Botët më të mirë TikTok në treg dhe si të mbroni llogarinë tuaj

 

TIKTOK BOT
ndjekës bot instagram
 • Provë 3 ditore falas
 • Automatizo ndjek / mos ndiq stilin
 • Shumë i sigurt me një përfaqësues të integruar
 • Algoritëm i zgjuar dhe shpejtësi të shpejtë
TikTool
ndjekës bot instagram
 • Asnjë provë falas në këtë kohë
 • Ashtu si automatizimi i stileve
 • Cilësimet e sigurta por pa përfaqësues
 • Cilësimet inteligjente edhe në paketën bazë
Tokupgrade
ndjekës bot instagram
 • Pa provë - 15 dollarë në javë
 • Ashtu si automatizimi i motorizuar
 • Platformë e sigurt por jo përfaqësues
 • Synimi dhe parametrat e zgjuar
Xheferi
ndjekës bot instagram
 • Nuk ofrohet provë falas
 • Ndiq / Mos ndiq stilin bot
 • Përfshirja e përfaqësuesit
 • Cilësimet dhe mbështetja e përparuar
Instamb
ndjekës bot instagram
 • Pa provë, por e përballueshme me 15 dollarë në muaj
 • Automatizimi i bazuar në follow / mos follow / Like
 • Asnjë përfaqësues, në mënyrë të arsyeshme të sigurt
 • Synimi i saktë dhe performanca e mirë
Rritja Tok
ndjekës bot instagram
 • Nuk ka asnjë provë në dispozicion
 • Automatizimi i bazuar në Jaime
 • Asnjë përfaqësues por një platformë shumë e sigurt
 • Synimi i zgjuar dhe kontrolli i shpejtësisë
Vire
ndjekës bot instagram
 • Provë 3 ditore falas
 • Ndiq / Mos ndiq / Pëlqe stilin bot
 • Nuk ofrohen cilësime të përfaqësuesit
 • Parametrat mesatarë

TikTok është platforma më e fundit e mediave sociale që ka parë rritje të paprecedentë që nga publikimi i saj në shtator 2016.

Ajo është rritur me hapa të mëdhenj dhe është bërë një pretendente kryesore për mediat sociale., dhe për arsye të mirë.

TIK Tok është një lloj ëndrre për tregtarët, me kohëzgjatje të seancës dhe shkalla e angazhimit ndër më të lartat nga të gjithë mediat sociale.

Prandaj nuk është për t'u habitur që tani ka bota TikTok në treg që mund të automatizojnë detyra specifike., si më poshtë, perndjek, komentoni dhe pëlqeni postimet.

Ne donim të dinim se cilat bote janë në dispozicion, si performojnë dhe nëse meritojnë të merren parasysh nga ndikuesit dhe tregtarët.

Botët kryesorë të TikTok

Ne kemi shqyrtuar 7 nga TikTok Bots më të njohura të disponueshme sot:

  1. Tik Tok Bot – TikTok Bot më i mirë në treg, n ° 1 deri tani.
  2. TikTool - Rritje e mirë, të besueshme, me karakteristika të zgjuara – #2.
  3. TokUpgrade - Instaloni dhe harroni – n ° 3
  4. Xhefri - Një platformë e mirë me analiza të mira – n ° 4.
  5. Instamb - Një qasje më e thjeshtë që funksionon mirë – n ° 5.
  6. Rritja Tok - E shkëlqyeshme për fillestarët, por jo aq e përqendruar – n ° 6.
  7. Vire - Automatizim më i ngadalshëm në krahasim me shërbimet e tjera – n ° 7.

 

TikTokBot.io

tik tok bot cta

TikTokBot.io ju ndihmon të rrisni llogarinë tuaj përmes angazhimit të automatizuar dhe ka potencialin për të tërhequr mijëra ndjekës në varësi të kohës së funksionimit të botit.

Ne drejtuam TikTokBot për disa javë dhe ishim të impresionuar me cilësinë e veçorive dhe rezultateve..

Vendosja ishte e shpejtë dhe e lehtë, dhe ka shumë veçori për të luajtur dhe optimizuar automatizimin tuaj.

Çmimi – $$ – 29,90 dollarë / m

Karakteristikat – 4/5 – Ndiqni / Mos Ndiqni Automatizimin me Opsione të Shumëfishta të Synimit, algoritmi dhe analiza inteligjente.

Siguria – 4.5/5 – Lidhje e sigurt dhe përfaqësuesi celular i përfshirë.

Ndihmë – 4.5/5 – Mbështetje premium për klientët për t'ju ndihmuar në udhëtimin tuaj.

shënim – 4.5/5 – Theshtë më e mira në gjithçka dhe na pëlqeu veçanërisht lehtësia e përdorimit dhe theksi në sigurinë..

