ZhbllokoniMoreEngagement72890

Si të fshini llogarinë në Instagram

Fshini ose çaktivizoni llogarinë tuaj në Instagram

Nuk ka rëndësi pse po fshini llogarinë tuaj në Instagram, gjiganti i mediave sociale nuk dëshiron ta bëjë të lehtë për ju. Nëse llogaria juaj është bllokuar ose mbyllur, thjesht mund të fshini llogarinë tuaj dhe të filloni nga e para.

Ju nuk mund të fshihet ose çaktivizoni llogarinë tuaj në Instagram direkt nga aplikacioni i telefonit tuaj. Për ta bërë këtë, ju duhet të shkoni në faqe e caktuar për fshirjen e llogarisë.

Ju keni mundësinë ose të fshini përgjithmonë llogarinë tuaj Instagram, ose çaktivizoni atë përkohësisht. Nëse doni të dini se si të bëni njërën ose tjetrën, thjesht ndiqni hapat tanë të thjeshtë.

Si të fshini faqen time në Instagram?

Fshirja e Instagramit tuaj është e përhershme – do të humbni të gjitha fotot tuaja, video, ndjekës dhe mesazhe – do të humbni praninë tuaj në platformën e mediave sociale.

Nëse kjo është ajo që dëshironi të bëni, kështu që le të fillojmë.

 1. Shkoni në faqen e fshirjes së llogarisë Instagram ketu.
 2. Nëse nuk jeni regjistruar ende në versionin e shfletuesit të uebit, do t'ju kërkohet ta bëni këtë.
 3. Do të paraqiteni me këtë ekran:
   fshini llogarinë në instagram

  • Zgjidhni arsyen pse po fshini llogarinë tuaj.
  • Vendosni fjalëkalimin e llogarisë tuaj dhe klikoni “Fshini përgjithmonë llogarinë time”.

Si mund ta çaktivizoj llogarinë time ?

Mos harroni se nuk është e mundur të ktheheni nga një llogari e fshirë përgjithmonë. Nëse thjesht doni të qëndroni larg mediave sociale për një kohë, çaktivizimi i llogarisë tuaj mund të jetë një opsion më i mirë.

Çaktivizimi i llogarisë tuaj do të thotë që ajo është plotësisht e fshehur nga të gjithë përdoruesit e Instagram, dhe mund ta riaktivizoni nëse dëshironi.

Ju mund ta çaktivizoni llogarinë tuaj nga versioni desktop i Instagram:

 • Lidhuni me versionin desktop të Instagram -it në instagram.com
 • Klikoni në butonin “modifikoni profilin” pranë emrit të llogarisë tuaj
 • fshini llogarinë në instagram

 • Klikoni mbi “Çaktivizoni përkohësisht llogarinë tuaj” në fund të faqes.
 • fshi instagram

 • Konfirmoni arsyen pse doni të çaktivizoni llogarinë tuaj, pastaj futni fjalëkalimin e llogarisë tuaj.
 • Klikoni mbi Çaktivizoni përkohësisht llogaria.

Pasi llogaria juaj është çaktivizuar, mund ta aktivizoni përsëri në çdo kohë. Thjesht hyni në llogarinë tuaj si zakonisht dhe llogaria juaj do të jetë përsëri e dukshme.

Kjo është gjithçka që ka për të.

Mos harroni se shtypje e llogarisë tuaj është të përhershëm, ndërsa e tij çaktivizimi është të përkohshme. Nëse keni ndonjë dyshim, ne ju rekomandojmë që thjesht ta çaktivizoni llogarinë tuaj në mënyrë që të mund ta konsultoni përsëri nëse dëshironi.

Më popullorja