ZhbllokoniMoreEngagement72890

Cilat janë robotët më të mirë të Instagramit në vitin 2020 dhe si ta mbani llogarinë tuaj të sigurt?

Botët e Instagram -it (IG bot) përdoren për të automatizuar aktivitetin e llogarisë tuaj, për shembull, shkëmbimet, komentet, mesazhe direkte, Ndiqe, anulimi i ndjekjes dhe të tjerëve.

Qëllimi është të rrisni numrin e ndjekësve tuaj dhe të krijoni ndjekës të vërtetë, dhe jo trafik të rremë dhe llogari të rreme.

Botët e Instagram mund të përshpejtojnë menaxhimin e përditshëm të llogarisë tuaj dhe të rrisin numrin e vizitave, ndjekësit dhe klikimet në faqen tuaj të internetit.

Videoja 20 minutëshe më poshtë shpjegon në detaje se si të konfiguroni një bot në Instagram për t'ju ndihmuar të rritni llogaritë tuaja në Instagram..

Botët në Instagram mund të automatizojnë shumë detyra – të tilla si postimi i mesazheve në burimet e Instagram bazuar në qëllimet dhe udhëzimet që futni në botin e Instagram.

Kjo do të thotë që ju do të rrisni shikueshmërinë e llogarisë tuaj sepse do të shfaqeni më shpesh në burimin e Instagram.. Sigurisht, kjo do t'i lejojë njerëzit të gjejnë përmbajtjen tuaj dhe emrin tuaj të përdoruesit, lëviz nëpër llogarinë tënde dhe, nëse u pëlqen ajo që shohin, ata mund të të ndjekin.

Mbroni llogarinë tuaj në Instagram

Llogaritë në Instagram me përmbajtje tërheqëse dhe shënjestrim të saktë të automatizuar do të gjenerojnë aktivitet dhe ndërveprime që ka të ngjarë të perceptohen si të natyrshme dhe të rezultojnë në vizita të profilit të vërtetë.. Kjo ka të ngjarë të qëndrojë nën radarin e çdo shqyrtimi nga Instagram..

Anasjelltas, një llogari në Instagram me përmbajtje të shurdhër dhe të parëndësishme, shënjestrim dhe konfigurim i automatizuar dobët, bashkëveprojnë me njerëz të cilët e konsiderojnë aktivitetin fals ose spammy.

Të gjithë e kanë përjetuar në të kaluarën, nga MD të automatizuara të parëndësishme tek ndjekësit e rastësishëm në kamare të ndryshme.
në vitin 2017, Instagram ka kërkuar mbylljen e disa shërbimeve, veçanërisht Instagress, por ka alternativa.

Botët kryesorë në Instagram

Ne i kemi provuar të gjithë dhe rezultatet janë treguar më poshtë:

Instagram Bot

ndjekës bot instagram
 • Test 24 ore për 0,99 euro
 • Automatizimi i zgjedhja e stilit të tregimit
 • Siguria e integruar dhe cilësimet e disponueshme të përfaqësuesit
 • Cilësimet dhe filtrimi shpejtësi të ndryshueshme në dispozicion
Infektim (Më parë Ingrammer)

ndjekës bot instagram
 • Provë 2 javë për 32 euro
 • Automatizimi i stilit Pëlqeni / Ndiqni / Ndiqni Ndjekjen
 • Veçoritë e standarde të sigurisë dhe prokurë
 • Cilësimet bazë të shpejtësisë dhe opsionet e filtrit
Instazood

ndjekës bot instagram
 • 3 ditë prove falas
 • Automatizimi i Pëlqeni / ndiqni / mos ndiqni / komentoni më
 • Opsione siguri minimale dhe asnjë përfaqësues
 • 3 cilësime të shpejtësisë, filtrim dhe kufizim i avancuar
Instamb

ndjekës bot instagram
 • Provë 3 ditore për 1 euro
 • Automatizimi i Pëlqeni / ndiqni / mos ndiqni / komentoni më
 • Siguria dhe ndihma nga prokurë në dispozicion
 • Rregullimi i shpejtësisë dhe filtrimi i disponueshëm
Ndjenja Sociale

Ndjenja Sociale
 • Konsultim falas dhe 5 dite prove falas
 • a Menaxher i llogarisë
 • Adresa VPN/IP unike per siguri
 • Cilësimet e aktivitetit shpejtësia automatike
Kombinim

Kombinim
 • Plani i Starteri është falas përgjithmonë
 • Automatizimi i Pëlqeni / komentoni
 • Siguri e mesme me prokurë e integruar
 • Rregullimi i shpejtësisë unike për automatizimin
InstaBoss

