Најдобрите TikTok ботови на пазарот и како да ја заштитите вашата сметка

 

ТИКТОК БОТ
следбеник на бот на Инстаграм
 • Вести за автоматизација на Инстаграм
 • Автоматизирај следење / не следи стил
 • Многу сигурно со вграден прокси
 • Паметен алгоритам и брзи брзини
TikTool
следбеник на бот на Инстаграм
 • Во моментов нема бесплатен пробен период
 • Како автоматизација на стилови
 • Безбедни поставки, но без прокси
 • Паметни поставки дури и на основниот пакет
Токуград
следбеник на бот на Инстаграм
 • Без проба - 15 долари неделно
 • Како моторизирана автоматизација
 • Безбедна платформа, но без прокси
 • Паметно таргетирање и параметри
Ефери
следбеник на бот на Инстаграм
 • Нема достапен бесплатен пробен период
 • Следете / Не следете стилски бот
 • Вклучено прокси
 • Напредни поставки и поддршка
Instamb
следбеник на бот на Инстаграм
 • Вести за автоматизација на Инстаграм
 • Автоматизација базирана на следење / не следи / допаѓање
 • Нема прокси, разумно безбеден
 • Прецизно таргетирање и добри перформанси
Ток Раст
следбеник на бот на Инстаграм
 • Нема достапно судење
 • Автоматизација базирана на imeејми
 • Нема прокси туку многу сигурна платформа
 • Паметно таргетирање и контрола на брзината
Vire
следбеник на бот на Инстаграм
 • Вести за автоматизација на Инстаграм
 • Следете / Не следете / Ми се допаѓа стилски бот
 • Нема достапни поставки за прокси
 • Просечни параметри

Вести за автоматизација на Инстаграм.

Таа се зголеми за скокови и стана главен кандидат за социјалните медиуми., и со добра причина.

ТикТок е некаков сон за пазарџиите, со времетраење на сесијата и стапка на ангажман меѓу највисоките од сите социјални медиуми.

Затоа, не е изненадувачки што сега постојат TikTok ботови на пазарот што можат да ги автоматизираат специфичните задачи., како што следи, следи, коментирај и лајкувај објави.

Сакавме да знаеме кои ботови се достапни, како тие функционираат и дали заслужуваат да бидат земени предвид од влијателите и продавачите.

Главните ботови на TikTok

Вести за автоматизација на Инстаграм:

  1. Тик Ток Бот Вести за автоматизација на Инстаграм, бр. 1 далеку.
  2. TikTool - Добар раст, сигурен, со паметни карактеристики – #2.
  3. TokUpgrade - Инсталирајте и заборавете – бр. 3
  4. Ефри - Добра платформа со добри анализи – бр. 4.
  5. Instamb - Поедноставен пристап кој функционира добро – бр. 5.
  6. Ток Раст - Одлично за почетници, но не толку фокусирано – бр. 6.
  7. Vire - побавна автоматизација во споредба со другите услуги – бр. 7.

 

TikTokBot.io

тик ток бот ЦТА

TikTokBot.io ви помага да ја зголемите вашата сметка преку автоматско вклучување и има потенцијал да привлече илјадници следбеници во зависност од времето на работа на ботот.

Трчавме со TikTokBot неколку недели и бевме импресионирани од квалитетот на карактеристиките и резултатите..

Поставувањето беше брзо и лесно, и има многу карактеристики за играње и оптимизирање на вашата автоматизација.

Цена – Вести за автоматизација на Инстаграм – Вести за автоматизација на Инстаграм

Карактеристики – Вести за автоматизација на Инстаграм – Следете / не следете автоматизација со повеќе опции за таргетирање, интелигентен алгоритам и анализа.

Безбедност – Вести за автоматизација на Инстаграм – Вклучена е безбедна конекција и мобилен прокси.

Помош – Вести за автоматизација на Инстаграм – Премиум клиент поддршка за да ви помогне на вашето патување.

Забелешка – Вести за автоматизација на Инстаграм – Тоа е најдобро во с everything и особено ни се допадна леснотијата на користење и акцентот на безбедноста..

TikTool

тиктол тикток бот

TikTool користи стандардна следење / не следи автоматизација на стилот со неколку дополнителни функции.

Паметните алатки за предлози и пронаоѓачот на хаштагови му даваат мал предност на конкуренцијата.

Цената на основната опција е многу висока, онаа на премиум услугата, побрзо и подобро, е повисок.

