ZhbllokoniMoreEngagement72890

Gjithçka në lidhje me arkë në Instagram

Instagram Checkout tani përdoret nga të gjitha bizneset e kualifikueshme në SHBA dhe do të bëhet globale në të ardhmen e afërt.
Karakteristika Checkout na lejon të blejmë produkte direkt nga aplikacioni ynë Insta. Tani e tutje, ne mund t'i vendosim porositë tona drejtpërdrejt në Insta kur eksplorojmë postimet e blerjeve me etiketat tona të preferuara të produktit.
Sipas Instagram -it, 130 milionë përdorues klikojnë në postimet e blera çdo muaj, dhe nuk është për t'u habitur që Instagram tani ka vënë funksionin ” Arkë ” në dispozicion për të gjitha bizneset në Shtetet e Bashkuara.
Rritja e popullaritetit të “postime për blerje” u shndërrua shpejt Insta në një platformë të tregtisë elektronike. Tipari Checkout tani do të plotësojë këtë ndryshim dhe do të përmirësojë përvojën e përdoruesit për mirë.
Tani mund të prekim një etiketë produkti që na pëlqen dhe të paguajmë drejtpërdrejt në Instagram për atë produkt. Procesi ynë i blerjes nuk ka qenë kurrë më i lehtë në asnjë platformë tjetër të mediave sociale.
Ata kanë ndryshuar plotësisht mënyrën se si ne blejmë dhe kanë transformuar mënyrën se si kompanitë përdorin dyqanin e tyre Insta..
Për pronarët e bizneseve, aftësia për të kthyer shpejt audiencën e tyre nga thjesht shfletimi në blerjen e produkteve pa pasur nevojë të largoheni nga aplikacioni Instagram rezulton në rritjen e normave të shitjeve.
Bizneset, the ndikuesit dhe përdoruesit do të përjetojnë kohë emocionuese me funksionalitetin e pagesës.

arkë në instagram

Nëse përdorni Instagram Checkout?

Shumë prej nesh po përdorin platformën Insta për marketing dhe reklamim për disa vjet tani., dhe ne jemi të vetëdijshëm për rëndësinë që ka pasur për strategjitë tona të marketingut.
Por ndryshimet e fundit të vitit të kaluar po e ndryshojnë plotësisht këtë platformë për mirë.. Nuk duhet të jetë më vetëm një platformë reklamimi.
Karakteristika e Instagram Checkout u siguron klientëve tanë një platformë të lehtë, nga të cilat ata mund të blejnë produktet tona.
Kete vit, Instagram është përpjekur të akomodojë bizneset dhe markat sa më shumë që të mundet përmes pandemisë.
Ata përgjithësuan funksionalitetin e dyqanit në nivel global dhe nxorën kodin QR për të na ndihmuar të rrisim biznesin tonë në Insta.
Instagram njoftoi se 80% e llogarive ndjekin një llogari biznesi, e cila shpjegon qartë pse ata punuan shumë për të siguruar që ne të mund të përfitojmë sa më shumë nga platforma jonë.
Këtu është se si përdoruesit mund të blejnë produktet tona në disa hapa të thjeshtë:
• Klikoni në ikonën e blerjes
• Klikoni mbi produktin e shfaqur
• Prekni arkën
• Futni të dhënat e kartës dhe informacionin e faturimit
• Klikoni në porosinë e vendit

pazar në instagram

Si të aplikoni për arkë në Instagram?

Mund të përdorni Instagram Checkout tani në Shtetet e Bashkuara, por së pari duhet të konfiguroni dyqanin tuaj.
Prandaj llogaria juaj është e lidhur me faqen tuaj në Facebook ose me Shopify, ku Insta mund të marrë katalogun tuaj dhe informacionin për produktet tuaja.
Insta përdor informacionin tuaj për të krijuar etiketat e produktit tuaj në mënyrë që të etiketoni produktet tuaja në fotot tuaja, video dhe IGTV tani.
Pasi të keni vendosur me sukses dyqanin tuaj, ju mund të përdorni kjo formë këtu për të kërkuar Checkout.
Nëse nuk jeni në Shtetet e Bashkuara, bëhuni gati dhe krijoni dyqanin tuaj. Filloni të përdorni funksionimin e pagesave sapo të vendoset në nivel global.

Si të përfitoni sa më shumë nga arka juaj

Ne kemi disa sugjerime për ju që të përfitoni sa më shumë nga funksioni juaj i Instagram Checkout., dhe në këtë mënyrë, gjithashtu mund të siguroheni që të rrisni shitjet tuaja.

1. Merrni parasysh etiketimin e produkteve tuaja në të gjitha formatet e përmbajtjes

Mos i kufizoni etiketat tuaja nëse doni të maksimizoni shitjet tuaja. Mos harroni gjithmonë të etiketoni produktet tuaja në secilin format të përmbajtjes. Përfitoni sa më shumë nga fotot dhe videot.
Duke zhvilluar etiketat në formate të ndryshme të përmbajtjes, siguroheni që të arrini sa më shumë njerëz të jetë e mundur që shikojnë përmbajtjen tuaj.
Sa më shumë që produktet tuaja janë të dukshme, aq më lehtë është që auditori juaj të vërejë dhe të blejë nga ju përmes funksionit të arka.

2. Partneriteti me influencuesit

Ndikuesit janë të mëdhenj, dhe ata admirohen shumë nga ndjekësit e tyre. Ne duhet t'u japim atyre merita sepse ata janë të shkëlqyeshëm në atë që bëjnë.
Shumë prej tyre kanë qenë të suksesshëm në zhvillimin e vazhdueshëm të platformave të tyre personale duke përfshirë dhe prodhuar përmbajtje origjinale për ndjekësit e tyre besnikë.. Kështu e sigurojnë jetesën, kështu që ata duhet të dinë një ose dy gjëra.
Duke u partnerizuar me ndikues dhe mbajtës të llogarisë krijuese të cilët gjithashtu mund të etiketojnë produktet drejtpërdrejt në përmbajtjen e tyre, ju mund t'i reklamoni produktet tuaja në mënyrë më agresive në platformën e tyre, por në mënyrë autentike.
Jo vetëm që produktet tuaja do të vërehen shumë shpejt nga ndjekësit e tyre, por është gjithashtu një mënyrë e zgjuar për të reklamuar veten, pa u përpjekur për të shitur produktet tuaja drejtpërdrejt.

3. Përdorni karuselë

Përdorimi i karuselëve për produktet tuaja mund të arrijë auditorin tuaj më shpejt, por në mënyrë efektive. Imazhet më të këndshme vizuale të produkteve tuaja, aq më lehtë do të jetë për të tërhequr vëmendjen e auditorit tuaj.
Jini krijues dhe krijoni imazhe me disa nga produktet tuaja. Në këtë mënyrë, jo vetëm që mund të etiketoni disa produkte në një përmbajtje, por edhe për të vënë në dukje këto produkte së bashku dhe më shpejt.

pazar IG

Vazhdoj

Funksionet e dyqaneve dhe pagesave shpejt e transformojnë Insta -n në një platformë më të madhe se kurrë. Sigurohuni që të qëndroni të sintonizuar dhe të njiheni me të gjitha tiparet ekzistuese dhe të reja që janë lëshuar..
Ekipi i Instagram ka punuar shumë gjatë viteve të fundit për të përmbushur nevojat dhe pritjet tuaja, prandaj sigurohuni që të përfitoni plotësisht nga të gjitha përfitimet që ai ofron.

Më popullorja