InstaBoss
 • 3 ditë prove falas
 • Automatizimi i Më pëlqen / ndjek / nuk ndjek më / komentoj / shikoj histori / repost / DM
 • Siguria e integruar dhe përfaqësues të dedikuar
 • Rregullimi i shpejtësisë në dispozicion
Jarvee

Jarvee
 • 5 dite prove falas
 • Automatizimi i Pëlqeni / ndiqni / mos ndiqni / komentoni më
 • Siguria e integruar dhe cilësimet e disponueshme të përfaqësuesit
 • Vetëm cilësimet optimale në dispozicion
Instavast

Instavast
 • 3 ditë prove falas
 • Automatizimi i Më pëlqen / ndjek / nuk ndjek më / shikoj histori
 • Siguri standarde me prokurë e integruar
 • 3 cilësime shpejtësie me filtra të zgjuar
Ektora

Ektora
 • 3 ditë prove falas
 • Automatizimi i Më pëlqen / ndjek / nuk ndjek më
 • Siguria dhe ndihma nga prokurë në dispozicion
 • Jo rregullimi i shpejtësisë

Cila është procedura që duhet ndjekur për t'ju informuar për ekzistencën e ndjekësve të rremë?

Instagram përpiqet të ndalojë botët duke përdorur disa teknika:

 • Një njoftim “shtyj” duke ju informuar se ata po fshijnë mesazhe “të paautorizuara” që janë identifikuar dhe krijuar nga një aplikim i palëve të treta. Informacioni i llogarisë tuaj është shënuar si i komprometuar sepse i keni ndarë me një palë të tretë.
 • Instagram po transmeton këtë njoftim për të inkurajuar klientët të ndryshojnë fjalëkalimet e tyre, ajo që ju shkëput nga pala e tretë (bot Instagram)
 • Një njoftim tjetër tregon se po përdorni një shërbim që “ju ndihmon të gjeni miq dhe ndjekës” dhe bllokoni llogarinë tuaj gjatë një periudhe të caktuar.
 • Për atë, kjo është shpesh për shkak të faktit se jeni duke përdorur një shërbim automatizimi në Instagram që është i pasigurt ose që automatizoni pëlqimet ose komentet tuaja në një mënyrë të parakohshme. Komentet e botit kanë pushtuar Instagramin dhe kanë dërguar një flamur të kuq në Instagram – prandaj kini kujdes të mos automatizoni robotin IG në mënyrë të gabuar.

  Nëse ndodh një nga tre pikat e mësipërme, kështu që përpiquni të mos shqetësoheni. Rekomandohet që të ndaloni përpjekjet për të bashkëvepruar përmes llogarisë tuaj, ose ndryshoni botin tuaj në Instagram, ose planifikoni shkëmbimet tuaja me një ritëm shumë më të ngadaltë. Blloku do të zhduket brenda periudhës së treguar në njoftim (zakonisht një javë) dhe ju mund të vazhdoni të bashkëveproni.

  Instagram nuk imponon asnjë veprim tjetër përveç dërgimit të 3 njoftimeve të mësipërme.

  Mbroni llogarinë tuaj në Instagram

  Nuk është e zakonshme që llogaria juaj të hakohet ose komprometohet nga një bot IG, sepse këta robotë ekzistojnë posaçërisht për të ndihmuar klientët e tyre. Këta robotë mbështeten në mbrojtjen e të dhënave tuaja dhe llogarisë tuaj.

  Çfarë mund të bëni

  Ekziston vetëm një mënyrë për të siguruar që llogaria juaj në Instagram të marrë formën më të lartë të mbrojtjes., dhe kjo është të përdorni një autorizim në llogarinë tuaj.

  Një përfaqësues ndryshon vendndodhjen nga e cila lidhet bot, në mënyrë që të mos kryejë veprime masive nga një vend, ajo që do të priret të raportohet si sjellje abuzive.

  Shërbimi ynë i preferuar i përfaqësuesit që kemi gjetur është FrogProxy. Ky është një shërbim përfaqësues celular, që do të thotë se lidhja është e njëjtë me atë të një smartphone, kështu që ajo nuk duket e dyshimtë në Instagram.

  Konsultohuni me Karakteristikat e FrogProxy këtu dhe sigurohuni që nëse përdorni automatizimin e mediave sociale, ju mbroni llogarinë tuaj me një përfaqësues.

  Mashtrim: Siç mund të merrni akoma këto njoftime specifike kur automatizoni llogarinë, rekomandohet që të jeni gjithmonë të sigurt dhe të përdorni botin më të sigurt që ekziston.

