ZhbllokoniMoreEngagement72890

Si ta bëni Instagramin tuaj privat

Ne kemi një artikull të përmbledhur për të gjithë Instagrammerët që duan të dinë se si mund ta bëjnë llogarinë e tyre në Instagram private. Nëse nuk dëshironi që bota të shohë përmbajtjen tuaj në Instagram, lexoni më tej për të zbuluar se sa e lehtë është ta ktheni llogarinë tuaj në Instagram në një kanal privat vetëm për ndjekësit tuaj. Të jesh privat do të thotë që nuk duhet të shqetësohesh për bllokimin e njerëzve, çfarë mundesh njihuni këtu.

Çfarë është një llogari private në Instagram ?

Duke e bërë Instagramin tuaj privat do të thotë që llogaria juaj do të tregojë vetëm emrin tuaj dhe informacionin bazë kur njerëzit të kërkojnë.. Kushdo që dëshiron të shohë përmbajtjen tuaj do të duhet të kërkojë t'ju ndjekë, por mos u shqetësoni, të gjithë ndjekësit tuaj të vjetër do të jenë ende në gjendje t'i shohin postimet tuaja edhe nëse shkoni private.

Ka një sërë arsyesh pse mund të dëshironi të shkoni private, për shembull nëse jeni një markë dhe dëshironi të ofroni ekskluzivitet për abonentët tuaj.

Shumë njerëz gjithashtu vendosin të shkojnë privatë për të tërhequr ndjekës., sepse një etiketë private shpesh mund të tërheqë njerëz, që ka efekt në rritjen e numrit të ndjekësve.

Udhëzues hap pas hapi

Këtu është udhëzuesi i shpejtë, dhe nëse lëvizni, do të gjeni çdo hap të ndjekur nga fotot:

  • Shkoni në profilin tuaj dhe prekni hamburgerin brenda lart djathtas
  • Më pas shtypni Cilësimet
  • Më pas shtypni Privatësia
  • Më pas shtypni Privatësia e llogarisë
  • Shtypni butonin Llogari private

Më pas do t'ju kërkohet të rishikoni ndjekësit tuaj nëse dëshironi.. Mund të kaloni nga modaliteti privat në atë publik sa herë të dëshironi duke përsëritur këto hapa.

instagram privat
Si të bëni Instagram privat

Nëse i ndiqni këto hapa si duhet, ju duhet të jeni në gjendje transformoni lehtësisht çdo llogari në Instagram që e keni privuar në më pak se një minutë. Cilësimet e Instagram-it kanë një numër menysh, por sapo i njihni, lehtë për të lundruar.

Më popullorja