TikTool

tiktool tiktok bot

TikTool përdor standardin ndiq / mos ndjek automatizimin e stilit me disa funksione shtesë.

Mjetet e sugjerimit të zgjuar dhe gjetësi i hashtag -ut i japin një avantazh të vogël ndaj konkurrencës.

Çmimi i opsionit bazë është shumë i lartë, atë të shërbimit premium, më shpejt dhe më mirë, është më e lartë.

Çmimi – $$ – 29 dollarë / m

Karakteristikat – 4.5/5 – Karakteristika të shkëlqyera, përfshirë hashtags dhe sugjerime të zgjuara.

Siguria – 4/5 – Platformë e sigurt por pa opsione të integruara të përfaqësuesit.

Ndihmë – 3.5/5 – Mbështetje themelore nëse nuk zgjidhni shërbimin premium me dyfishin e çmimit.

shënim – 4/5 – Platformë shumë e mirë, por asnjë përfaqësues nuk e lë atë poshtë.

TokUpgrade

logoja e tokupgrade
Tokupgrade mori shumë lavdërime, kështu që ne duhej ta provonim.

Ata kanë dy plane për t’ju ​​filluar – i rregullt dhe pro.

Në të dy rastet, përfitoni nga një menaxher i dedikuar i llogarisë dhe mbështetje e plotë.

Çmimi – $$$ – 60-100 dollarë f./m

Karakteristikat – 3.5/5 – Filtrim i shkëlqyeshëm, por shënjestrim i bazuar vetëm në llogari.

Siguria – 3.5/5 – Platformë e sigurt, por do të ishte mirë të shihni një përfaqësues.

Ndihmë – 4/5 – Menaxheri i llogarisë i përfshirë.

shënim – 3.5/5 – Një shërbim i mirë, por që ka nevojë për më shumë siguri në këtë pikë çmimi.

Xheferi

jeffery vetëm tok bot
Xheferi është emri i një boti të madh TikTok.

Ndiqni / mos ndiqni automatizimin standard për të filluar sjelljen e këtyre ndjekësve.

Ata kanë dy plane të paguara – Fillon një ndërmarrje, të cilat japin shumën astronomike prej 349,99 dollarë në muaj.

Deri tani, raportet ishin shumë të mira dhe morën shumë vlerësime pozitive.

Çmimi – $$$ – 49,99 dollarë p/m

Karakteristikat – 4/5 – Shënjestrimi, statistikat dhe parametrat inteligjentë janë shumë të lehtë për t'u përdorur.

Siguria – 4/5 – Platforma e sigurt dhe përfaqësuesi privat i përfshirë.

Ndihmë – 4/5 – Mbështetje për klientët 24 orë, 7 ditë në 7.

shënim – 4/5 – Automatizim i shkëlqyeshëm që shënon të gjitha kutitë, pak më e shtrenjtë.

Instamb

nxis

Instamb Le bot TikTok, të ngjashme me Auto Tokker, ju lejon të merrni pëlqime dhe ndjekës të automatizuar, të cilat bazohen të gjitha në emrin e përdoruesit dhe hashtag.

Isshtë më e lirë, por megjithatë ofron një platformë të mirë për të zhvilluar TikTok tuaj.

Isshtë në skajin më të lirë të shkallës, por ende ofron një platformë të mirë për të rritur TikTok tuaj.

Çmimi – $ – $15 p/m

Karakteristikat – 3.5/5 – Synimi standard i emrit të përdoruesit dhe hashtag.

Siguria – 3/5 – Lidhje e sigurt por pa opsione përfaqësimi.

Ndihmë – 3.5/5 – Asistencë online.

shënim – 3.5/5 – Shërbim i mirë automatizimi, por kërkon një përfaqësues.

Rritja Tok

aplikacioni i rritjes së tokës

Rritja Tok është një shërbim efikas që ofron funksionalitet të mirë.

Ai miratoi qasjen e zakonshme e cila konsiston në propozimin e 2 formulave, Starter dhe Pro.

Pro ju jep cilësime shumë më të mira, por me një çmim më të lartë.

Çmimi – $$$ – 60-100 dollarë f./m

Karakteristikat – 3.5/5 – Hashtag synon vetëm paketën Starter.

Siguria – 3/5 – Platformë e sigurt por pa opsione përfaqësimi.

Ndihmë – 3/5 – Mungesa e mbështetjes së përkushtuar.

shënim – 3/5 – Jo keq, por për çmimin, mund të jetë më mirë.

Vire

vire tiktok bot

Vire ka qenë subjekt i shumë thashethemeve kohët e fundit, por ne nuk jemi të sigurt se kjo është e justifikuar.

