Si të merrni shikime Tik Tok – Një udhëzues informativ

Marrja e pikëpamjeve të Tik Tok është në të vërtetë shumë më e lehtë sesa mund të mendoni, dhe ka shumë mënyra për ta bërë këtë.. Le të hedhim një vështrim në mënyrat e ndryshme për të mbledhur rishikimet e Tik Tok dhe të identifikojmë mënyrat më të mira për të rritur vlerësimet tuaja për Tik Tok.

Njihuni me auditorin tuaj

Një nga gjërat më të njohura dhe ende të dukshme që disa krijues e marrin si të mirëqenë është auditori i tyre.. Audienca juaj është në zemër të këndvështrimit dhe angazhimeve që do të merrni. Llogaria juaj. Prandaj është thelbësore që të paktën të njiheni me auditorin tuaj në mënyrë që të jeni në gjendje të përshtatni përmbajtjen tuaj & agrave; çfarë të presësh & agrave; shikoni në kanalin tuaj Tik Tok. Nuk duhet të jetë e vështirë të njihni auditorin tuaj. Ka shumë gjëra që mund të bëni për të njohur më mirë audiencën tuaj. Një nga mënyrat më të mira për ta bërë këtë është kryerja e sondazheve dhe votave në internet. Ato mund t'ju japin një tregues më të mirë të cilësisë. për marrjen e përmbajtjes suaj dhe çfarë mund të ketë nevojë të ndryshohet; & agrave; e ardhmja për ta bërë përmbajtjen më tërheqëse për një audiencë më të gjerë globale.

Përveç sondazheve pjesëmarrëse dhe pyetjeve dhe përgjigjeve me fansat tuaj, Analiza Tik Tok është një mënyrë tjetër e shkëlqyeshme për të vlerësuar performancën tuaj të përgjithshme. Vlerësimi i performancës suaj të përgjithshme është thelbësor, sepse nëse nuk e bëni, llogaria juaj mund të mos jetë tërheqëse dhe mund të mos ketë aq shumë njerëz që ta kontaktojnë atë në të ardhmen e afërt.

 
 
 
Shikoni këtë postim në Instagram

Një postim i ndarë nga TikTok (@TIK Tok)

Gjeni ide të reja për përmbajtje

Përveç njohjes së auditorit tuaj, është gjithashtu e rëndësishme të dalësh me ide të reja për përmbajtjen. Gjetja e ideve të reja të përmbajtjes është një mënyrë e shkëlqyeshme për ta bërë kanalin tuaj Tik Tok më tërheqës dhe, prandaj, për të inkurajuar njerëzit & agrave; vizitojeni atë. Necessaryshtë e nevojshme të mbani mend se kur kërkoni ide të reja për përmbajtje, ju kurrë nuk duhet të kopjoni një drejtpërdrejt. Mundohuni të krijoni përmbajtjen tuaj bazuar në një prirje ose skicë virale, de manière à ne pas vous contenter d’ajouter à la masse des autres personnes qui publient le même contenu générique en fonction de ce qui est tendance ou viral. Le recyclage ou la copie de contenu peut entraîner l’interdiction ou la restriction de votre compte dans une certaine mesure s’il est établi que votre contenu n’est pas original

Lorsque vous êtes à la recherche d’inspiration pour de nouvelles idées de contenu, pourquoi ne pas en parler à vos amis ? Vos amis peuvent être une grande source d’inspiration ou d’information si vous cherchez à créer un Tik Tok intéressant et captivant. En plus de cela, essayez de consulter d’autres canaux de médias sociaux. En outre, l’analyse des autres médias sociaux vous donnera une meilleure vue d’ensemble sur le type de contenu que vous pourriez vouloir créer dans un avenir proche et sur la manière dont il devrait être publié. Trouver de nouvelles idées de contenu pour de nombreuses personnes sur Tik Tok est sans doute l’une des parties les plus difficiles de l’application. Kjo ndodh sepse ka kaq shumë njerëz që përdorin aplikacionin saqë mund të jetë e vështirë të bëhet unike dhe origjinale shumë shpejt, të paktën jo & agrave; në shkallë të madhe.

Tik Tok është një platformë novatore që sfidon përdoruesit e saj për të krijuar përmbajtje të re dhe tërheqëse që përfiton Komuniteti. Nëse planifikoni të krijoni përmbajtjen tuaj, Shënimi dhe shënimi i tij është një mënyrë e shkëlqyeshme për të ruajtur idetë tuaja dhe për t'i shkruar ato në letër. Kjo ju jep një shans shumë më të mirë për të krijuar përmbajtje tërheqëse.