Цена – Вести за автоматизација на Инстаграм – Вести за автоматизација на Инстаграм

Карактеристики – Вести за автоматизација на Инстаграм – Одлични карактеристики, вклучувајќи паметни хаштагови и предлози.

Безбедност – Вести за автоматизација на ИнстаграмВести за автоматизација на ИнстаграмВести за автоматизација на Инстаграм – Безбедна платформа, но нема вградени опции за прокси.

Помош – Вести за автоматизација на Инстаграм – Основна поддршка, освен ако не се одлучите за премиум услуга по двојна цена.

Забелешка – Вести за автоматизација на Инстаграм – Многу добра платформа, но ниту еден прокси не ја изневерува.

TokUpgrade

лого за токградба
Токуград доби многу пофалби, па моравме да го пробаме.

Имаат два планови да ве започнат – редовно и про.

Во двата случаи, имате корист од посветен менаџер на сметки и целосна поддршка.

Цена – Вести за автоматизација на Инстаграм – Вести за автоматизација на Инстаграм

Карактеристики – Вести за автоматизација на Инстаграм – Одлично филтрирање, но таргетирање базирано само на сметки.

Безбедност – Вести за автоматизација на ИнстаграмВести за автоматизација на ИнстаграмВести за автоматизација на Инстаграм – Безбедна платформа, но би било добро да видите прокси.

Помош – Вести за автоматизација на Инстаграм – Вклучен менаџер на сметка.

Забелешка – Вести за автоматизација на ИнстаграмВести за автоматизација на Инстаграм – Пристојна услуга, но за која е потребна поголема сигурност по оваа цена.

Ефери

ffефери само ток бот
Ефери е името на големиот TikTok бот.

Стандардно следете / не следете автоматизација за да започнете да ги внесувате овие следбеници.

Имаат два платени планови – Започнува претпријатие, Вести за автоматизација на Инстаграм,Вести за автоматизација на Инстаграм.

До сега, извештаите беа многу добри и добија многу позитивни критики.

Цена – Вести за автоматизација на Инстаграм – Вести за автоматизација на Инстаграм

Карактеристики – Вести за автоматизација на Инстаграм – Таргетирање, паметните статистики и параметри се многу лесни за употреба.

Безбедност – Вести за автоматизација на ИнстаграмВести за автоматизација на ИнстаграмВести за автоматизација на Инстаграм – Вклучени се безбедна платформа и приватен прокси.

Помош – Вести за автоматизација на Инстаграм – Вести за автоматизација на Инстаграм, Вести за автоматизација на Инстаграм.

Забелешка – Вести за автоматизација на Инстаграм – Одлична автоматика што ги штиклира сите кутии, малку поскапо.

Instamb

поттикне

Instamb Ле бот ТикТок, слично на Auto Tokker, ви овозможува да добивате автоматски допаѓања и следбеници, кои се базирани на корисничко име и хаштаг.

Поевтино е, но, сепак, нуди добра платформа за развој на вашиот TikTok.

Се наоѓа на поевтиниот крај на скалата, но сепак обезбедува добра платформа за развој на вашиот TikTok.

Цена – Вести за автоматизација на Инстаграм – Вести за автоматизација на Инстаграм

Карактеристики – Вести за автоматизација на Инстаграм – Стандардно таргетирање на корисничко име и хаштаг.

Безбедност – Вести за автоматизација на ИнстаграмВести за автоматизација на ИнстаграмВести за автоматизација на Инстаграм – Безбедна врска, но нема опции за прокси.

Помош – Вести за автоматизација на Инстаграм – Онлајн помош.

Забелешка – Вести за автоматизација на ИнстаграмВести за автоматизација на Инстаграм – Добра услуга за автоматизација, но бара полномошник.

Ток Раст

апликација за раст на ток

Ток Раст е ефикасна услуга која нуди добра функционалност.

Вести за автоматизација на Инстаграм, Стартер и Про.

Про ви дава многу подобри поставки, но по повисока цена.

Цена – Вести за автоматизација на Инстаграм – Вести за автоматизација на Инстаграм

Карактеристики – Вести за автоматизација на Инстаграм – Хаштаг таргетира само пакетот Стартер.

Безбедност – Вести за автоматизација на ИнстаграмВести за автоматизација на ИнстаграмВести за автоматизација на Инстаграм – Безбедна платформа, но нема опции за прокси.

