Koha më e mirë për të postuar në Instagram në 2022 : Fleta mashtruese e ditës

Kur bëhet fjalë për Instagram, kur publikohet një postim mund të ndikojë në numrin e ndërveprimeve që merr ai postim dhe sa vëmendje merr profili i llogarisë suaj. Dhe koha është elementi domethënës që kontribuon në efektivitetin e postimit tuaj në Instagram. Prandaj, në këtë artikull, ne do të diskutojmë kohën më të mirë për të postuar në Instagram. Atëherë, hapi sytë !

Publikoni në kohë të caktuara e ditës ose e fundjavës mund të përfitojë gjithashtu ndjeshëm shikueshmërinë e Instagramit dhe do t'ju lejojë të merrni më shumë ndjekës. Sipas studimeve, Postimet e planifikuara në Instagram mund të ndihmojnë në rritjen e numrit të miqve tuaj në Instagram dhe numrin e ndërveprimeve që merrni. Në këtë mënyrë, përdorimi i një programuesi të postimeve në Instagram ka një avantazh të rëndësishëm pasi mund të krijoni postime paraprakisht, dhe ju mund t'i lini të ekzekutohen me pak kontroll, pasi ato do të lëshohen në kohë specifike pa pasur nevojë të modifikohen. Kjo do t'ju japë kohë shtesë për t'iu kushtuar interesave të tjera..

Kur është koha më e mirë për të postuar në Instagram?

Çdo përdorues i Instagramit është i frustruar me temën e mëposhtme : kur është koha më e mirë për të postuar në instagram ? Sondazhe të ndryshme kanë zbuluar se ka data të veçanta që janë shumë më të mira se të tjerat për kryerjen e postimeve.. Siç rekomandohet, ju duhet të postoni shpesh pasi kjo do të inkurajojë ndërveprimin me ndjekësit tuaj dhe do t'ju mbajë në lajmet e tyre. Për të ditur përgjigjen e pyetjes ” Kur është koha më e mirë për të postuar në Instagram?”, Kliko këtu. qëndroni të sintonizuar !

e hënë

Orari i postimit është (6 h, 12 h, – 22 h).E hëna paraqet fillimin e ditës së punës dhe paraqet një periudhë më të fragmentuar. Aktiviteti rritet në tre seksione të ndryshme, kryesisht në orët e mëngjesit, kur njerëzit që udhëtojnë me transport publik kanë mundësinë të konsultohen me platformat e mediave sociale. Dhe në kohën e drekës dhe në fund të mbrëmjes, të gjithë duan të pushojnë.

Mardi

Orari i postimit zgjat nga mëngjesi në mbrëmje (6 e mëngjesit deri në 6 pasdite.). Ngutja e së martës shpërndahet në mënyrë më të barabartë gjatë gjithë ditës, duke mbuluar praktikisht orët e punës dhe kohën e nevojshme për të shkuar dhe për të ardhur nga puna.

E mërkurë

Periudhat e përditësimit janë në mes të mëngjesit dhe natës vonë (nga ora 8 e mëngjesit deri në 23:00.). Mesi i ditës së punës është më shumë se një sfidë për punëtorin mesatar ; mund të jetë gjithashtu problematike rritja e ndërveprimit në Instagram.

Keshtu sot

Orari i shikimit është herët në mëngjes, në mesditë dhe në mbrëmje (7 h, 12:00 dhe 19:00.). E enjtja vijon të njëjtat orë me të hënën dhe të martën. Dhe me afrimin e fundjavës, njerëzit duan të marrin telefonin e tyre dhe të kontrollojnë llogaritë e tyre në mediat sociale.

E premte

Kohët e shkarkimit ndryshojnë nga mëngjesi deri në mbrëmjen e hershme (9 h, 4 pasdite dhe 19:00.).
Të gjithë duan të largohen nga puna më herët të premten, megjithatë ata gjithashtu pëlqejnë të shfletojnë llogaritë e tyre në mediat sociale. E premtja tregon një shtytje në Instagram midis orës 16:00 dhe 17:00., kur të gjithë shkojnë në punë.

E shtune

Orari i postimit është vonë në mëngjes dhe në mbrëmje (Nga ora 11:00 dhe 19:00 deri në 20:00.). Për shkak të dëshirës së fortë për të qëndruar në shtrat të njerëzve që kanë vetëm të shtunën dhe të dielën për t'u mbushur me gjumë, Nuk është çudi që fejesa në Instagram fillon në orët e vona të mëngjesit. Mbrëmja e së shtunës është gjithashtu një kohë e shkëlqyer për të hyrë në transmetim, sepse videot live janë një burim i madh kënaqësie për njerëzit që janë ende zgjuar gjatë natës, kryesisht pas orës 21:00..

Të dielën

Orari i publikimit ndryshon nga mëngjesi dhe pasditja. (10 e mëngjesit deri në 4 pasdite.). Për shumë njerëz, E diela është një kohë për t'u çlodhur dhe për t'u shoqëruar me familjen dhe miqtë. E diela duket se rrit ndërveprimin e përdoruesve, qofshin ato botime, komente ose ndan. Trafiku shpesh rritet rreth mesditës dhe fillon të ulet në mbrëmje, njerëz që përpiqen të përgatiten për rutinën e ditëve të javës në vijim.

Përfundim

Që nga viti, ju keni zhvilluar njohuri rudimentare për kohën më të mirë për të postuar në Instagram. Është koha për të vënë në punë këtë njohuri për ju. Nëse nuk keni kohë të mjaftueshme për të kontrolluar llogarinë tuaj IG, shikoni trendet dhe përcaktoni se kur është koha më e mirë për të postuar në Instagram. Ju mund të përdorni Mjetet e programimit në Instagram për të hequr pasigurinë dhe për t'ju dhënë kohën më të mirë për të postuar në Instagram.

Më popullorja