Kaip ištrinti „Instagram“ paskyrą

Ištrinkite arba išjunkite „Instagram“ paskyrą

Nesvarbu, kodėl ištrinate „Instagram“ paskyrą, socialinės žiniasklaidos milžinas nenori jums palengvinti. Jei jūsų sąskaita yra užblokuotas arba užrakintas, galite tiesiog ištrinti paskyrą ir pradėti iš naujo.

Tu ištrinti negalima arba išjunkite „Instagram“ paskyrą tiesiai iš savo telefono programos. Padaryti tai, turite eiti į paskirtas paskyros ištrynimo puslapis.

Turite galimybę visam laikui ištrinti paskyrą Instagram, arba laikinai išjunkite. Jei norite žinoti, kaip padaryti vieną ar kitą, tiesiog atlikite mūsų paprastus veiksmus.

Kaip ištrinti „Instagram“ puslapį?

„Instagram“ ištrynimas yra visam laikui – prarasite visas savo nuotraukas, vaizdo įrašus, sekėjų ir pranešimų – prarasite savo buvimą socialinės žiniasklaidos platformoje.

Jei tai norite padaryti, taigi pradėkime.

  1. Eikite į „Instagram“ paskyros ištrynimo puslapį čia.
  2. Jei dar nesate prisijungęs prie interneto naršyklės versijos, būsite paraginti tai padaryti.
  3. Jums bus pateiktas šis ekranas:
      ištrinti instagram paskyrą

    • Pasirinkite priežastį, kodėl ištrinate paskyrą.
    • Įveskite savo paskyros slaptažodį ir spustelėkite “Visam laikui ištrinti mano paskyrą”.

Kaip galiu išjungti savo paskyrą ?

Atminkite, kad grįžti iš visam laikui ištrintos paskyros neįmanoma. Jei norite kurį laiką likti nuošalyje nuo socialinės žiniasklaidos, paskyros išjungimas gali būti geresnis pasirinkimas.

Paskyros išjungimas reiškia, kad ji yra visiškai paslėpta nuo visų „Instagram“ vartotojų, ir jei norite, galite jį iš naujo suaktyvinti.

Savo paskyrą galite išjungti naudodami „Instagram“ darbalaukio versiją:

  • Prisijunkite prie „Instagram“ darbalaukio versijos instagram.com
  • Spustelėkite mygtuką “keisti profilį” šalia paskyros pavadinimo
  • ištrinti instagram paskyrą

  • Spustelėkite “Laikinai išjunkite savo paskyrą” puslapio apačioje.
  • ištrinti instagramą

  • Patvirtinkite priežastį, kodėl norite išjungti paskyrą, tada įveskite savo paskyros slaptažodį.
  • Spustelėkite Laikinai išjunkite paskyra.

Kai jūsų paskyra bus išjungta, bet kuriuo metu galite jį vėl suaktyvinti. Tiesiog prisijunkite prie savo paskyros kaip įprasta ir jūsų paskyra vėl bus matoma.

Tai viskas.

Atminkite, kad slopinimas jūsų paskyros yra nuolatinis, o jo išjungimas yra laikinas. Jei turite kokių nors abejonių, rekomenduojame tiesiog išjungti savo paskyrą, kad, jei norite, galėtumėte dar kartą su ja susipažinti.

Naujausios žinutės