  Cilat janë funksionalitetet dhe karakteristikat e botëve në Instagram?

  Ne menaxhojmë llogari të ndryshme në Instagram – kështu që na u desh të testonim 10-shen më të mirë për të parë se cili robot në Instagram performon më mirë, dhe cila është më e sigurta!

  Cilat janë botët më të mirë në Instagram?

  #1 - Bot de Followers Instagram

  ndjekës bot instagram

  Instagram Bot: https://winchesclub.com/ibf

  Çmimi: 9,99 euro në muaj

  Arsyeja që ne preferojmë IBF mbi botët e tjerë është sepse është e dyta më e lirë në treg dhe jo të gjitha mjetet e tjera në dispozicion ofrojnë një gamë të gjerë karakteristikash në këtë pikë çmimi..

  Aktivitete më të shpejta të automatizuara: po – ka shpejtësi të automatizuara të aktivitetit, që do të thotë që ju mund të vendosni shpejtësinë tuaj. IBF gjithashtu ofron një planifikues fantastik të përmbajtjes, automatizimi i mesazheve direkte dhe analiza, gjë që e bën këtë bot Instagram të jetë zgjidhja më e mirë sepse ka kaq shumë veçori, është ndezur, i lehtë për t’u përdorur dhe mbi të gjitha shumë i përballueshëm çdo muaj.

  VPN dhe konfigurimi: Krijoni VPN -në tuaj duke përdorur këtë bot.

  Siguria: Sisteme të integruara të sigurisë dhe aftësia për të përdorur përfaqësuesin tuaj celular për paqe të plotë të mendjes. E vetmja pengesë e këtij shërbimi të automatizimit në Instagram është se nuk ka shërbim ndaj klientit., por kjo nuk është për t'u habitur në këtë pikë çmimi. Nëse keni përvojë në automatizim, nuk do të jetë problem.

  Botët e ngjashëm: Nëse ju pëlqen funksionaliteti i Instagram Followers Bot, por keni nevojë për ndihmë nga shërbimi ndaj klientit, atëherë Kapiteni Social mund të jetë një zgjedhje e mirë.

  #2 – Infektim (më parë Ingrammer)

  inflact instagram bot

  Instagram Bot: https://winchesclub.com/inflact

  Çmimi: 49 euro në muaj

  Shpejtësia e aktivitetit të automatizuar: po – ata kanë parametrat e nevojshëm për t'ju mbrojtur. Ato shfaqin shpejtësi të detajuara të aktivitetit që imitojnë sjelljen e vërtetë njerëzore, statistikat dhe filtrimi.

  VPN dhe konfigurimi: Përfshirë kur krijoni një llogari.

  Siguria: Karakteristikat standarde të sigurisë që prisni nga një shërbim automatizimi.

  Vendi i dytë: Boostgram është një mjet i ngjashëm që ju lejon të zhvilloni llogarinë tuaj në instagram, edhe pse nuk është aq efikas sa Inflact.

  # 3 - Instazood

  instazood instagram bot

  Instagram Bot: https://winchesclub.com/instazood

  Çmimi: 13 euro në muaj

  Shpejtësia e aktivitetit të automatizuar: Cilësimet e automatizuara të shpejtësisë janë të mira në këtë drejtim – me cilësime standarde, ju nuk do të tejkaloni kufijtë e vendosur nga Instagram.

  VPN dhe konfigurimi: Asnjë konfigurim ose ndihmë VPN.

  Siguria: Instazoods kanë ekzistuar për mjaft kohë dhe janë të njohur në treg për shërbimin e tyre të besueshëm ndaj klientit.. Gjate viteve, ata arritën të përshtaten me përditësimet dhe ndryshimet në Instagram, e cila mund të jetë vetëm një gjë e mirë për klientët. Ju me të vërtetë keni nevojë për këtë lloj përvoje dhe njohurie nëse po mendoni seriozisht të rritni llogaritë tuaja në Instagram..

  Kjo nuk është përvoja më e mirë ose ndërfaqja e përdoruesit, por shërbimi ndaj klientit është perfekt !

  Botët e ngjashëm: Gramista është shumë e ngjashme me Instazood.

  #4 – Instamb

  instamber instagram bot

  Instagram Bot: https://winchesclub.com/instamber

  Çmimi: 13 euro në muaj

  Shpejtësia e aktivitetit të automatizuar: Opsionet standarde të shpejtësisë.

  VPN dhe konfigurimi: Nuk ka cilësime të integruara të përfaqësuesit.

