ZhbllokoniMoreEngagement72890

Blerja IGTV tani është në dispozicion në Instagram

Instagram njoftoi në fillim të këtij muaji se blerjet e IGTV tani janë globale.
Suksesi i madh i funksionit të blerjeve vjen pas burimit të lajmeve, historitë dhe postimet e drejtpërdrejta janë përdorur nga shumë biznese dhe pronarë të markave.
Instagram njoftoi se afërsisht 130 milionë njerëz shohin postimet e blerjeve çdo muaj.
Duke pasur parasysh këto shifra, kishte kuptim të përsosur për të Instagram nis funksionin e blerjes së IGTV.
Qëllimi fillestar i funksionalitetit të dyqanit ishte të ndihmonte bizneset të rriteshin më tej dhe, nga Instagrami, 60% e përdoruesve pranojnë eksplorimin dhe zbulimin e produkteve të reja në Instagram.
Nëse nuk e keni krijuar ende dyqanin tuaj në Instagram, ne ju rekomandojmë ta bëni. Gjërat po ndryshojnë më shpejt se kurrë, dhe veçoria e dyqanit ka qenë një goditje e madhe për tregtarët Insta.
Ata kanë qenë një shërbim i madh për përdoruesit duke i ndihmuar ata të arrijnë auditorët e tyre në një mënyrë më të përshtatshme dhe efikase..
Përditësimet dhe ndryshimet e shpejta të Instagram sigurojnë që të mbahen të kapur përdoruesit e tyre. Atëherë, sigurohuni që jeni pjesë e tij dhe kapni audiencën tuaj me blerjet e IGTV.
pazar në instagram

Nëse përdorni IGTV Shopping për markën tuaj?

Blerjet e IGTV janë një mundësi emocionuese për ndikuesit dhe krijuesit që përdorin platformën e tyre për t'u lidhur me auditorin e tyre, për të fituar para shtesë pa mundim.
Blerjet e IGTV do t'ju lejojnë të etiketoni produktet për të cilat po flisni në videot tuaja, drejtpërdrejt në këto video.
Ky funksionalitet është i ngjashëm me atë që lejon etiketimin e një personi në një foto., por duke etiketuar një produkt në vend.
Më parë, përdoruesit ishin të kufizuar në mënyrën se si mund të reklamonin produktet që promovonin në videot e tyre.
Falë mundësisë së etiketimit të produkteve, nuk keni më nevojë të lini lidhje të shumta në titrat e videove tuaja.
Një mjet tjetër i fuqishëm është funksioni i arkës, por aktualisht është në dispozicion vetëm në Shtetet e Bashkuara. Kur është globale, gjërat do të ndryshojnë përgjithmonë.
Aftësia për të parë një produkt, prekja për të blerë dhe arka në Insta do të ndryshojë mënyrën se si njerëzit përdorin Insta për të blerë.
Në fakt, 70% e blerësve kthehen në Instagram për të parë produktet e reja.
Shumë gjëra kanë ndryshuar muajt e fundit, dhe duhet të siguroheni që të përdorni të gjitha tiparet aktualisht të disponueshme në rajonin tuaj për të maksimizuar suksesin tuaj.

E ardhmja e blerjeve të IGTV

Blerjet e IGTV janë vendosur të lulëzojnë dhe mund të bëhen mënyra më e mirë për të tërhequr klientët tuaj.
Falë formatit të videos, të tingëllojë dhe tani titrat, përmbajtja juaj është më e arritshme se kurrë. Përmbajtja juaj është më e arritshme, aq më i madh do të jetë auditori juaj. Ky është marketing në të gjithë lavdinë e tij.
Gjatë pandemisë, Instagram ka bërë shumë për të nxjerrë veçori të reja siç është funksioni i dyqanit, kodin QR dhe tani Blerjet IGTV.
Objektivi i tyre kryesor ka qenë të ndihmojnë kompanitë, shenja, ndikuesit dhe individët për të arritur potencialin e tyre maksimal.
Ju me të vërtetë duhet të merrni këtë kohë për të rimenduar dhe riformuar strategjitë tuaja të marketingut duke shfrytëzuar sa më shumë çdo veçori që ato ofrojnë..
dyqan

Si të kapni audiencën tuaj me video

Nëse dëshironi të përfitoni sa më shumë nga blerjet e IGTV, së pari ju duhet të siguroheni që mund të lidheni me auditorin tuaj përmes videove.
Videot mund të jenë një mënyrë e fuqishme dhe e lehtë për të rritur praninë tuaj në Insta, në varësi të mënyrës se si mund të lidheni dhe të angazhoheni në thellësi me auditorin tuaj.
Videot tregojnë përkushtimin tuaj dhe lehtë mund të përdoren për të ndarë historinë e markës tuaj. Jo vetëm që ju ofroni një dritare në përvojën tuaj, por auditori juaj gjithashtu mund të ndiejë pasionin tuaj për atë që i shërbeni.
Ka shumë mënyra për t'u angazhuar me auditorin tuaj, për shembull:
• Mësime mësimore
• Theksoni karakteristikat e produkteve
• Prezantoni produkte të reja
• Përmbajtje ekskluzive para lansimit të një produkti
• Për qëllime edukative
• Sesione trajnimi
Ndiqni udhëzimet më poshtë se si të ngarkoni një video dhe filloni të ndani historinë tuaj me fansat tuaj sot..

pazar

Më popullorja