Instagram nuk do të më lejojë të regjistrohem : Udhëzues riparimi

Instagram është një platformë e fuqishme e mediave sociale, përdoret nga miliona njerëz çdo ditë për të postuar foto dhe video krijuese dhe për të parë se çfarë po bëjnë miqtë dhe familja njerëz me ndikim. Shumë kompani gjithashtu përdorin faqen për të ndarë përmbajtjen me ndjekësit e tyre dhe për të rritur bizneset e tyre..

Incredshtë tepër zhgënjyese të mos jesh në gjendje të lidhesh me tëndin Llogari në Instagram, por e vërteta është se shumë njerëz e përjetojnë këtë situatë çdo ditë. Ka shumë shpjegime të mundshme për këtë fenomen.

Shumë ndikues, sipërmarrësit dhe bizneset përdorin Instagramin si një platformë biznesi. Kur ata nuk mund të hyjnë në llogaritë e tyre, mund të ngadalësojë aktivitetin tregtar, prania e mediave sociale dhe madje edhe të ardhurat.

Duke mos qenë në gjendje të hyni në llogarinë Instagram

Për fat, zakonisht ka një zgjidhje të lehtë për shumicën e problemeve. Në këtë udhëzues, do të gjeni informacione sesi të lidheni përsëri me llogarinë tuaj në Instagram.

Mesazhet e gabimit të lidhjes në Instagram

Gabim në hyrjen në Instagram

Nëse merrni një mesazh gabimi që ju informon se përpjekja juaj e lidhjes ka dështuar, opsioni juaj i parë është të futni përsëri fjalëkalimin tuaj dhe të provoni përsëri. Nëse kjo nuk funksionon, do të thotë se ka një problem tjetër me llogarinë tuaj.

Kur përpjekja juaj e lidhjes dështoi, ka të ngjarë të merrni një nga mesazhet e ndryshme të gabimit, ndonjëherë direkt në telefonin tuaj dhe nganjëherë në emailin tuaj. Askujt nuk i pëlqen të marrë një mesazh gabimi të papritur, por përparësia është se ky mesazh ju jep një tregues se pse nuk arritët të lidheni.

Këtu janë disa nga njoftimet më të zakonshme të dështimit të hyrjes në Instagram:

  • me fal, kishte një problem me kërkesën tuaj.
  • emri Përdoruesi i Instagram nuk u gjet.
  • Ne nuk mund të hyni në llogarinë tuaj.
  • Ju lutem kontrolloni emrin e përdoruesit dhe provoni përsëri.
  • Kundër harruar fjalëkalimin për “emrin e përdoruesit” ?
  • Emri përdoruesi që keni futur nuk i përket një llogarie.

Para se të shqyrtojmë se si t'i rregullojmë këto çështje, Le të shohim së pari arsyet e mundshme të gabimit të lidhjes. Mesazhet e gabimit në Instagram zakonisht ju japin një çelës të mirë për shkakun e mundshëm të problemit dhe zgjidhjen e tij..

Shkaqet e mundshme të dështimit të lidhjes

Instagram: u identifikua një hyrje e pazakontë

Arsyeja më e zakonshme për një dështim të hyrjes është se keni futur fjalëkalimin e gabuar, që ndodh shumë shpesh. Mund të jetë një gabim gabimi i thjeshtë, e një gabimi në hyrje (të mëdha ose të vogla), apo edhe një fjalëkalim krejtësisht të gabuar. Kontrolloni që fjalëkalimi juaj është i saktë, dhe nëse është një problem me fjalëkalimin, përdorni lidhjen e rivendosjes së fjalëkalimit të siguruar nga Instagram.

Gabimet e hyrjes në Instagram shpesh shkaktohen nga hyrja e parë në një pajisje të re. Kur platforma nuk njeh pajisjen që po përdorni, mund t’ju ​​pengojë të hyni në të derisa të keni kryer një kontroll shtesë.

Edhe pse ky proces mund të duket i papërshtatshëm dhe i panevojshëm, ky është një hap i rëndësishëm sigurie. Nëse dikush përpiqet të hakojë llogarinë tuaj në Instagram duke u identifikuar duke përdorur pajisjen e tyre, ky hap mund ta ndalojë atë. Verifikimi shtesë siguron që siguria dhe konfidencialiteti i llogarisë tuaj ruhen.

Instagram: gabim i çaktivizuar i llogarisë

Çështje të tjera të lidhura me pajisjen përfshijnë përdorimin e një pajisjeje të vjetër që nuk mbështet më aplikacionin Instagram, si dhe cilësimet e pasakta të datës dhe orës në pajisje.

Herë pas here, një problem me kujtesën ose harduerin në telefonin tuaj mund të ndikojë në funksionimin e aplikacionit. Të dhënat dhe lidhja Wi-Fi mund të jenë fajtore, dhe secila prej tyre mund të shkaktojë një problem komunikimi midis pajisjes tuaj dhe serverit Instagram.

