Slik sletter du en Instagram -konto

Slett eller deaktiver Instagram -kontoen

Det spiller ingen rolle hvorfor du sletter Instagram -kontoen din, den sosiale mediegiganten vil ikke gjøre det enkelt for deg. Hvis kontoen din er blokkert eller låst, du kan bare slette kontoen din og begynne på nytt.

Du kan ikke slette eller deaktiver Instagram -kontoen din direkte fra telefonprogrammet ditt. Å gjøre dette, du må gå til angitt side for sletting av konto.

Du har muligheten til å slette kontoen din permanent Instagram, enten deaktivere den midlertidig. Hvis du vil vite hvordan du gjør det ene eller det andre, bare følg våre enkle trinn.

Hvordan slette Instagram -siden min?

Slette Instagram er permanent – du mister alle bildene dine, videoer, følgere og meldinger – du mister din tilstedeværelse på den sosiale medieplattformen.

Hvis dette er det du vil gjøre, så la oss starte.

  1. Gå til siden for sletting av Instagram -konto her.
  2. Hvis du ennå ikke er logget inn på nettleserversjonen, du blir bedt om å gjøre det.
  3. Du vil bli presentert med denne skjermen:
      slett instagramkontoen

    • Velg årsaken til at du sletter kontoen din.
    • Skriv inn kontopassordet og klikk “Slett kontoen min permanent”.

Hvordan kan jeg deaktivere kontoen min ?

Husk at det ikke er mulig å gå tilbake fra en permanent slettet konto. Hvis du bare vil holde deg borte fra sosiale medier en stund, Det kan være et bedre alternativ å deaktivere kontoen din.

Deaktivering av kontoen din betyr at den er helt skjult for alle Instagram -brukere, og du kan aktivere den på nytt hvis du vil.

Du kan deaktivere kontoen din fra skrivebordsversjonen av Instagram:

  • Koble til skrivebordsversjonen av Instagram på instagram.com
  • Klikk på knappen “endre profilen” ved siden av kontonavnet ditt
  • slette instagramkontoen

  • Klikk på “Deaktiver kontoen din midlertidig” nederst på siden.
  • slette instagram

  • Bekreft årsaken til at du vil deaktivere kontoen din, skriv deretter inn kontopassordet ditt.
  • Klikk på Deaktiver midlertidig kontoen.

Når kontoen din er deaktivert, du kan aktivere den igjen når som helst. Bare logg inn på kontoen din som vanlig, så blir kontoen din synlig igjen.

Det er alt det er.

Husk at undertrykkelse av kontoen din er fast, mens hans deaktivering er midlertidig. Hvis du er i tvil, Vi anbefaler at du bare deaktiverer kontoen din, slik at du kan konsultere den igjen hvis du ønsker det.

Siste innlegg