Hoe Instagram-account te verwijderen

Instagram-account verwijderen of deactiveren

Het maakt niet uit waarom je je Instagram-account verwijdert, de social media gigant wil het je niet makkelijk maken. Als uw account is geblokkeerd of vergrendeld, je kunt gewoon je account verwijderen en opnieuw beginnen.

Jij kan niet verwijderen of deactiveer je Instagram-account rechtstreeks vanuit je telefoontoepassing. Om dit te doen, je moet naar de aangewezen accountverwijderingspagina.

Je hebt de mogelijkheid om je account permanent te verwijderen Instagram, ofwel tijdelijk deactiveren. Als je wilt weten hoe je het een of het ander moet doen, volg gewoon onze eenvoudige stappen.

Hoe mijn Instagram-pagina te verwijderen?

Het verwijderen van je Instagram is permanent – je verliest al je foto's, videos, volgers en berichten – je verliest je aanwezigheid op het sociale mediaplatform.

Als dit is wat je wilt doen, dus laten we beginnen.

  1. Ga naar de pagina voor het verwijderen van Instagram-accounts hier.
  2. Als u nog niet bent ingelogd op de webbrowserversie, u wordt gevraagd dit te doen.
  3. U krijgt dit scherm te zien:
      verwijder instagram account

    • Selecteer de reden waarom u uw account verwijdert.
    • Voer uw accountwachtwoord in en klik op “Mijn account definitief verwijderen”.

Hoe kan ik mijn account deactiveren? ?

Onthoud dat het niet mogelijk is om terug te gaan van een permanent verwijderd account. Als je gewoon even weg wilt blijven van sociale media, je account deactiveren is misschien een betere optie.

Als u uw account deactiveert, is het volledig verborgen voor alle Instagram-gebruikers, en je kunt het opnieuw activeren als je wilt.

Je kunt je account deactiveren vanaf de desktopversie van Instagram:

  • Maak verbinding met de desktopversie van Instagram op instagram.com
  • Klik op de knop “wijzig het profiel” naast je accountnaam
  • instagram account verwijderen

  • Klik op “Uw account tijdelijk deactiveren” onderaan de pagina.
  • instagram verwijderen

  • Bevestig de reden waarom u uw account wilt deactiveren, voer vervolgens uw accountwachtwoord in.
  • Klik op Tijdelijk deactiveren het account.

Zodra uw account is gedeactiveerd, je kunt het op elk moment opnieuw activeren. Log gewoon zoals gewoonlijk in op uw account en uw account is weer zichtbaar.

Dat is alles wat er is.

Onthoud dat de onderdrukking van uw account is permanent, terwijl zijn deactivering is tijdelijk. Als je twijfelt, we raden je aan om je account gewoon te deactiveren, zodat je het desgewenst opnieuw kunt raadplegen.

Recente berichten