Një arsye përfundimtare e mundshme për hyrjen e dështuar është bllokimi ose fshirja e llogarisë tuaj në Instagram.. Ju mund ta keni bërë këtë vetë, edhe rastësisht. Shtë gjithashtu e mundur që dikush të ketë hakuar llogarinë tuaj ose se platforma Instagram kishte një arsye për të bllokuar përkohësisht llogarinë tuaj qasje në llogarinë tuaj.

Një udhëzues se si të lidheni përsëri me llogarinë tuaj në Instagram

Tani është koha për të hedhur një vështrim në zgjidhjet e dështimit të hyrjes në Instagram. Pasi të keni marrë një mesazh gabimi dhe të keni disa ide mbi shkakun, mund të provoni metodat më poshtë.

Shumë prej tyre janë rregullime të shpejta, por disa mund të marrin pak kohë dhe përpjekje për të identifikuar problemin dhe për të gjetur një zgjidhje. Ju madje mund të keni nevojë të kontaktoni shërbimin e klientit në Instagram ose të gjeni një aplikacion të jashtëm për t'ju ndihmuar..

Këtu janë disa nga rregullimet e shpejta që mund t'ju ndihmojnë të rregulloni problemin:

Bëni një pushim të shkurtër dhe rimendoni fjalëkalimin tuaj

Nëse jeni përpjekur të regjistroheni përsëri me të njëjtin fjalëkalim, një pushim mund t'ju ndihmojë të mbani mend diçka në lidhje me fjalëkalimin tuaj. Përndryshe, thjesht përdorni lidhjen e rivendosjes së fjalëkalimit në Instagram.

Ndizni dhe fikni pajisjen tuaj

Rinisja është një rregullim i shpejtë që zakonisht funksionon mirë. Ai gjithashtu mund të zgjidhë çështjet e lidhjes midis pajisjes dhe serverit të aplikacionit.. Shpesh, kur i përdorim shumë pajisjet tona, aplikacionet mund të fillojnë të mos funksionojnë, kështu që provoni këtë hap së pari.

Kontrolloni lidhjen tuaj

Nëse të dhënat e telefonit ose Wi-Fi nuk janë aktivizuar, nuk mund te identifikohesh. Shpesh, lidhja juaj dështon edhe pa e kuptuar. Një lidhje e dobët ose me ndërprerje gjithashtu mund të ndikojë në aftësinë tuaj për t'u lidhur.. Mund të rinisni ruterin tuaj Wi-Fi nëse merrni një mesazh gabimi në lidhje me lidhjen me serverin.

Përditësoni cilësimet e orës dhe datës së pajisjes tuaj

Mund të jeni në një pajisje të re ose të ndryshme me cilësime të pasakta të kohës dhe datës. Alsoshtë gjithashtu e mundur që këto cilësime të jenë ndryshuar gabimisht në pajisjen tuaj të zakonshme.. Këto gabime ndikojnë në aftësinë tuaj për të hyrë në Instagram. Kontrolloni nëse cilësimet janë të sakta dhe përditësoni nëse është e nevojshme. Metoda më e mirë është të zgjidhni të azhurnoni automatikisht cilësimet e kohës dhe datës.

Pastroni cache dhe të dhënat e aplikacionit

Nëse gabimi vjen nga vetë aplikacioni, shpesh pastrimi i cache mund të rregullojë problemin. Në atë rast, ju duhet të shkoni te cilësimet e pajisjes. Në cilësimet e aplikacionit, ju mund të zgjidhni Instagram dhe zgjidhni opsionin për të pastruar cache dhe të dhënat. Ju gjithashtu mund të provoni të identifikoheni nga kompjuteri juaj ose pajisje tjetër për të parë nëse mund të hyni në llogarinë tuaj atje..

Zgjidhjet e lidhjes

Zgjidhjet e lidhjes në Instagram të përshkruara më lart janë disa nga më të lehtat dhe më të shpejtat përreth.. Shumica e problemeve mund të zgjidhen me to. Nëse akoma nuk mund të hyni në llogarinë tuaj, mund të keni nevojë për një zgjidhje më të avancuar.

Rivendosni fjalëkalimin tuaj

Mund të provoni të rivendosni fjalëkalimin tuaj nëse nuk e mbani mend atë të saktë.. Duhen disa minuta, por shpesh funksionon mirë.

Përditësoni aplikacionin

Një zgjidhje tjetër që mund të provoni është të azhurnoni aplikacionin. Kur aplikacioni juaj është i vjetëruar, nuk funksionon më siç duhet dhe nuk ka veçoritë dhe funksionet më të fundit.

Hyni me llogarinë tuaj në Facebook

Ju gjithashtu mund të provoni të identifikoheni me llogarinë tuaj në Facebook. Nëse të gjitha këto përpjekje dështojnë, shansi juaj më i mirë është të kontaktoni Instagram dhe t'i kërkoni që t'ju ndihmojnë të zgjidhni çështjen e llogarisë.

Instagram: gabim i panjohur i rrjetit

Më popullorja