ZhbllokoniMoreEngagement72890

Si të kuptoni nëse dikush ju ka bllokuar në Instagram

Të jesh në gjendje të fusësh në listën e zezë njerëz të caktuar në mediat sociale është tepër e dobishme, por mund të jetë zhgënjyese nëse jeni në anën e marrësit dhe nuk e kuptoni pse apo si ndodhi.

Nëse mendoni se jeni bllokuar Instagram, Mos u shqeteso : nuk jeni personi i parë që bllokohet në mediat sociale dhe sigurisht nuk do të jeni i fundit.

Instagram celular

Ka disa mënyra për të treguar nëse jeni bllokuar vërtet apo jo., prandaj mos hezitoni të pyesni !

Kjo është në thelb se si mund të dalloni nëse dikush ju ka bllokuar Instagramin.:

 1. Ti nuk mundesh mos e shihni përdoruesin kur e kërkoni
 2. Nuk mundesh shihni ata tek ndjekësit tuaj ose ata që ju ndjekin
 3. Postimet e tyre nuk duken
 4. Ti nuk mundesh të mos shohin historitë e tyre në Instagram
 5. Edhe nëse u dërgoni atyre një mesazh, ata nuk do ta marrë atë jo
 6. Ata nuk do të shoh jo postimet tuaja
 7. Ata nuk do të shoh jo komentet tuaja në postimet e tjera
 8. E tyre Kontakti zhduket (nëse keni pasur ndonjë mesazh të mëparshëm prej tyre)

Si ta kuptoni nëse dikush ju ka bllokuar

Ndonjëherë njerëzit thjesht fshijnë llogarinë e tyre, ose Instagram ndalon llogaritë. Kur kjo ndodh, shenjat e mësipërme kanë të njëjtat karakteristika si kur dikush ju bllokon.

Kjo është vetëm një mënyrë për tu siguruar, dhe funksionon si më poshtë:

 • Fillo duke i kërkuar ato nga llogaria juaj. Nëse nuk i shihni, ata mund të kenë ndryshuar emrin e përdoruesit ; prandaj sigurohuni që të kërkoni edhe emra të tjerë.
 • Ensuite, pyesni dikë nëse mund ta përdorni llogarinë e tij për të gjetur përdoruesin, ose përdorni një llogari tjetër nëse keni një të tillë.
 • Kërko llogarinë dhe nëse shfaqet në llogarinë e përdoruesit tjetër, ka mundësi që të jeni bllokuar.

Çfarë mund të bëj nëse dikush më ka bllokuar në Instagram

Kjo nuk është mënyra e vetme për të ditur nëse jeni bllokuar vërtet, por ne kemi gjetur se kjo është mënyra më e lehtë dhe më e besueshme.

Çfarë mund të bëj nëse dikush më ka bllokuar në Instagram

për fat të keq, nuk ka shumë për të bërë në këtë situatë, sepse sistemi është krijuar për të mbrojtur përdoruesit që bllokojnë të tjerët, dhe me të drejtë. Megjithatë, nëse mendoni se jeni bllokuar aksidentalisht, dhe se ky është dikush që njihni, kontaktoni a platformë tjetër e mediave sociale dhe pyeteni për këtë.

Herë pas here, mund të jetë një gabim dhe gjithçka është mirë, ata mund t'ju zhbllokojnë në anën e tyre. Nëse, megjithatë, ishte një bllokim i vërtetë, ky është shansi juaj për të rregulluar gjërat dhe për të gjetur se çfarë shkoi keq. Mos harroni se nëse e shqetësoni ose ngacmoni atë person, ajo ka çdo të drejtë ta bëjë këtë dhe ju ndoshta meritoni të bllokoheni.

Më popullorja