Instagram အကောင့်ကိုဘယ်လိုဖျက်မလဲ

Instagram အကောင့်ကိုဖျက်ခြင်းသို့မဟုတ်ပိတ်ခြင်း

မင်းရဲ့ Instagram အကောင့်ကိုဘာလို့ဖျက်နေတာလဲအရေးမကြီးပါဘူး, ဆိုရှယ်မီဒီယာကုမ္ပဏီကြီးကမင်းအတွက်လွယ်လွယ်ကူကူလုပ်ချင်တာမဟုတ်ဘူး. မင်းအကောင့်ရှိရင် ပိတ်ထားသည် (သို့) သော့ခတ်ထားသည်, မင်းရဲ့အကောင့်ကိုဖျက်ပြီးပြန်စနိုင်တယ်.

သင် ဖျက်လို့မရဘူး သို့မဟုတ်သင်၏ဖုန်းအက်ပလီကေးရှင်းမှသင်၏ Instagram အကောင့်ကိုတိုက်ရိုက်ပိတ်ပါ. ဒီလိုလုပ်ဖို့, သင်သွားရမည် သတ်မှတ်ထားသောအကောင့်ဖျက်ခြင်းစာမျက်နှာ.

သင့်အကောင့်ကိုအမြဲတမ်းဖျက်ပစ်ရန်ရွေးချယ်ခွင့်ရှိသည် အင်စတာဂရမ်, ၎င်းကိုယာယီပိတ်လိုက်သည်. သင်တစ် ဦး သို့မဟုတ်အခြားတစ်ယောက်မည်သို့လုပ်ရမည်ကိုသိလိုလျှင်, ကျွန်ုပ်တို့၏ရိုးရှင်းသောခြေလှမ်းများကိုလိုက်နာပါ.

ငါ့ Instagram စာမျက်နှာကိုဘယ်လိုဖျက်ရမလဲ?

သင်၏ Instagram ကိုဖျက်ခြင်းသည်အမြဲတမ်းဖြစ်သည် – သင်၏ဓာတ်ပုံအားလုံးဆုံးရှုံးလိမ့်မည်, ဗွီဒီယိုများ, မက်ဆေ့ခ်ျများနှင့်နောက်လိုက်များ – ဆိုရှယ်မီဒီယာပလက်ဖောင်းပေါ်မှာမင်းရှိနေခြင်းကိုဆုံးရှုံးလိမ့်မယ်.

ဒါကမင်းလုပ်ချင်တဲ့အရာလား, ဒါဆိုစလိုက်ရအောင်.

  1. Instagram အကောင့်ဖျက်ခြင်းစာမျက်နှာသို့သွားပါ ဒီမှာ.
  2. သင်ဝဘ်ဘရောက်ဇာဗားရှင်းတွင်မ ၀ င်ရသေးပါ, သင်ဤသို့ပြုရန်သတိပေးခံရလိမ့်မည်.
  3. ဤမျက်နှာပြင်ဖြင့်သင်တင်ပြလိမ့်မည်:
      instagram အကောင့်ကိုဖျက်ပါ

    • မင်းရဲ့အကောင့်ကိုဖျက်ပစ်ရတဲ့အကြောင်းရင်းကိုရွေးပါ.
    • သင်၏အကောင့်စကားဝှက်ကိုရိုက်ထည့်ပြီးကလစ်ပါ “ကျွန်ုပ်၏အကောင့်ကိုအမြဲတမ်းဖျက်ပါ”.

ကျွန်ုပ်၏အကောင့်ကိုမည်သို့ပိတ်နိုင်သနည်း ?

အပြီးတိုင်ဖျက်ထားသောအကောင့်မှပြန်သွားရန်မဖြစ်နိုင်ကြောင်းသတိရပါ. သင်ဟာဆိုရှယ်မီဒီယာနဲ့ခဏလောက်ဝေးဝေးနေချင်တယ်, သင်၏အကောင့်ကိုပိတ်ခြင်းသည်ပိုကောင်းသည့်ရွေးချယ်မှုဖြစ်နိုင်သည်.

သင်၏အကောင့်ကိုပိတ်ခြင်းသည်၎င်းသည် Instagram သုံးစွဲသူအားလုံးမှလုံး ၀ ဝှက်ထားသည်, သင်အလိုရှိပါက၎င်းကိုပြန်လည်အသက်သွင်းနိုင်သည်.

Instagram ၏ desktop version မှသင်၏ account ကို deactivate လုပ်နိုင်ပါတယ်:

  • Instagram ၏ desktop ဗားရှင်းကိုချိတ်ဆက်ပါ instagram.com
  • ခလုတ်ကိုနှိပ်ပါ “profile ကိုပြုပြင်ပါ” သင့်အကောင့်နာမည်ရဲ့ဘေးမှာ
  • instagram အကောင့်ဖျက်ပါ

  • ကိုနှိပ်ပါ “သင်၏အကောင့်ကိုယာယီပိတ်ထားပါ” စာမျက်နှာရဲ့အောက်ခြေမှာ.
  • instagram ဖျက်သည်

  • မင်းရဲ့အကောင့်ကို deactivate လုပ်ချင်တဲ့အကြောင်းရင်းကိုအတည်ပြုပါ, ထို့နောက်သင်၏အကောင့် password ကိုရိုက်ထည့်ပါ.
  • ကိုနှိပ်ပါ ယာယီပိတ်ထားပါ အကောင့်.

သင်၏အကောင့်ကိုပိတ်လိုက်သည်နှင့်တစ်ပြိုင်နက်, ၎င်းကိုအချိန်မရွေးထပ်မံအသက်သွင်းနိုင်သည်. ပုံမှန်အတိုင်းသင်၏အကောင့်သို့ ၀ င်ပါ၊ သင်၏အကောင့်ကိုပြန်မြင်ရလိမ့်မည်.

ဒါပဲရှိတယ်.

ဆိုတာကိုသတိရပါ နှိမ်နင်း သင့်အကောင့်၏ အမြဲတမ်း, သူ၏နေစဉ် ပိတ်ခြင်း သည် ယာယီ. သံသယရှိလျှင်, မင်းဆန္ဒရှိရင်မင်းအဲဒါကိုပြန်တိုင်ပင်လို့ရအောင်မင်းရဲ့အကောင့်ကိုပိတ်လိုက်ဖို့ငါတို့အကြံပြုပါတယ်.

မကြာသေးမီကပို့စ်များ

နောက်ဆောင်းပါးComment Rendre Votre Instagram Privé