Këshillat dhe strategjitë më të mira të rritjes në Instagram 2021

Instagram është një nga platformat më me ndikim të marketingut të mediave sociale sot. Nocioni i fejesës është një lloj parash në mediat sociale. Metodat e rritjes në Instagram do t'ju ndihmojnë të përmirësoni praninë tuaj në internet, dhe sa më shumë angazhim do të përfitojë profili juaj në Instagram, plus ju do të ketë ndjekës në Instagram.

Për më tepër, kompanitë konkurrojnë për një angazhim më të madh, sa më shumë njerëz të ndërveprojnë me përmbajtjen, aq më shumë ka gjasa që të shfaqet tek përdoruesit e tjerë.

Përveç kësaj, kuptimi i mjedisit të marketingut dixhital është hapi i parë për të kuptuar se çfarë është atje dhe si njerëzit angazhohen në të. Njohja e tendencave dhe kontekstit aktual të mediave sociale mund t'ju ndihmojë të përcaktoni se si ta rritni Instagramin tuaj..

Këshillat dhe strategjitë më të mira të rritjes në Instagram

Këtu janë mënyrat e provuara për të rritur rritjen e Instagramit me klientët potencialë dhe për të rritur biznesin tuaj në 2021.

1. Për të optimizuar

Nëse drejtoni një biznes ose keni një markë personale, duhet të përdorni një llogari profesionale në Instagram. Në këtë mënyrë, ju keni më shumë kontroll mbi profilin tuaj në Instagram dhe keni akses në një bollëk të dhënash në Instagram për t'ju ndihmuar të përmirësoni strategjinë tuaj.

Përveç kësaj, ju gjithashtu keni mundësinë për të shtuar një buton kontakti i cili lehtëson komunikimin me përdoruesit. Një llogari biznesi gjithashtu supozon se ju mund të shërbeni reklama.. Reklamat = më shumë vizitorë dhe shitje. Një avantazh tjetër është testimi i hershëm beta për veçori të reja.

2. Hashtags

Të gjithë janë të vetëdijshëm për rëndësinë e hashtags, por pak njerëz i përdorin ato me mençuri. Të dhënat rregullojnë sistemin Instagram, dhe metoda e hashtag-ut mund të rrisë rritjen e ndjekësve në Instagram.

Ju ndoshta keni dëgjuar se njëmbëdhjetë hashtags janë optimale. Ose që hashtags në Instagram mund të jenë jopraktike. Qëllimi është të zgjidhni një hashtag që është i përshtatshëm për postimin tuaj në Instagram.

Cfare ka me shume, mos përdorni sa më shumë hashtags që janë të rëndësishme për audiencën tuaj të synuar, mund të ndikojë në angazhimin tuaj.
Hashtags në Instagram përdoren për të përcaktuar algoritmin. Ndihmon sistemin të përcaktojë se kush duhet t'i shohë postimet tuaja.

Merrni parasysh llojin e postimit në Instagram që do të publikoni dhe audiencën tuaj të synuar.

Përveç kësaj, merrni parasysh cilat hashtags po përdor auditori juaj i synuar dhe përpiquni t'i përfshini ato në përmbajtjen tuaj. Një hashtag i markës mund të funksionojë nëse biznesi juaj është i njohur mirë në vendin tuaj.
Një orë e investuar në një strategji hashtag mund t'ju ndihmojë të synoni audiencën tuaj shumë më saktë dhe drejtpërdrejt.

3. Merrni njohuri nga konkurrentët tuaj

Si një influencues, mund të jetë e dobishme të mësoni sa më shumë që të mundeni nga praktikat më të mira të rivalëve tuaj në Instagram. Ju nuk dëshironi t'i imitoni ato në mënyrë të hapur, por ju mund të përshtatni qasjen e tyre me postimet e tyre në Instagram dhe ndërveprimet midis ndjekësve të tyre.

Përveç kësaj, nëse duhet të shmangni dërgimin e këtyre llogarive me bezdi, ju mund t'u tregoni atyre se kujdeseni për ta duke lënë një Pëlqim ose Koment në postimet e tyre.

Ndikues në Instagram

4. Konstancës

Konsistenca në publikim është një nga aspektet thelbësore që duhet mbajtur mend. Postimi i përditshëm ose dy herë në ditë në Instagram është vërtetuar se rrit zhvillimin. Më mirë sesa të paguani për rritjen në Instagram ose të blini ndjekës të rremë.

Cfare ka me shume, audienca e pranon se ju jeni të përkushtuar për të ofruar përmbajtje të shkëlqyer në baza të rregullta. Ju bëheni prodhuesi i përmbajtjes që duhet të keni për argëtim, mallrat ose shërbimet që promovoni.

Përveç kësaj, Duhet kohë për të krijuar një ndjekës të angazhuar në Instagram, dhe ju duhet të jeni të qëndrueshëm në përpjekjet tuaja.

Logoja e Instagramit

5. Histori në Instagram

Historitë në Instagram filloi si një klon i Snapchat Stories dhe tani ka pushtuar tregun. Deri në vitin 2021, do të ketë më shumë se 400 milionë histori të shkarkuara në Instagram çdo ditë, me mbi 2 milionë biznese që përdorin Instagram Stories.

Përveç kësaj, investimi në disa histori të thjeshta në Instagram çdo ditë mund të ndikojë ndjeshëm në angazhimin tuaj të audiencës.

Instagram

Përfundim

Profili juaj në Instagram do të shërbejë si një faqe interneti dytësore për biznesin tuaj. Në disa raste, mund të jetë në gjendje të bëjë më shumë sesa një faqe interneti statike. Ajo ndërton besimin në markë, prova sociale dhe ndërveprim autentik me perspektivat dhe konsumatorët tuaj. Marketingu i rritjes në Instagram është mjeti i fundit i biznesit të vitit 2021, dhe kompanitë më të zgjuara do të përfitojnë plotësisht.

Më popullorja