  Siguria: Paketa bazë ju jep siguri standarde, por asnjë përfaqësues vendas nuk mungon në këtë bot. Ju mund të paguani një menaxher të llogarisë për të mbajtur automatizimin tuaj brenda kufijve.

  Joli bot, i lehtë për t’u përdorur me opsione të mira shënjestrimi.

  Botët e ngjashëm: kicksta

  #5 – Ndjenja Sociale

  Social Sensai Instagram Bot

  Instagram Bot:http:/https://winchesclub.com/socialsensei

  Çmimi: 255 euro në muaj

  Shpejtësia e aktivitetit të automatizuar: Ekzistojnë cilësime të automatizuara të aktivitetit të shpejtësisë me këtë mjet dhe ato menaxhojnë çdo hap të procesit të automatizimit të mediave sociale për ju. Kjo përfshin një përmbledhje për të përcaktuar shpejtësinë më efektive të aktivitetit që do t'ju parandalojë të raportoheni..

  VPN dhe konfigurimi: Ju merrni adresën tuaj VPN dhe IP.

  Siguria: Prisni të merrni një menaxher të dedikuar të llogarisë për t'ju ndihmuar në çdo hap të rrugës. Kur filloni një fushatë, do t'ju duhet një listë me hashtags dhe llogari që dëshironi të vendosni si objektiva automatizimi dhe ekipi i tyre merret me pjesën tjetër. Rezultatet zakonisht bazohen në cilësinë e përmbajtjes dhe cilësimet që përdorni, Megjithatë, ne pamë 500-1000 abonentë të rinj në muaj me Social Sensei.

  Botët e ngjashëm: Upleap siguron një menaxher të llogarisë të dedikuar për t'ju ndihmuar të rritni ndjekësit tuaj.

  #6 – Kombinim

  Kombinoni Botin e Instagramit

  Instagram Bot: https://winchesclub.com/combin

  Çmimi: 18 euro në muaj

  Shpejtësia e aktivitetit të automatizuar: Cilësimi unik i shpejtësisë për automatizimin e heq platformën.

  VPN dhe konfigurimi: : Ju mund të shtoni përfaqësuesin tuaj duke përdorur mjetin e integruar të përfaqësuesit.

  Siguria: Platformë shumë e sigurt dhe e qëndrueshme – ju mund të zgjidhni me dorë llogaritë që dëshironi të gjurmoni paraprakisht, atëherë Combin do të ekzekutojë kërkesat me Instagram, duke ju dhënë kontroll të plotë.

  Botët e ngjashëm: Ky bot është mjaft unik në funksionimin e tij – asnjë tjetër nuk përdor përzgjedhjen manuale për veprime të veçanta.

  #7 – InstaBoss

  Bot Instaboss në Instagram

  Instagram Bot: https://winchesclub.com/instaboss

  Çmimi: 11.90 EUR në muaj

  Shpejtësia e aktivitetit të automatizuar: Mjetet në formën e inteligjencës artificiale përdoren për të kufizuar aktivitetet tuaja para se Instagram të bllokojë llogarinë tuaj. Ai i rinis automatikisht më pas.

  VPN dhe konfigurimi: Softueri ju lejon të konfiguroni një përfaqësues, dhe në varësi të llojit të ofertës, ju mund të merrni deri në 10 përfaqësues.

  Siguria: Ata pretendojnë se janë 100% të sigurt sepse secila nga ofertat e tyre përfshin përfaqësues të dedikuar. Cfare ka me shume, të dhënat tuaja janë të koduara dhe përfitoni nga mbështetja premium, e cila është mjaft e shpejtë.

  Botët e ngjashëm: Xhefri

  # 8 - Jarvee

  Jarvee Instagram Bot

  Instagram Bot: https://winchesclub.com/jarvee

  Çmimi: 29.95 euro në muaj

  Shpejtësia e aktivitetit të automatizuar: Asnjë përmendje e cilësimit të shpejtësisë për aktivitetet e automatizuara.

  VPN dhe konfigurimi: Prisni që çdo llogari në Instagram të funksionojë me përfaqësuesin e vet HTTP.

  Siguria: Ky bot u krijua për të imituar aktivitetet e përditshme sociale në Instagram deri në dhjetë herë më shpejt sesa një person mesatar mund t'i përfundonte ato individualisht.. Bot mund të jetë i rrezikshëm, pasi funksionon vazhdimisht për 24 orë çdo ditë, dhe përdoruesit rrezikojnë të tejkalojnë në mënyrë të përsëritur kufijtë e angazhimit në Instagram.

