Kā izdzēst Instagram kontu

Dzēst vai deaktivizēt Instagram kontu

Nav svarīgi, kāpēc dzēšat savu Instagram kontu, sociālo mediju gigants nevēlas jums atvieglot situāciju. Ja jūsu konts ir bloķēts vai bloķēts, Jūs varat vienkārši izdzēst savu kontu un sākt no jauna.

Jūs nevar izdzēst vai deaktivizējiet savu Instagram kontu tieši no tālruņa lietojumprogrammas. Lai to izdarītu, jums jāiet uz norādītā konta dzēšanas lapa.

Jums ir iespēja neatgriezeniski dzēst savu kontu Instagram, vai nu uz laiku deaktivizējiet to. Ja vēlaties uzzināt, kā rīkoties vienā vai otrā veidā, vienkārši izpildiet mūsu vienkāršās darbības.

Kā izdzēst manu Instagram lapu?

Jūsu Instagram dzēšana ir neatgriezeniska – jūs pazaudēsit visas savas fotogrāfijas, video, sekotāji un ziņas – jūs zaudēsit savu klātbūtni sociālo mediju platformā.

Ja tas ir tas, ko vēlaties darīt, tāpēc sāksim.

  1. Dodieties uz Instagram konta dzēšanas lapu šeit.
  2. Ja vēl neesat pieteicies tīmekļa pārlūkprogrammas versijā, jums tiks piedāvāts to darīt.
  3. Jums tiks parādīts šis ekrāns:
      izdzēst Instagram kontu

    • Izvēlieties iemeslu, kāpēc dzēšat savu kontu.
    • Ievadiet sava konta paroli un noklikšķiniet uz “Neatgriezeniski dzēst manu kontu”.

Kā es varu deaktivizēt savu kontu ?

Atcerieties, ka nav iespējams atgriezties no neatgriezeniski dzēsta konta. Ja vēlaties kādu laiku palikt prom no sociālajiem medijiem, konta deaktivizēšana varētu būt labāks risinājums.

Konta deaktivizēšana nozīmē, ka tas ir pilnībā paslēpts no visiem Instagram lietotājiem, un, ja vēlaties, varat to atkārtoti aktivizēt.

Jūs varat deaktivizēt savu kontu no Instagram darbvirsmas versijas:

  • Izveidojiet savienojumu ar Instagram darbvirsmas versiju instagram.com
  • Noklikšķiniet uz pogas “mainīt profilu” blakus jūsu konta nosaukumam
  • izdzēst Instagram kontu

  • Klikšķiniet uz “Uz laiku deaktivizējiet savu kontu” lapas apakšā.
  • izdzēst instagram

  • Apstipriniet iemeslu, kāpēc vēlaties deaktivizēt savu kontu, pēc tam ievadiet sava konta paroli.
  • Klikšķiniet uz Īslaicīgi deaktivizēt konts.

Kad jūsu konts ir deaktivizēts, jebkurā laikā varat to atkal aktivizēt. Vienkārši piesakieties savā kontā kā parasti, un jūsu konts atkal būs redzams.

Tas arī viss.

Atcerieties, ka apspiešana jūsu kontā ir pastāvīgs, kamēr viņa deaktivizēšana ir pagaidu. Ja jums ir kādas šaubas, mēs iesakām vienkārši deaktivizēt savu kontu, lai pēc vēlēšanās varētu vēlreiz ar to iepazīties.

Jaunākās publikācijas