ວິທີການລຶບບັນຊີ Instagram

ລຶບຫຼືປິດການ ນຳ ໃຊ້ບັນຊີ Instagram

ມັນບໍ່ ສຳ ຄັນວ່າເປັນຫຍັງເຈົ້າຈິ່ງລຶບບັນຊີ Instagram ຂອງເຈົ້າ, ສື່ສັງຄົມຍັກໃຫຍ່ບໍ່ຕ້ອງການເຮັດໃຫ້ມັນງ່າຍ ສຳ ລັບເຈົ້າ. ຖ້າບັນຊີຂອງເຈົ້າແມ່ນ ຖືກບລັອກຫຼືຖືກລັອກ, ເຈົ້າສາມາດລຶບບັນຊີຂອງເຈົ້າແລະເລີ່ມໃover່ໄດ້.

ເຈົ້າ ບໍ່ສາມາດລຶບ ຫຼືປິດການ ນຳ ໃຊ້ບັນຊີ Instagram ຂອງເຈົ້າໂດຍກົງຈາກແອັບພລິເຄຊັນໂທລະສັບຂອງເຈົ້າ. ເພື່ອເຮັດສິ່ງນີ້, ເຈົ້າຕ້ອງໄປຫາ ໜ້າ ລຶບບັນຊີທີ່ໄດ້ ກຳ ນົດ.

ເຈົ້າມີທາງເລືອກທີ່ຈະລຶບບັນຊີຂອງເຈົ້າຢ່າງຖາວອນ Instagram, ປິດການ ນຳ ໃຊ້ມັນຊົ່ວຄາວ. ຖ້າເຈົ້າຢາກຮູ້ວິທີເຮັດແນວ ໜຶ່ງ ຫຼືອັນອື່ນ, ພຽງແຕ່ປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນງ່າຍ simple ຂອງພວກເຮົາ.

ວິທີການລຶບ ໜ້າ Instagram ຂອງຂ້ອຍ?

ການລຶບ Instagram ຂອງເຈົ້າແມ່ນຖາວອນ – ເຈົ້າຈະສູນເສຍຮູບທັງົດຂອງເຈົ້າ, ວິດີໂອ, ຜູ້ຕິດຕາມແລະຂໍ້ຄວາມ – ເຈົ້າຈະສູນເສຍການມີ ໜ້າ ຂອງເຈົ້າຢູ່ໃນເວທີສື່ສັງຄົມ.

ຖ້ານີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ເຈົ້າຢາກເຮັດ, ສະນັ້ນໃຫ້ເລີ່ມຕົ້ນ.

  1. ໄປທີ່ ໜ້າ ລຶບບັນຊີ Instagram ທີ່ນີ້.
  2. ຖ້າເຈົ້າຍັງບໍ່ໄດ້ເຂົ້າສູ່ລະບົບໃນເວີຊັນຂອງໂປຣແກຣມທ່ອງເວັບ, ເຈົ້າຈະຖືກເຕືອນໃຫ້ເຮັດເຊັ່ນນັ້ນ.
  3. ເຈົ້າຈະຖືກ ນຳ ສະ ເໜີ ດ້ວຍ ໜ້າ ຈໍນີ້:
      ລຶບບັນຊີ instagram

    • ເລືອກເຫດຜົນວ່າເປັນຫຍັງເຈົ້າຈິ່ງລຶບບັນຊີຂອງເຈົ້າ.
    • ໃສ່ລະຫັດບັນຊີຂອງເຈົ້າແລະຄລິກ “ລຶບບັນຊີຂອງຂ້ອຍອອກຖາວອນ”.

ຂ້ອຍຈະປິດການ ນຳ ໃຊ້ບັນຊີຂອງຂ້ອຍໄດ້ແນວໃດ ?

ຈື່ໄວ້ວ່າມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະກັບຄືນຈາກບັນຊີທີ່ຖືກລຶບໄປແລ້ວຢ່າງຖາວອນ. ຖ້າເຈົ້າພຽງແຕ່ຕ້ອງການຢູ່ຫ່າງຈາກສື່ສັງຄົມຊົ່ວໄລຍະ ໜຶ່ງ, ການປິດ ນຳ ໃຊ້ບັນຊີຂອງເຈົ້າອາດຈະເປັນທາງເລືອກທີ່ດີກວ່າ.

ການປິດ ນຳ ໃຊ້ບັນຊີຂອງເຈົ້າmeansາຍຄວາມວ່າມັນຖືກປິດບັງຈາກຜູ້ໃຊ້ Instagram ທັງົດ, ແລະເຈົ້າສາມາດເປີດມັນຄືນໄດ້ຖ້າເຈົ້າຕ້ອງການ.

ເຈົ້າສາມາດປິດການ ນຳ ໃຊ້ບັນຊີຂອງເຈົ້າໄດ້ຈາກ Instagram ເວີຊັນເດັສທັອບ:

  • ເຊື່ອມຕໍ່ກັບ Instagram ເວີຊັນເດັສທັອບ instagram.com
  • ຄລິກໃສ່ປຸ່ມ “ແກ້ໄຂໂປຣໄຟລ” ຢູ່ຂ້າງຊື່ບັນຊີຂອງເຈົ້າ
  • ລຶບບັນຊີ instagram

  • ຄລິກໃສ່ “ປິດການ ນຳ ໃຊ້ບັນຊີຂອງເຈົ້າຊົ່ວຄາວ” ຢູ່ດ້ານລຸ່ມຂອງ ໜ້າ.
  • instagram ລຶບ

  • ຢືນຢັນເຫດຜົນວ່າເປັນຫຍັງເຈົ້າຈິ່ງຕ້ອງການປິດການ ນຳ ໃຊ້ບັນຊີຂອງເຈົ້າ, ຈາກນັ້ນໃສ່ລະຫັດບັນຊີຂອງເຈົ້າ.
  • ຄລິກໃສ່ ປິດການ ນຳ ໃຊ້ຊົ່ວຄາວ ບັນຊີ.

ເມື່ອບັນຊີຂອງເຈົ້າຖືກປິດການ ນຳ ໃຊ້, ເຈົ້າສາມາດເປີດ ນຳ ໃຊ້ມັນຄືນໃ່ໄດ້ທຸກເວລາ. ພຽງແຕ່ເຂົ້າບັນຊີຂອງເຈົ້າຕາມປົກກະຕິແລະບັນຊີຂອງເຈົ້າຈະສາມາດເບິ່ງເຫັນໄດ້ອີກ.

ນັ້ນແມ່ນທັງthereົດທີ່ມີຕໍ່ມັນ.

ຈື່ໄວ້ວ່າ ການສະກັດກັ້ນ ຂອງບັນຊີຂອງເຈົ້າແມ່ນ ຖາວອນ, ໃນຂະນະທີ່ລາວ ປິດການ ນຳ ໃຊ້ ແມ່ນ ຊົ່ວຄາວ. ຖ້າເຈົ້າມີຂໍ້ສົງໃສ, ພວກເຮົາແນະນໍາໃຫ້ທ່ານປິດການ ນຳ ໃຊ້ບັນຊີຂອງເຈົ້າງ່າຍ simply ເພື່ອວ່າເຈົ້າສາມາດປຶກສາມັນໄດ້ອີກຖ້າເຈົ້າຕ້ອງການ.

Recent posts