Wéi läschen ech Instagram Kont

Läscht oder deaktivéiert den Instagram Kont

Et ass egal firwat Dir Ären Instagram Kont läscht, de Sozial Medien Riese wëll et Iech net einfach maachen. Wann Äre Kont ass blockéiert oder gespaart, Dir kënnt just Äre Kont läschen an nei ufänken.

Dir kann net läschen oder deaktivéiert Ären Instagram Konto direkt vun Ärer Telefonsapplikatioun. Fir dëst ze maachen, Dir musst an de designéierte Kont Läschen Säit.

Dir hutt d'Méiglechkeet entweder Äre Kont permanent ze läschen Instagram, entweder temporär deaktivéieren. Wann Dir wëllt wëssen wéi een dat anert ze maachen, verfollegt just eis einfach Schrëtt.

Wéi läschen ech meng Instagram Säit?

Ären Instagram läschen ass permanent – Dir verléiert all Är Fotoen, Videoen, Follower a Messagen – Dir verléiert Är Präsenz op der Social Media Plattform.

Wann dat ass wat Dir maache wëllt, also loosst eis ufänken.

  1. Gitt op d'Säit läschen Instagram Kont hei.
  2. Wann Dir nach net um Webbrowser Versioun ageloggt sidd, Dir wäert gefrot ginn dat ze maachen.
  3. Dir wäert mat dësem Écran presentéiert ginn:
      läschen instagram Kont

    • Wielt de Grond firwat Dir Äre Kont läscht.
    • Gitt Äert Kontpasswuert a klickt “Mäi Kont permanent läschen”.

Wéi Kann Ech Mäi Kont Desaktivéieren ?

Denkt drun datt et net méiglech ass vun engem permanent geläschte Kont zréckzekommen. Wann Dir just fir eng Zäit ewech vun de soziale Medien wëllt bleiwen, Äre Kont deaktivéieren ass eng besser Optioun.

Äre Kont deaktivéieren heescht datt et komplett verstoppt ass fir all Instagram Benotzer, an Dir kënnt et erëm aktivéieren wann Dir wëllt.

Dir kënnt Äre Kont vun der Desktop Versioun vun Instagram deaktivéieren:

  • Connectéiert mat der Desktop Versioun vun Instagram op instagram.com
  • Klickt op de Knäppchen “de Profil änneren” nieft Ärem Kontnumm
  • instagram Kont läschen

  • Klickt op “Äre Kont temporär deaktivéieren” um Enn vun der Säit.
  • instagram läschen

  • Confirméiert de Grond firwat Dir Äre Kont deaktivéiere wëllt, gitt dann Äre Kont Passwuert an.
  • Klickt op Temporär deaktivéieren de Kont.

Wann Äre Kont deaktivéiert ass, Dir kënnt et zu all Moment erëm aktivéieren. Loggt Iech einfach an wéi ëmmer an Ärem Kont an Äre Kont wäert erëm siichtbar sinn.

Dat ass alles wat et ass.

Denkt drun datt de Ënnerdréckung vun Ärem Kont ass permanent, wärend sengem deaktivéieren ass temporär. Wann Dir Zweifel hutt, mir empfeelen datt Dir Äre Kont einfach deaktivéiert sou datt Dir et erëm konsultéiere kënnt wann Dir wëllt.

Recent posts