Отклучи MoreEngagement72890

Кои се најдобрите ботови на Инстаграм во 2020 година и како да ја заштитите вашата сметка?

Ботови на Инстаграм (ИГ бот) се користат за автоматизирање на активноста на вашата сметка, на пример, размена, коментари, директни пораки, следење, откажување на следењето и други.

Целта е да го зголемите бројот на вашите следбеници и да создадете вистински следбеници, а не лажни сообраќај и лажни сметки.

Ботовите на Инстаграм можат да го забрзаат секојдневното управување со вашата сметка и да го зголемат бројот на посети, следбеници и кликнувања на вашата веб -страница.

20-минутното видео подолу детално објаснува како да поставите бот на Инстаграм за да ви помогне да ги зголемите вашите сметки на Инстаграм..

Ботовите на Инстаграм можат да автоматизираат многу задачи – како што е објавување пораки до каналите на Инстаграм врз основа на целите и упатствата што ги внесувате во ботот на Инстаграм.

Ова значи дека ќе ја зголемите видливоста на вашата сметка, бидејќи почесто ќе се појавувате на доводот на Инстаграм.. Секако, ова ќе им овозможи на луѓето да ја најдат вашата содржина и вашето корисничко име, скролувајте низ вашата сметка и, ако им се допаѓа она што го гледаат, можат да те следат.

Заштитете ја вашата сметка на Инстаграм

Сметките на Инстаграм со привлечна содржина и правилно автоматизирано таргетирање ќе генерираат активност и интеракции што најверојатно ќе се перцепираат како природни и ќе резултираат со посети на вистински профил.. Ова најверојатно ќе остане под радарот на секоја контрола од страна на Инстаграм..

Спротивно на тоа, сметка на Инстаграм со досадна и неважна содржина, лошо автоматизирано таргетирање и конфигурација, комуницирајте со луѓе кои сметаат дека активноста е лажна или несакана.

Секој го доживеал во минатото, од ирелевантни автоматизирани доктори до случајни следбеници во различни ниши.
Во 2017 г, Инстаграм побара затворање на неколку услуги, особено Инстагрес, но постојат алтернативи.

Главните ботови на Инстаграм

Ги пробавме сите и резултатите се прикажани подолу:

Бот на Инстаграм

следбеник на бот на Инстаграм
 • Тестирај 24 часа за 0,99 евра
 • Автоматизација на избор на стил на приказна
 • Интегрирана безбедност и достапни поставки за прокси
 • Поставки и филтрирање достапна променлива брзина
Инфлакт (Порано Инграмер)

следбеник на бот на Инстаграм
 • 2 недели пробен период за 32 евра
 • Стилска автоматизација Лајк / Следете / Престанете да следите
 • Карактеристики на стандардна безбедност и прокси
 • Основни поставки за брзина и опции за филтрирање
Инстазод

следбеник на бот на Инстаграм
 • 3 дена бесплатна проба
 • Автоматизација на Лајк / следи / повеќе не следи / коментирај
 • Опции минимална сигурност и нема полномошник
 • 3 поставки на брзина, напредно филтрирање и ограничување
Instamb

следбеник на бот на Инстаграм
 • 3 дена пробен период за 1 евро
 • Автоматизација на Лајк / следи / повеќе не следи / коментирај
 • Безбедност и помош од достапен прокси
 • Прилагодување на брзината и достапно филтрирање
Социјално чувство

Социјално чувство
 • Консултација бесплатно и 5 дена бесплатна проба
 • а менаџер на сметки
 • Адресата VPN/IP единствена за безбедност
 • Поставки за активност автоматска брзина
Комбинација

Комбинација
 • Планот на Стартерот е бесплатен трајно
 • Автоматизација на Лајк / коментар
 • Средна безбедност со вграден прокси
 • Прилагодување на брзината единствена за автоматизација
Инстабос

Инстабос
 • 3 дена бесплатна проба
 • Автоматизација на Ми се допаѓа / следи / веќе не следам / коментирам / гледам приказни / објавувам / ДМ
 • Интегрирана безбедност и посветени полномошници
 • Прилагодување на брзината достапни
Arарви

Arарви
 • 5 дена бесплатна проба
 • Автоматизација на Лајк / следи / повеќе не следи / коментирај
 • Интегрирана безбедност и достапни поставки за прокси
 • Само поставки оптимално достапно
Инставаст

Инставаст
 • 3 дена бесплатна проба
 • Автоматизација на Сакам / следам / веќе не следам / гледам приказни
 • Стандардна безбедност со вграден прокси
 • 3 поставки за брзина со паметни филтри
Ектора

Ектора
 • 3 дена бесплатна проба
 • Автоматизација на Ми се допаѓа / следам / веќе не следам
 • Безбедност и помош од достапен прокси
 • Бр прилагодување на брзината

Која е постапката што треба да се следи за да ве информираме за постоење лажни следбеници?

