Ako odstrániť účet Instagram

Odstráňte alebo deaktivujte účet Instagram

Nezáleží na tom, prečo odstraňujete svoj účet Instagram, gigant sociálnych médií vám to nechce uľahčiť. Ak je váš účet zablokované alebo zamknuté, stačí odstrániť svoj účet a začať odznova.

Ty nedá vymazať alebo deaktivujte svoj účet Instagram priamo z aplikácie v telefóne. Robiť to, musíte ísť do určená stránka na odstránenie účtu.

Máte možnosť buď natrvalo odstrániť svoj účet Instagram, buď ho dočasne deaktivujte. Ak chcete vedieť, ako urobiť jedno alebo druhé, postupujte podľa našich jednoduchých krokov.

Ako odstrániť moju stránku na Instagrame?

Odstránenie vášho Instagramu je trvalé – prídete o všetky svoje fotografie, videá, sledovateľov a správy – stratíte svoju prítomnosť na platforme sociálnych médií.

Ak je to to, čo chcete urobiť, tak začnime.

  1. Prejdite na stránku odstránenia účtu Instagram tu.
  2. Ak ešte nie ste prihlásení vo verzii webového prehliadača, budete k tomu vyzvaní.
  3. Zobrazí sa vám táto obrazovka:
      odstrániť instagramový účet

    • Vyberte dôvod, prečo odstraňujete svoj účet.
    • Zadajte heslo k svojmu účtu a kliknite “Natrvalo odstrániť môj účet”.

Ako môžem deaktivovať svoj účet ?

Pamätajte si, že z natrvalo odstráneného účtu nie je možné sa vrátiť. Ak sa chcete na chvíľu držať bokom od sociálnych médií, deaktivácia účtu môže byť lepšou možnosťou.

Deaktivácia vášho účtu znamená, že je úplne skrytý pred všetkými používateľmi Instagramu, a ak chcete, môžete ho znova aktivovať.

Svoj účet môžete deaktivovať z verzie Instagramu pre počítače:

  • Pripojte sa k počítačovej verzii Instagramu na instagram.com
  • Kliknite na tlačidlo “upraviť profil” vedľa názvu vášho účtu
  • odstrániť účet instagram

  • Kliknite na “Dočasne deaktivujte svoj účet” v spodnej časti stránky.
  • zmazať instagram

  • Potvrďte dôvod, prečo chcete deaktivovať svoj účet, potom zadajte heslo k svojmu účtu.
  • Kliknite na Dočasne deaktivovať účet.

Akonáhle je váš účet deaktivovaný, kedykoľvek ho môžete znova aktivovať. Prihláste sa do svojho účtu ako obvykle a váš účet bude znova viditeľný.

To je všetko, čo k tomu patrí.

Pamätajte si, že potlačenie vášho účtu je trvalé, zatiaľ čo jeho deaktivácia je dočasný. Ak máte nejaké pochybnosti, Odporúčame vám jednoducho deaktivovať svoj účet, aby ste sa s ním mohli v prípade potreby znova poradiť.

Posledné príspevky