  Botët e ngjashëm: Rritje

  # 9 - Instavast

  Instavast Bot instagram

  Instagram Bot: https://winchesclub.com/instavast

  Çmimi: 13 euro në muaj

  Shpejtësia e aktivitetit të automatizuar:Instavast ju lejon të rregulloni shpejtësinë e automatizimit. Kjo veçori mund të jetë e dobishme nëse doni të minimizoni rrezikun që Instagram do t'ju zbulojë.. Ju keni zgjedhjen midis 3 shpejtësive duke filluar me ngadalë, normale dhe të shpejta. Vendosja e rekomanduar për shpejtësinë e aktivitetit tuaj duhet të jetë “Kreshmës” kur filloni të përdorni shërbimet e tyre.

  VPN dhe konfigurimi: :
  Aplikacionet përfaqësuese të dizajnuara në vend mund të shkarkohen dhe instalohen në celularin ose kompjuterin tuaj.

  Siguria:Karakteristikat standarde të sigurisë, Megjithatë, ata pretendojnë se shërbimi i tyre i rritjes përputhet plotësisht me kushtet e shërbimit të Instagram.

  Botët e ngjashëm: Nitreo

  #10 – Ektora

  Ektora Instagram Bot

  Instagram Bot: https://winchesclub.com/ektora

  Çmimi: 95 euro në muaj

  Shpejtësia e aktivitetit të automatizuar: Ata kanë cilësimet e kërkuara për të mbrojtur llogarinë tuaj dhe në faqen e tyre të internetit thuhet se boti përputhet me kushtet e shërbimit të Instagram.

  VPN dhe konfigurimi: Ajo ofron blerje dhe konfigurim falas të përfaqësuesit. Sistemi i tyre gjithashtu kujdeset për zbatimin e sigurisë së përfaqësuesit për ju..

  Siguria: Për sa i përket sigurisë, Ektora ofron një zgjidhje të ndryshme dhe inovative për të siguruar që përdoruesit e saj të mos perceptohen si të padëshiruar ose të ndaluar. Të gjitha detyrat e automatizimit bazohen në AI dhe platforma përdor njohjen e fytyrës dhe imiton versionin më të fundit të aplikacionit celular Instagram. Shërbimi i tyre i rritjes bazohet në sjelljen njerëzore përsa i përket aktivitetit në Instagram, kështu ata arrijnë të zhvillojnë një audiencë plot me përdorues të vërtetë.

  Botët e ngjashëm: Growthsilo

  FAQ

  Pyetje. CILI OTSHT BOTA M B E MIR INSTAGRAM P SPR SHPEJTSI

  A. Nga të gjitha botët që gjetëm, ne rekomandojmë Instagram Follower Bot sepse funksionon shumë shpejt, veçanërisht në votimin hip pro.

  Pyetje. SI MUND T PRO MBROJ LLOGARIN TIME

  A. Ju mund ta mbroni llogarinë tuaj duke përdorur një shërbim përfaqësues. Në këtë mënyrë, adresa juaj IP do të ndryshojë automatikisht.

  Pyetje. CILAT JANOT BOTST IG Q TH KANVE SIGURI TOOD MIR

  A. IBF dhe Ingramer janë bots më të mirë të instagramit për siguri. Ju mund ta mbroni llogarinë tuaj duke përdorur një shërbim përfaqësues.

  Pyetje. Llogaria ime do të bllokohet

  A. E gjitha varet nga mënyra se si e trajtoni llogarinë tuaj dhe nëse jeni duke përdorur një përfaqësues..

  Pyetje. KA BOTA N ON INSTAGRAM?

  A. Shumica e botëve të Instagram janë automatikisht të ngjashëm dhe ndiqen, në varësi të secilit bot individual.

  Pyetje. JANOT BOTST INSTAGRAM LIGJORE?

  A. Kompanitë e mediave sociale mund të vrenjtin në disa bot, në varësi të asaj që bën çdo bot. Edhe pse ato nuk janë të paligjshme.

  Pyetje. A KA BOTA INSTAGRAM QAT PUNOJN?

  A. Shumica e botëve kanë rezultate të mira, në veçanti IBF dhe Ingramer.

  Pyetje. BOTET E INSTAGRAM-it AKSË PUNOJNË NË 2020?

  A. Disa bote kanë pushuar së punuari, dhe disa funksione mund të mos jenë më aktive. Megjithatë, shumica e botëve në listën e mësipërme funksionojnë mirë.

  Pyetje. A KANOR VLER BOTT INSTAGRAM??

  A. po, mund të merrni shumë shpejt ndjekës të vërtetë në varësi të vendndodhjes tuaj.

  Më popullorja