Инстаграм се обидува да ги запре ботовите користејќи неколку техники:

 • Известување “притисни” ве известува дека бришат пораки “неовластеност” кои се идентификувани и генерирани од апликација од трета страна. Информациите за вашата сметка се означени како компромитирани затоа што сте ги споделиле со трета страна.
 • Инстаграм го емитува ова известување за да ги поттикне клиентите да ги променат своите лозинки, што ве исклучува од третата страна (бот Инстаграм)
 • Друго известување покажува дека користите услуга што “ви помага да најдете пријатели и следбеници” и блокирајте ја вашата сметка во текот на даден период.
 • За тоа, ова често се должи на фактот дека користите услуга за автоматизација на Инстаграм што е небезбедна или дека ги автоматизирате вашите допаѓања или коментари на ненавремен начин. Коментарите на ботот го заземаа Инстаграм и испратија црвено знаме на Инстаграм – затоа внимавајте да не го автоматизирате роботот ИГ на погрешен начин.

  Ако се појави една од трите горенаведени точки, затоа обидете се да не се грижите. Се препорачува да престанете да се обидувате да комуницирате преку вашата сметка, и или сменете го вашиот бот на Инстаграм, или закажете ги размените со многу побавно темпо. Блокот ќе исчезне во периодот наведен во известувањето (обично една недела) и можете да продолжите да комуницирате.

  Инстаграм не наметнува ништо друго освен испраќање на 3-те известувања погоре.

  Заштитете ја вашата сметка на Инстаграм

  Не е вообичаено вашата сметка да биде хакирана или компромитирана од ИГ -бот, бидејќи овие роботи постојат специјално за да им помогнат на своите клиенти. Овие роботи се потпираат на заштита на вашите податоци и вашата сметка.

  Што можеш да направиш

  Има само еден начин да се осигурате дека вашата сметка на Инстаграм добива највисок облик на заштита., а тоа е да користите полномошно на вашата сметка.

  Прокси ја менува локацијата од која се поврзува ботот, така што не врши масовни дејствија од едно место, што ќе има тенденција да се пријави како навредливо однесување.

  Нашата претпочитана прокси услуга што ја најдовме е FrogProxy. Ова е мобилна прокси услуга, што значи дека конекцијата е иста како онаа на паметен телефон, за да не изгледа сомнително на Инстаграм.

  Консултирајте се со Карактеристиките на FrogProxy тука и бидете сигурни дека ако користите автоматизација на социјалните медиуми, ја заштитувате вашата сметка со полномошник.

  Трик: Како што с still уште може да ги добивате овие специфични известувања кога ја автоматизирате сметката, се препорачува секогаш да бидете безбедни и да го користите најсигурниот бот што постои.

  Кои се функционалностите и карактеристиките на ботовите на Инстаграм?

  Управуваме со различни сметки на Инстаграм – па моравме да ги тестираме првите 10 за да видиме кој бот на Инстаграм функционира најдобро, а која е најбезбедна!

  Кои се најдобрите ботови на Инстаграм?

  # 1 - Бот де следбеници на Инстаграм

  следбеник на бот на Инстаграм

  Бот на Инстаграм: https://winchesclub.com/ibf

  Цена: 9,99 евра месечно

  Причината зошто го претпочитаме IBF пред другите ботови е затоа што е втор најевтин на пазарот и не сите други достапни алатки нудат широк спектар на карактеристики по оваа цена..

  Побрзи автоматски активности: Да – постојат автоматизирани брзини на активност, што значи дека можете сами да поставите брзина. IBF, исто така, нуди фантастичен распоредувач на содржини, автоматизација на директни пораки и анализи, што го прави овој бот на Инстаграм најдобар избор бидејќи има толку многу карактеристики, е вклучен, лесен за употреба и пред с very многу прифатлив секој месец.

  VPN и конфигурација: Создадете свој VPN користејќи го овој бот.

  Безбедност: Интегрирани безбедносни системи и способност да користите сопствен мобилен прокси за целосен мир на умот. Единствениот недостаток на оваа услуга за автоматизација на Инстаграм е тоа што нема услуга за клиенти., но тоа не е изненадувачки во оваа цена. Ако имате искуство со автоматизација, нема да биде проблем.

  Слични ботови: Ако ви се допаѓа функционалноста на Instagram Bot Follower, но ви треба помош од услугата за клиенти, тогаш Социјалниот капетан може да биде добар избор.

  #2 – Инфлакт (претходно Инграмер)

  инфлактирај бот на Инстаграм

  Бот на Инстаграм: https://winchesclub.com/inflact

  Цена: 49 евра месечно

  Автоматизирана брзина на активност: Да – тие ги имаат потребните параметри за да ве заштитат. Тие се одликуваат со детални брзини на активност што имитираат вистинско човечко однесување, статистика и филтрирање.