Помош – Вести за автоматизација на Инстаграм – Недостаток на посветена поддршка.

Забелешка – Вести за автоматизација на ИнстаграмВести за автоматизација на Инстаграм – Не е лошо, но за цената, може да биде подобро.

Vire

вире тикток бот

Vire неодамна беше тема на многу возбудувања, но не сме сигурни дека ова е оправдано.

Од сите платформи што ги разгледавме, тоа е она што се чини дека е најскапо со најмалку карактеристики.

Сепак, тој нуди целосно управување со сметката, што може да им се допадне на некои луѓе.

Цена – Вести за автоматизација на Инстаграм – Вести за автоматизација на Инстаграм

Карактеристики – Вести за автоматизација на Инстаграм – Таргетирање на хаштаг и некои други карактеристики.

Безбедност – Вести за автоматизација на ИнстаграмВести за автоматизација на ИнстаграмВести за автоматизација на Инстаграм – Нема доказ за компатибилност со прокси.

Помош – Вести за автоматизација на Инстаграм – Менаџери на сметки и онлајн поддршка.

Забелешка – Вести за автоматизација на ИнстаграмВести за автоматизација на Инстаграм – За жал, не одговара на возбудата.

 

Како да ја заштитите сметката Tik Tok од забрана ?

Социјалните медиуми се забранети веќе некое време и таму се наоѓаат од добри причини.

Тие ги спречуваат корисниците да ги злоупотребуваат ограничувањата за да го овековечат сопствениот раст, што понекогаш може да го отежне растот на вашите следбеници.

Овие граници секогаш ќе бидат на место, така што најдоброто нешто што можете да направите за да ја заштитите вашата сметка на TikTok е да користите а прокси мобилен.

Мобилен прокси значи дека вашата врска со TikTok е иста како и со мобилниот прелистувач, што гарантира дека вашата оценка за доверба нема да биде засегната ако ги надминете границите.

Важно е да се запамети дека добивањето блок и забраната се две различни работи., како што е прикажано подолу:

 • Блокирањето обично значи дека сте блокирани да преземате дејствија
 • Забрана се изговара кога вашата сметка е привремено или трајно повлечена од услугата

Зошто е блокирана вашата сметка на TikTok ?

Вашата сметка на TikTok може да биде блокирана од различни причини.

Ова обично се случува кога:

 • Следите премногу луѓе премногу брзо
 • Ви се допаѓаат премногу позиции
 • Премногу често коментирате
 • Вашите коментари се спами по природа
 • Објавувате нешто што е спротивно на упатствата на ЕУ

Ако ги следите упатствата на заедницата TikTok и не објавувате ништо непристојно, најверојатно нема да имаш никаков проблем.

Кои се главните причини зошто вашата сметка е блокирана ?

“Учество во содржина за сајбер -малтретирање, вознемирување или говор на омраза или поттикнување омраза против поединец или група луѓе поради нивната раса, од нивната етничка припадност, на нивната религија, од нивната националност, на нивната култура, на нивниот недостаток, нивната сексуална ориентација, на нивниот пол, на нивниот сексуален идентитет, нивната возраст или каква било друга дискриминација може да доведе до забрана” според упатствата на заедницата.

 • Голи објави – Ова е очигледна причина и предизвика проблеми за многу луѓе Инстаграм. Ниту една компанија за социјални медиуми не сака голотија на нивната платформа, особено еден наменет за млада публика. Добар совет е да ги одржувате сите видеа чисти.
 • Објавувајте пораки за пиштоли или нелегална дрога – Секое објавување за оружје или дрога е спротивно на упатствата на заедницата и може да подлежи на долга забрана.
 • Објавување на содржина заштитена со авторски права – Се препорачува да не ги користите повторно содржините заштитени со авторски права во вашите видеа на TikTok. Создавањето јасни репродукции на видеа на други популарни корисници може да резултира со прикриена забрана.

Колку трае забраната за TikTok ?

Најчестото времетраење на забраната е околу 14 дена.

И покрај тоа, ако упорно ги кршите директивите на ЕУ, може да имате корист од подолга и неопределена забрана.

Како да се справите со забраната за скришум ?

Можете да почекате ако вашата сметка е популарна. Можете исто така да креирате нова сметка на Tik Tok.

Некои корисници споменуваат дека нивната IP адреса е целосно блокирана, единствениот начин да го поправите е да ја смените вашата IP адреса.

 

Најпопуларни