund ta përdorni atë në avantazhin tuaj për të marrë të tjerët. Ju mund t'i tregoni klientëve tuaj : “Unë jam duke punuar me këtë klient në këtë projekt, Shpresoja të përfshihesha edhe ju”.

Mund të jetë një negociator i shkëlqyeshëm dhe mund t'ju interesojë për më shumë njerëz., çfarë mund të bëjë bora në aktivitetet tuaja të rrjetit.

Më popullorja