  VPN и конфигурација: Вклучено при креирање на сметката.

  Безбедност: Стандардни безбедносни карактеристики што ги очекувате од услуга за автоматизација.

  Второ место: Boostgram е слична алатка која ви овозможува да ја развиете вашата сметка на Инстаграм, иако не е толку ефикасен како Инфлакт.

  # 3 - Инстазуд

  instazood instagram бот

  Бот на Инстаграм: https://winchesclub.com/instazood

  Цена: 13 евра месечно

  Автоматизирана брзина на активност: Автоматските поставки за брзина се добри во овој поглед – со стандардни поставки, нема да ги надминете границите поставени од Инстаграм.

  VPN и конфигурација: Нема поставување или помош на VPN.

  Безбедност: Instazoods постојат веќе подолго време и се познати на пазарот по нивната сигурна услуга за клиенти.. Преку годините, успеаја да се прилагодат на ажурирањата и промените на Инстаграм, што може да биде само добра работа за клиентите. Навистина ви треба вакво искуство и знаење ако сериозно размислувате да ги зголемите вашите мулти -сметки на Инстаграм..

  Ова не е најдобро искуство или кориснички интерфејс, но услугата за клиенти е совршена !

  Слични ботови: Грамишта е многу слична со Инстазуд.

  #4 – Instamb

  instamber instagram бот

  Бот на Инстаграм: https://winchesclub.com/instamber

  Цена: 13 евра месечно

  Автоматизирана брзина на активност: Стандардни опции за брзина.

  VPN и конфигурација: Нема вградени поставки за прокси.

  Безбедност: Основниот пакет ви дава стандардна безбедност, но ниту еден мајчин прокси не недостасува во овој бот. Може да платите менаџер на сметка за да ја одржува вашата автоматизација во граници.

  Oliоли бот, лесен за употреба со добри опции за таргетирање.

  Слични ботови: кикста

  #5 – Социјално чувство

  Бот за социјални сенсаи на Инстаграм

  Бот на Инстаграм:http:/https://winchesclub.com/socialsensei

  Цена: 255 евра месечно

  Автоматизирана брзина на активност: Постојат автоматски поставки за активност на брзина со оваа алатка и тие управуваат со секој чекор од процесот на автоматизација на социјалните медиуми за вас. Ова вклучува преглед за одредување на најефикасните брзини на активност што ќе ве спречат да бидете пријавени..

  VPN и конфигурација: Добивате сопствена VPN и IP адреса.

  Безбедност: Очекувајте да добиете посветен менаџер на сметки што ќе ви помогне на секој чекор. Кога започнувате кампања, ќе ви треба список со хаштагови и сметки што сакате да ги поставите како цели за автоматизација, а нивниот тим се справува со останатите. Резултатите обично се базираат на квалитетот на содржината и поставките што ги користите, Сепак, видовме 500-1000 нови претплатници месечно со Social Sensei.

  Слични ботови: Upleap обезбедува посветен менаџер на сметки за да ви помогне да ги зголемите вашите следбеници.

  #6 – Комбинација

  Комбинирајте го ботот на Инстаграм

  Бот на Инстаграм: https://winchesclub.com/combin

  Цена: 18 евра месечно

  Автоматизирана брзина на активност: Единствената брзина за автоматизација ја намалува платформата.

  VPN и конфигурација: : Можете да додадете свој прокси користејќи ја вградената алатка за прокси.

  Безбедност: Многу сигурна и конзистентна платформа – можете рачно да ги изберете сметките што сакате да ги следите однапред, тогаш Комбин ќе ги изврши барањата со Инстаграм, ви дава целосна контрола.

  Слични ботови: Овој бот е прилично уникатен во својата работа – ниеден друг не користи рачен избор за специфични дејства.

  #7 – Инстабос

  Бот на Инстабас Инстаграм

  Бот на Инстаграм: https://winchesclub.com/instaboss

  Цена: 11,90 евра месечно

  Автоматизирана брзина на активност: Алатките во форма на вештачка интелигенција се користат за ограничување на вашите активности пред Инстаграм да ја блокира вашата сметка. Потоа повторно се стартува автоматски.

  VPN и конфигурација: Софтверот ви овозможува да конфигурирате прокси, а во зависност од видот на понудата, може да добиете до 10 прокси.

  Безбедност: Тие тврдат дека се 100% безбедни бидејќи секоја нивна понуда вклучува посветени прокси. Што повеќе, вашите податоци се шифрирани и имате корист од премиум поддршка, што е доста брзо.