Nga të gjitha platformat që kemi rishikuar, është ai që duket të jetë më i shtrenjti me veçoritë më të pakta.

Sidoqoftë, ajo ofron menaxhim të plotë të llogarisë, çfarë mund të tërheqë për disa njerëz.

Çmimi – $$$ – $100 p/m

Karakteristikat – 3/5 – Synimi i Hashtag dhe disa veçori të tjera.

Siguria – 3/5 – Asnjë dëshmi e pajtueshmërisë me përfaqësues.

Ndihmë – 4/5 – Menaxherët e llogarisë dhe mbështetje online.

shënim – 3/5 – Fatkeqësisht nuk i përshtatet thashethemeve.

 

Si të mbroni llogarinë tuaj Tik Tok nga ndalimi ?

Mediat sociale janë ndaluar për ca kohë dhe janë atje për arsye të mira.

Ato parandalojnë përdoruesit të abuzojnë me limitet për të përjetësuar rritjen e tyre, gjë që ndonjëherë mund ta bëjë të vështirë rritjen e ndjekësve tuaj.

Këto kufij do të jenë gjithmonë në vend, kështu që gjëja më e mirë që mund të bëni për të mbrojtur llogarinë tuaj TikTok është të përdorni një celular proxy.

Një përfaqësues celular do të thotë që lidhja juaj me TikTok është e njëjtë me atë të një shfletuesi celular, e cila siguron që rezultati juaj i besimit nuk do të ndikohet nëse tejkaloni kufijtë.

Importantshtë e rëndësishme të mbani mend se marrja e një blloku dhe ndalimi janë dy gjëra të ndryshme., siç tregohet më poshtë:

 • Një bllok zakonisht nënkupton që ju jeni bllokuar nga ndërmarrja e veprimeve
 • Një ndalim shpallet kur llogaria juaj tërhiqet përkohësisht ose përgjithmonë nga shërbimi

Pse llogaria juaj TikTok është e bllokuar ?

Llogaria juaj TikTok mund të bllokohet për arsye të ndryshme.

Kjo zakonisht ndodh kur:

 • Ju ndiqni shumë njerëz shumë shpejt
 • Ju pëlqejnë shumë pozicione
 • Ju komentoni shumë shpesh
 • Komentet tuaja janë spammy në natyrë
 • Ju postoni diçka që është kundër udhëzimeve të BE -së

Nëse ndiqni udhëzimet e komunitetit TikTok dhe mos postoni asgjë të turpshme, ju ndoshta nuk do të keni ndonjë problem.

Cilat janë arsyet kryesore pse llogaria juaj është bllokuar ?

“Pjesëmarrja në përmbajtjen e ngacmimit kibernetik, ngacmimi ose gjuha e urrejtjes ose nxitja e urrejtjes kundër një individi ose grupi njerëzish për shkak të racës së tyre, të përkatësisë së tyre etnike, të fesë së tyre, të kombësisë së tyre, të kulturës së tyre, e të metës së tyre, orientimin e tyre seksual, të seksit të tyre, të identitetit të tyre seksual, mosha e tyre ose ndonjë diskriminim tjetër mund të çojë në ndalimin” sipas udhëzimeve të komunitetit.

 • Postime të zhveshura – Kjo është një arsye e qartë dhe ka shkaktuar probleme për shumë njerëz Instagram. Asnjë kompani e mediave sociale nuk dëshiron lakuriqësi në platformën e tyre, veçanërisht një që synon një audiencë të re. Tipshtë një këshillë e mirë për të mbajtur të gjitha videot të pastra.
 • Postoni mesazhe për armë ose droga të paligjshme – Çdo postim për armë ose drogë është kundër udhëzimeve të komunitetit dhe mund t'i nënshtrohet një ndalimi të gjatë.
 • Publikimi i përmbajtjes me të drejtë autori – Rekomandohet që të mos përdorni përsëri përmbajtje të mbrojtura nga të drejtat e autorit në videot tuaja TikTok. Krijimi i riprodhimeve të qarta të videove të përdoruesve të tjerë të njohur mund të rezultojë në një ndalim të fshehtë.

Sa zgjatë ndalimi i një TikTok ?

Kohëzgjatja më e zakonshme e ndalimit është rreth 14 ditë.

Megjithatë, nëse shkelni vazhdimisht direktivat e BE -së, mund të përfitoni nga një ndalim më i gjatë dhe i pacaktuar.

Si të merreni me një ndalim të fshehtë ?

Mund të prisni nëse llogaria juaj është e njohur. Ju gjithashtu mund të krijoni një llogari të re Tik Tok.

Disa përdorues përmendin që adresa e tyre IP është e bllokuar plotësisht, mënyra e vetme për ta rregulluar atë është të ndryshoni adresën tuaj IP.

 

Më popullorja