Qëndroni të informuar & oacute;

Një nga mënyrat më të mira, më konsistente dhe efikase, të marrësh më shumë opinione mbi Tik Tok do të thotë të njohësh platformën tënde. Mund të jetë e rëndësishme të jeni të azhurnuar me lajmet dhe përditësimet më të fundit. dita, veçanërisht nëse bëhen ndryshime të rëndësishme aplikacioni ose nëse ndryshimet ka të ngjarë të ndikojnë në llogarinë tuaj. Importantshtë e rëndësishme të ndiqni Tik Tok dhe të gjitha bastet & agrave; ditën që mori, sepse kjo ju garanton baste & agrave; ditët e rregullta. Nëse nuk qëndroni të azhurnuar me përditësimet & agrave; ditë si dhe krijuesit, mund të shihni më pak ndërveprim në llogarinë tuaj Tik Tok. Kjo mund të çojë në rritje më të ulët midis dënimeve të tjera nëse nuk ndiqni udhëzimet për Tik Tok.

Ka disa mënyra për të qëndruar të informuar. me Tik Tok. Një nga mënyrat më të lehta dhe që kërkon më shumë kohë është të regjistroheni dhe të blini; një buletin. Një gazetë përmban materiale marketingu, si dhe lajme dhe përditësime. ditë e rrallë… En outre, kjo ju lejon të kuptoni më mirë sesi Tik Tok tërheq kaq shumë njerëz çdo vit. Përveç qëndrimit krah për krah me aktivitetet e Tik Tok, ju gjithashtu mund të konsideroni ta bëni veten të famshëm në Tik Tok. Pas te gjithave, yjet e mediave sociale në Tik Tok performuan të ardhura të mira falë kësaj & agrave; reklamimi dhe sponsorizimi pas hapjes së një llogarie ose llogari të mjaftueshme, ose pasi njëra prej videove të tyre është bërë virale.

 

Bëni video unike mësimore

Bërja e videove mësimore origjinale është shumë e rëndësishme. Me të vërtetë, një video informative ka më shumë gjasa të japë një rezultat interesant dhe të bëjë gjithçka më të arritshme për ju. te gjitha Kur mendoni për videot arrij, & agrave; koha aktuale, vizitat informative janë pak të rralla. Kjo vendoset; fakti që shumica e videove në Tik Tok bazohen në përzierje të videove muzikore. Megjithatë, statistikat e aplikacionit gjithnjë e më shumë tregojnë se përdoruesi është një grup demografik.

Një shembull i një videoje unike edukative që mund të prodhoni është bërja e një udhëzuesi si të udhëzoni për një lojë video. Për shembull, ju mund të tregoni një veçori unike në lojë për disa sekonda. Shtë një mënyrë e shkëlqyeshme për t'i interesuar njerëzit për përmbajtjen tuaj dhe atë që transmetohet. në kanalin tuaj në përgjithësi.

Te pakten, në lidhje me përmbajtjen e Tik Tok, është e rëndësishme të mbani mend se njerëzit duan përmbajtje të shpejtë dhe tërheqëse që u mëson atyre diçka ose ka vlerë argëtuese. Argëtimi është një mënyrë tjetër e shkëlqyeshme për të pasuruar përmbajtjen e Tik Tok tuaj, edhe pse e tha këtë, duhet të keni parasysh që videot dhe përmbajtja informative janë një mënyrë e shkëlqyer për të marrë më shumë shikime në Tik Tok, sepse kjo është një zonë që nuk është bërë në të vërtetë. eksploruar nga ndikuesit më të njohur dhe më të njohur të Tik Tok.

Bëni videot tuaja komike

Tik Tok është vendlindja e përmbajtjes unike, qesharake dhe emocionale. Importantshtë e rëndësishme të lini një herë në kohë dhe të bëni disa nga videot tuaja qesharake.. Nuk është gjithmonë e nevojshme të keni një planifikim të përpiktë për t'i bërë videot tuaja qesharake. Provoni të shtoni disa titra argëtues në të. videot tuaja, si dhe muzikë të përshtatshme. Ju gjithashtu mund të krijoni një mini skeç ose skeç që përfshin gjëra të ndryshme. faktorët dhe idetë. Të qenit qesharak nuk kërkon shumë mendim. Një mënyrë e shpejtë për të krijuar një video qesharake do të ishte të luani një shaka. nje shok. Shaka të vogla në Tik Tok janë veçanërisht të njohura. Ashtu si këshillat dhe teknikat e kamerës.

Flisni për Tik Tok & agrave; disa nga miqtë tuaj. Shpesh, njerëzit kanë mendime të ndryshme në lidhje me llojet e ndryshme të Tik Tok dhe atë që mund të konsiderohet e vërtetë. si qesharake në aplikim. Prandaj është e rëndësishme që të flisni nëse është e mundur & agrave; nga njerëzit e tjerë që njihni për të marrë reagime dhe opinione për disa nga përmbajtjet që prodhoni dhe nëse mund të konsiderohen qesharake apo jo.

Herë pas here, disa nga videot më qesharake të krijuara nisur nga koncepte shumë të thjeshta dhe themelore. Prandaj, pak planifikim dhe kreativitet mund t'ju ndihmojë & agrave; gjeneroni shumë pikëpamje dhe shkëmbime në Tik Tok. Kur jeni duke kërkuar për & agrave; bëjini videot tuaja argëtuese, është e rëndësishme që ju të dini se cilin audiencë po synoni, sepse njohja e auditorit tuaj do të thotë që ju mund të synoni sektorë të veçantë.

Postimet e fundit