  Слични ботови: Ефри

  # 8 - Џарви

  Бот на Инстаграм arарви

  Бот на Инстаграм: https://winchesclub.com/jarvee

  Цена: 29,95 евра месечно

  Автоматизирана брзина на активност: Не се споменува поставување брзина за автоматизирани активности.

  VPN и конфигурација: Очекувајте секоја сметка на Инстаграм да работи со сопствен HTTP -прокси.

  Безбедност: Овој бот е дизајниран да имитира дневни социјални активности на Инстаграм до десет пати побрзо отколку што просечниот човек може да ги заврши индивидуално. Ботот може да биде ризичен, бидејќи работи континуирано 24 часа секој ден, и корисниците ризикуваат постојано да ги надминат ограничувањата за вклучување на Инстаграм.

  Слични ботови: Гроустоид

  # 9 - Инставаст

  Инстаграм Бот Инставаст

  Бот на Инстаграм: https://winchesclub.com/instavast

  Цена: 13 евра месечно

  Автоматизирана брзина на активност:Instavast ви овозможува да ја прилагодите брзината на автоматизација. Оваа функција може да биде корисна ако сакате да го минимизирате ризикот дека Инстаграм ќе ве открие.. Имате избор помеѓу 3 брзини почнувајќи од бавно, нормално и брзо. Препорачаната поставка за брзината на вашата активност треба да биде “Пост” кога ќе почнете да ги користите нивните услуги.

  VPN и конфигурација: :
  Локално дизајнирани прокси апликации може да се преземат и инсталираат на вашиот мобилен или компјутер.

  Безбедност:Стандардни безбедносни карактеристики, Сепак, тие тврдат дека нивната услуга за раст е целосно во согласност со условите за услуга на Инстаграм.

  Слични ботови: Нитрео

  #10 – Ектора

  Бот на Ектора Инстаграм

  Бот на Инстаграм: https://winchesclub.com/ektora

  Цена: 95 евра месечно

  Автоматизирана брзина на активност: Тие ги имаат потребните поставки за заштита на вашата сметка и на нивната веб -страница пишува дека ботот е во согласност со условите за услуга на Инстаграм.

  VPN и конфигурација: Тој нуди бесплатно купување и поставување прокси. Нивниот систем, исто така, се грижи за имплементација на прокси -безбедност за вас..

  Безбедност: Во однос на безбедноста, Ектора нуди различно и иновативно решение за да се осигура дека нејзините корисници не се сфаќаат како спам или се забранети. Сите задачи за автоматизација се базирани на АИ и платформата користи препознавање на лицето и ја имитира најновата верзија на мобилната апликација Инстаграм. Нивната услуга за раст се базира на човечко однесување во однос на активноста на Инстаграм, вака успеваат да развијат публика полна со вистински корисници.

  Слични ботови: Растсило

  Најчесто поставувани прашања

  П. КОЈ Е НАЈДОБРИОТ БОТ НА ИНСТАГРАМ ЗА БРЗИНА

  А. Од сите ботови што ги најдовме, го препорачуваме Instagram Follower Bot бидејќи работи многу брзо, особено на хипер про гласање.

  П. КАКО МОANАМ ДА ЈА ЗАШТИТАМ СМЕТКАТА

  А. Можете да ја заштитите вашата сметка со користење на прокси -услуга. На овој начин, вашата IP адреса ќе се промени автоматски.

  П. КОИ СЕ ИГ БОТСИТЕ КОИ ИМААТ ДОБАР БЕЗБЕДНОСТ

  А. IBF и Ingramer се најдобрите instagram ботови за безбедност. Можете да ја заштитите вашата сметка со користење на прокси -услуга.

  П. MЕ БЛОКИРАМ МОЈА СМЕТКА

  А. Сето тоа зависи од тоа како се однесувате кон вашата сметка и дали користите прокси..

  П. ИМА БОТИ НА ИНСТАГРАМ?

  А. Повеќето ботови на Инстаграм се автоматски слични и следат, во зависност од секој поединечен бот.

  П. СЕ ИНСТАГРАМ БОТС ПРАВНИ?

  А. Компаниите за социјални медиуми може да се намуртат на некои ботови, во зависност од тоа што прави секој бот. Иако тие не се незаконски.

  П. ИМА ИНСТАГРАМ БОТКИ ШТО РАБОТАТ?

  А. Повеќето ботови имаат добри резултати, особено IBF и Ingramer.

  П. ДАЛИ БОТОТ НА ИНСТАГРАМ СЕШТЕ РАБОТАТ ВО 2020 ГОДИНА?

  А. Некои ботови престанаа да работат, а некои функции можеби повеќе не се активни. Сепак, повеќето ботови од горната листа работат совршено.

  П. ВРЕДАА БОТСИТЕ НА ИНСТАГРАМ??

  А. Да, може да добиете вистински следбеници прилично брзо во зависност од вашата ниша.

  Најпопуларни