Отклучи MoreEngagement72890

Автоматски како Инстаграм: Бот за автоматски допаѓања

Инстаграм сега стана суштинска алатка за развој на современи брендови и раст на публиката. Сепак, следењето на редовните дневни објави и ангажмани на Инстаграм може да одзема време и да исцрпува. И да не заборавиме колку е жестока конкуренцијата на Инстаграм.

Користење на бот за автоматски допаѓања на Инстаграм, тоа е како да плаќате на Инстаграм за да ја добиете вашата сметка да се појавува на каналите на луѓето преку спонзорирано рекламирање. Ефективната автоматизација на допаѓања преку бот е активност што создава стотици можности вашата сметка на Инстаграм да биде откриена од повеќе луѓе.

Како што Инстаграм се подобрува во идентификувањето на автоматизирани интеракции и компаниите што ги обезбедуваат, треба да бидете подготвени да пробате повеќе услуги за да ја пронајдете вистинската за вас. Но, за среќа, го направивме тоа за вас и еве ја нашата листа на најдобрите 5 ботови за автоматско лајк на Инстаграм во 2021 година:

 1. Најефикасен автоматски бот до денес – Следбеник на бот на Инстаграм
 2. Најцврстото искуство со автоматизација – Инфлакт
 3. Најдобар вредност за парите – Инстабос
 4. Најдобар клиент за услуги – Инстазод
 5. повеќето сигурен – Instamb

Зошто да користите автоматски како бот?

Растењето на вашата сметка на Инстаграм е комплексна активност со многу здодевни задачи доделени на неа. Користењето бот за автоматизирање на слична акција на Инстаграм ќе ви помогне драматично да ја зголемите вашата ангажираност и видливост, и ќе имате повеќе време да се фокусирате на доставување квалитетна содржина до вашата публика.

Еден добар авто-бот на Инстаграм ќе ја зголеми вашата популарност на Инстаграм и ќе ја умножи стапката на раст со тоа што ќе дозволи вашата веќе добра сметка да биде забележана од повеќе луѓе.

Како да поставите автоматски бот?

За да конфигурирате автомобил како Instagram бот, ќе треба да ја наведете целта за која сте заинтересирани. Можете да наведете луѓе, хаштагови и места, а ботот ќе ги користи нивните претплатници за да им се допаднат објавите, што пак го поттикнува взаемниот ангажман во форма на лајкови. и костим. На пример, ако таргетирате некое лице, ботот autolike автоматски ќе ги сака објавите на претплатниците на целната личност.

Кога ги автоматизирате вашите допаѓања на Инстаграм, проверете дали правилно го програмирате ботот како автоматски. За да бидете сигурни дека целосно ја искористите оваа алатка за автоматизација без да ја ставите вашата сметка на Инстаграм во ризик, мора да изберете модул како автоматски што нуди :

 • Сигурна услуга за клиенти
 • Вклучено прокси
 • Автоматизирана брзина на интеракција.

Сепак, мора да запомните дека ботовите за автоматизација на Инстаграм нема да ви дадат бескрајни лајкови, но квалитетна содржина ќе биде. Автоматските допаѓања на Инстаграм ќе ве привлечат, но квалитетот на вашата содржина зависи од вас.

Најдобрите ботови за автоматизирање на лајкови на Инстаграм

Доколку се третираат со внимание, допаѓањата се најсигурната интеракција со следбениците што може да се автоматизираат на Инстаграм. И ако сте подготвени да нарачувате услуги за автоматско допаѓање на Инстаграм, неопходно е да се вооружите со најдобриот можен бот на Инстаграм специјално дизајниран за оваа задача.

И сега, време е внимателно да ја разгледаме нашата листа на 5 најдобри ботови за авто-лајкувачи на Инстаграм што треба да ги пробате сега.

# 1 - Бот де следбеници на Инстаграм

следбеник на бот на Инстаграм

Бот на Инстаграм: https://winchesclub.com/ibf

Цена: 9,99 евра месечно

Ботот Instagram Hyper Follower е совршена алатка за оние што бараат да ги автоматизираат допаѓањата на Инстаграм на други сметки за да го зајакнат реципрочниот ангажман.

Ние претпочитаме Хипер пред другите ботови, бидејќи може да ги направи повеќето работи што би ги очекувале од ефективниот бот на Инстаграм. :

 • Интегрирано паметно таргетирање за најдобри резултати
 • Најевтините роботи од автоматски тип на пазарот
 • Одлична безбедност со бесплатен прокси на кориснички сметки
 • Моќни опции за филтри
 • Неограничен број на IG сметки.
 • # 2 - Надувување


  Бот на Инстаграм: https://winchesclub.com/inflact

  Цена: 9,99 евра месечно

  Inflact е софтвер за автоматизација дизајниран од луѓето што стојат зад Инграмер, и нивното искуство зборува за себе.

  Овој бот за автоматизација на Инстаграм има с you што ви треба за да започнете да ја развивате вашата сметка, од автоматизација на допаѓања до алатка за планирање, така што целата ваша стратегија за Инстаграм може да се програмира однапред.

  Inflact нуди солидно искуство за автоматизација на своите корисници со следниве карактеристики :

  • Таргетирање по хаштагови, локации и кориснички имиња
  • Интелигентни инструменти за анализа
  • Корисни комунални услуги на Инстаграм
  • Активноста го забрзува репродукцијата на вистинско човечко однесување
  • Менаџер на сметки
  • Модуларни опции за плаќање.

  #3 – Инстабос

  Бот на Инстабас Инстаграм

  Бот на Инстаграм: https://winchesclub.com/instaboss

  Цена: 11,90 евра месечно

  Instaboss е француска услуга за автоматизација која тврди дека нуди зголемена видливост и ангажман со автоматизирање на допаѓања преку нивниот бот. Она што ја издвојува оваа компанија, тоа е нејзината посветеност да го поддржи секој од своите корисници во стекнувањето на нивните први 1.000 претплатници.

  Главните карактеристики на нивниот автоматски бот се :

  • Вториот најевтин на пазарот за роботи од автомобилски тип
  • Интерфејс на француски јазик
  • Персонализирани совети обезбедени од услугата за клиенти
  • Почитување на ограничувањата наметнати од Инстаграм
  • До 20 IG сметки.
  • #4 – Инстазуд

   instazood instagram бот

   Бот на Инстаграм: https://winchesclub.com/instazood

   Цена: 13 евра месечно

   Instazood е еден од пионерите на Instagram бот пазарот и е познат по својата брза и сигурна услуга за клиенти..

   Карактеристиките на нивниот бот на Инстаграм се многу едноставни и класични :

   • Прилагодлива брзина
   • Разговор во живо достапен со загарантирана поддршка во рок од 24 часа
   • Бот на Инстаграм оптимизиран да работи беспрекорно на сите мобилни уреди
   • Филтри и опции за прилагодување за автоматизирање на допаѓања.

   #5 – Instamb

   instamber instagram бот

   Бот на Инстаграм: https://winchesclub.com/instamber

   Цена: 13 евра месечно

   Причината поради која сметаме дека Instamber е најсигурен е тоа што тие направија најголеми чекори во прилагодувањето кон најновите промени во алгоритмите на Instagram..

   Главните карактеристики што се достапни со овој робот за автоматско крцкање:

   • Напредни опции за таргетирање
   • Менаџер на сметки за да ја одржите вашата автоматика во граници
   • Автоматски поставки за активност на брзина и напредно филтрирање
   • Редизајниран алгоритам
   • Можни се повеќе сметки.

Најпопуларни