Cum să ștergeți contul Instagram

Ștergeți sau dezactivați contul Instagram

Nu contează de ce vă ștergeți contul Instagram, gigantul rețelelor de socializare nu vrea să vă ușureze. Dacă contul dvs. este blocat sau blocat, puteți doar să vă ștergeți contul și să o luați de la capăt.

Tu nu se poate șterge sau dezactivați-vă contul Instagram direct din aplicația de pe telefon. Pentru a face acest lucru, trebuie să mergi la pagina de ștergere a contului desemnată.

Aveți opțiunea de a vă șterge definitiv contul Instagram, fie dezactivați-l temporar. Dacă vrei să știi cum să faci una sau alta, urmează doar pașii noștri simpli.

Cum să-mi șterg pagina de Instagram?

Ștergerea Instagram este permanentă – îți vei pierde toate fotografiile, Videoclipuri, followers și mesaje – îți vei pierde prezența pe platforma de socializare.

Dacă asta vrei să faci, Asadar, hai sa incepem.

  1. Accesați pagina de ștergere a contului Instagram Aici.
  2. Dacă nu sunteți încă conectat la versiunea browserului web, vi se va solicita acest lucru.
  3. Vi se va prezenta acest ecran:
      șterge contul Instagram

    • Selectați motivul pentru care vă ștergeți contul.
    • Introduceți parola contului și faceți clic pe “Ștergeți-mi definitiv contul”.

Cum îmi pot dezactiva contul ?

Amintiți-vă că nu este posibil să reveniți dintr-un cont șters definitiv. Dacă doriți doar să stați departe de social media pentru o vreme, dezactivarea contului dvs. ar putea fi o opțiune mai bună.

Dezactivarea contului dvs. înseamnă că acesta este complet ascuns de toți utilizatorii Instagram, și îl poți reactiva dacă vrei.

Puteți să vă dezactivați contul din versiunea desktop a Instagram:

  • Conectați-vă la versiunea de desktop a Instagram pe instagram.com
  • Faceți clic pe buton “modificați profilul” lângă numele contului dvs.
  • ștergere cont instagram

  • Click pe “Dezactivați temporar contul dvs.” În josul paginii.
  • șterge instagram

  • Confirmați motivul pentru care doriți să vă dezactivați contul, apoi introduceți parola contului.
  • Click pe Dezactivați temporar contul.

Odată ce contul dvs. este dezactivat, îl puteți activa din nou în orice moment. Conectați-vă la contul dvs. ca de obicei, iar contul dvs. va fi vizibil din nou.

Cam despre asta e.

Amintiți-vă că suprimare din contul dvs. este permanent, în timp ce a lui dezactivare este temporar. Dacă aveți îndoieli, vă recomandăm să vă dezactivați pur și simplu contul, astfel încât să îl puteți consulta din nou, dacă doriți.

Postări recente