Kako izbrisati Instagram račun

Izbrišite ali deaktivirajte Instagram račun

Ni pomembno, zakaj brišete svoj Instagram račun, velikan družbenih medijev vam noče olajšati. Če je vaš račun blokirano ali zaklenjeno, lahko preprosto izbrišete svoj račun in začnete znova.

Ti ne more izbrisati ali deaktivirajte svoj račun Instagram neposredno iz aplikacije za telefon. Storiti to, moraš iti v določeno stran za brisanje računa.

Imate možnost, da svoj račun trajno izbrišete Instagram, ali ga začasno deaktivirajte. Če želite vedeti, kako narediti eno ali drugo, samo sledite našim preprostim korakom.

Kako izbrisati svojo Instagram stran?

Brisanje vašega Instagrama je trajno – izgubili boste vse svoje fotografije, video posnetke, sledilci in sporočila – izgubili boste svojo prisotnost na platformi družbenih medijev.

Če želite to narediti, pa začnimo.

  1. Pojdite na stran za izbris računa Instagram tukaj.
  2. Če še niste prijavljeni v različici spletnega brskalnika, boste pozvani, da to storite.
  3. Ta zaslon vam bo predstavljen:
      izbriši instagram račun

    • Izberite razlog, zakaj brišete svoj račun.
    • Vnesite geslo za svoj račun in kliknite “Trajno izbriši moj račun”.

Kako lahko deaktiviram svoj račun ?

Ne pozabite, da se iz trajno izbrisanega računa ni mogoče vrniti. Če se želite le za nekaj časa izogniti družabnim medijem, deaktiviranje računa je morda boljša možnost.

Deaktiviranje vašega računa pomeni, da je popolnoma skrit pred vsemi uporabniki Instagrama, in ga lahko po želji znova aktivirate.

Račun lahko deaktivirate iz namizne različice Instagrama:

  • Vzpostavite povezavo z namizno različico Instagrama instagram.com
  • Kliknite na gumb “spremenite profil” poleg imena računa
  • instagram račun izbriši

  • Kliknite na “Začasno deaktivirajte svoj račun” na dnu strani.
  • instagram izbriši

  • Potrdite razlog, zakaj želite deaktivirati svoj račun, nato vnesite geslo za svoj račun.
  • Kliknite na Začasno deaktivirajte račun.

Ko je vaš račun deaktiviran, kadar koli ga lahko znova aktivirate. Samo prijavite se v svoj račun kot običajno in vaš račun bo spet viden.

To je vse.

Ne pozabite, da je zatiranje vašega računa je trajno, medtem ko njegova deaktiviranje je začasno. Če dvomite, priporočamo, da preprosto deaktivirate svoj račun, da se lahko po potrebi znova obrnete nanj.

Recent posts