Политика за приватност

Во клубот Винчес, Вести за автоматизација на Инстаграм:Вести за автоматизација на Инстаграм, еден од нашите главни приоритети е приватноста на нашите посетители. Овој документ за Политика на приватност содржи типови информации што се собираат и снимаат од Винчес Клуб и како ги користиме.

Ако имате дополнителни прашања или барате повеќе информации за нашата Политика за приватност, не двоумете се да не контактирате.

Општа регулатива за заштита на податоците (GDPR)

Ние сме контролор на податоци на вашите информации.

Правната основа за собирање и користење на личните информации на Винчес Клуб за собирање и користење на личните информации опишани во оваа Политика на приватност зависи од Личните информации што ги собираме и специфичниот контекст во кој ги собираме информациите:

Клубот Винчес треба да склучи договор со вас
Му дадовте дозвола на Винчес клуб да го стори тоа
Обработката на вашите лични податоци е во легитимни интереси на клубот Винчес
Клубот Винчес треба да го почитува законот

Winches Club ќе ги задржи вашите лични информации само онолку долго колку што е потребно за целите наведени во оваа Политика за приватност. Ние ќе ги задржиме и користиме вашите информации до степен до кој е потребно за да се усогласат со нашите законски обврски, решавање спорови, и да ги спроведеме нашите политики.

Доколку сте жител на Европската економска област (ЕЕА), имате одредени права за заштита на податоците. Доколку сакате да бидете информирани какви лични информации имаме за вас и ако сакате тие да бидат отстранети од нашите системи, ве молиме контактирајте не.

Во одредени околности, ги имате следниве права за заштита на податоците:

Право на пристап, ажурирање или бришење на информациите што ги имаме за вас.
Право на исправка.
Право на приговор.
Правото на ограничување.
Право на преносливост на податоци
Право на повлекување согласност
Датотеки со дневници

Winches Club следи стандардна процедура за користење на датотеки со дневници. Овие датотеки ги пријавуваат посетителите кога посетуваат веб -страници. Сите хостинг компании го прават ова и дел од хостинг услугите’ аналитика. Информациите собрани од датотеки со дневници вклучуваат интернет протокол (ИП) адреси, тип на прелистувач, Давател на услуги на Интернет (Интернет провајдер), печат на датум и време, страници за упатување/излегување, а можеби и бројот на кликнувања. Овие не се поврзани со какви било информации што можат да се идентификуваат лично. Целта на информацијата е анализа на трендовите, администрирање на страницата, следење на корисници’ движење на веб -страницата, и собирање демографски информации.

Политики за приватност

Може да се консултирате со оваа листа за да ја пронајдете Политиката за приватност за секој од рекламните партнери на Winches Club.

Рекламни сервери или мрежи за реклами од трети страни користат технологии како колачиња, JavaScript, или веб -светилници што се користат во нивните соодветни реклами и врски што се појавуваат на клубот Винчес, кои се испраќаат директно до корисниците’ прелистувач. Тие автоматски ја примаат вашата IP адреса кога тоа ќе се случи. Овие технологии се користат за мерење на ефективноста на нивните рекламни кампањи и/или за персонализирање на рекламната содржина што ја гледате на веб -страниците што ги посетувате.

Забележете дека Winches Club нема пристап до нив или нема контрола над овие колачиња што ги користат огласувачите од трети страни.

Политики за приватност на трета страна

Политиката за приватност на клубот Винчес не важи за други огласувачи или веб -страници. Така, ве советуваме да ги консултирате соодветните Политики за приватност на овие сервери за реклами од трети страни за подетални информации. Може да ги вклучи нивните практики и упатства за тоа како да се откажат од одредени опции.

Можете да изберете да ги оневозможите колачињата преку вашите индивидуални опции за прелистувачот. За да знаете подетални информации за управување со колачиња со специфични веб -прелистувачи, може да се најде кај прелистувачите’ соодветни веб -страници.

Информации за деца

Друг дел од нашиот приоритет е додавање заштита за децата додека користат интернет. Ги охрабруваме родителите и старателите да набудуваат, учествува во, и/или следење и водење на нивната онлајн активност.

Winches Club does not knowingly collect any Personal Identifiable Information from children under the age of 13. Ако мислите дека вашето дете дало вакви информации на нашата веб -страница, силно ве охрабруваме веднаш да не контактирате и ќе се потрудиме веднаш да ги отстраниме таквите информации од нашата евиденција.

Само Политика за приватност преку Интернет

Нашата Политика за приватност се однесува само на нашите онлајн активности и важи за посетителите на нашата веб -страница во врска со информациите што ги споделија и/или ги собираат во Винчес Клубот. Оваа политика не важи за какви било информации собрани офлајн или преку канали различни од оваа веб -страница.

Согласност

Со користење на нашата веб -страница, вие со ова се согласувате со нашата Политика за приватност и се согласувате со нејзините услови.