វិធីលុបគណនី Instagram

លុបឬធ្វើឱ្យគណនី Instagram អសកម្ម

វាមិនមានបញ្ហាទេហេតុអ្វីបានជាអ្នកលុបគណនី Instagram របស់អ្នក, យក្សប្រព័ន្ធផ្សព្វផ្សាយសង្គមមិនចង់ធ្វើឱ្យអ្នកងាយស្រួលទេ. ប្រសិនបើគណនីរបស់អ្នក រារាំងឬចាក់សោ, អ្នកគ្រាន់តែអាចលុបគណនីរបស់អ្នកហើយចាប់ផ្តើមឡើងវិញ.

អ្នក មិនអាចលុប ឬធ្វើឱ្យគណនី Instagram របស់អ្នកអសកម្មដោយផ្ទាល់ពីកម្មវិធីទូរស័ព្ទរបស់អ្នក. ដើម្បីធ្វើដូចនេះ, អ្នកត្រូវតែទៅ ទំព័រលុបគណនីដែលបានកំណត់.

អ្នកមានជម្រើសក្នុងការលុបគណនីរបស់អ្នកជាអចិន្ត្រៃយ៍ Instagram, ឬធ្វើឱ្យវាអសកម្មជាបណ្តោះអាសន្ន. ប្រសិនបើអ្នកចង់ដឹងពីរបៀបធ្វើមួយឬផ្សេងទៀត, គ្រាន់តែធ្វើតាមជំហានសាមញ្ញរបស់យើង.

វិធីលុបទំព័រ Instagram របស់ខ្ញុំ?

លុប Instagram របស់អ្នកគឺអចិន្រ្តៃយ៍ – អ្នកនឹងបាត់បង់រូបថតរបស់អ្នកទាំងអស់, វីដេអូ, អ្នកតាមដាននិងសារ – អ្នកនឹងបាត់បង់វត្តមានរបស់អ្នកនៅលើវេទិកាប្រព័ន្ធផ្សព្វផ្សាយសង្គម.

ប្រសិនបើនេះជាអ្វីដែលអ្នកចង់ធ្វើ, ដូច្នេះសូមចាប់ផ្តើម.

  1. ចូលទៅកាន់ទំព័រលុបគណនី Instagram នៅទីនេះ.
  2. ប្រសិនបើអ្នកមិនទាន់បានចូលក្នុងកំណែកម្មវិធីអ៊ីនធឺណិតទេ, អ្នកនឹងត្រូវបានសួរឱ្យធ្វើដូច្នេះ.
  3. អ្នកនឹងត្រូវបានបង្ហាញជាមួយអេក្រង់នេះ:
      លុបគណនី instagram

    • ជ្រើសរើសមូលហេតុដែលអ្នកលុបគណនីរបស់អ្នក.
    • បញ្ចូលពាក្យសម្ងាត់គណនីរបស់អ្នកហើយចុច “លុបគណនីរបស់ខ្ញុំជាអចិន្ត្រៃយ៍”.

តើខ្ញុំអាចធ្វើឱ្យគណនីរបស់ខ្ញុំអសកម្មយ៉ាងដូចម្តេច? ?

សូមចងចាំថាវាមិនអាចត្រលប់មកវិញពីគណនីដែលបានលុបជាអចិន្ត្រៃយ៍ទេ. ប្រសិនបើអ្នកគ្រាន់តែចង់នៅឱ្យឆ្ងាយពីបណ្តាញសង្គមមួយរយៈ, ការបិទគណនីរបស់អ្នកអាចជាជម្រើសប្រសើរជាង.

ការបិទគណនីរបស់អ្នកមានន័យថាវាត្រូវបានលាក់ទាំងស្រុងពីអ្នកប្រើប្រាស់ Instagram ទាំងអស់, ហើយអ្នកអាចធ្វើឱ្យវាសកម្មឡើងវិញប្រសិនបើអ្នកចង់បាន.

អ្នកអាចធ្វើឱ្យគណនីរបស់អ្នកអសកម្មពីកំណែផ្ទៃតុរបស់ Instagram:

  • ភ្ជាប់ទៅកំណែផ្ទៃតុរបស់ Instagram នៅលើ instagram.com
  • ចុចលើប៊ូតុង “កែប្រែទម្រង់” នៅជាប់នឹងឈ្មោះគណនីរបស់អ្នក
  • លុបគណនី instagram

  • ចុចលើ “ធ្វើឱ្យគណនីរបស់អ្នកអសកម្មជាបណ្តោះអាសន្ន” នៅផ្នែកខាងក្រោមនៃទំព័រ.
  • instagram លុប

  • បញ្ជាក់ពីមូលហេតុដែលអ្នកចង់ធ្វើឱ្យគណនីរបស់អ្នកអសកម្ម, បន្ទាប់មកបញ្ចូលពាក្យសម្ងាត់គណនីរបស់អ្នក.
  • ចុចលើ ធ្វើឱ្យអសកម្មជាបណ្តោះអាសន្ន គណនី.

នៅពេលដែលគណនីរបស់អ្នកត្រូវបានធ្វើឱ្យអសកម្ម, អ្នកអាចធ្វើឱ្យវាសកម្មម្តងទៀតនៅពេលណាមួយ. គ្រាន់តែចូលទៅក្នុងគណនីរបស់អ្នកដូចធម្មតាហើយគណនីរបស់អ្នកនឹងអាចមើលឃើញម្តងទៀត.

នោះហើយជាអ្វីទាំងអស់ដែលមានចំពោះវា.

សូមចងចាំថាក ការបង្ក្រាប នៃគណនីរបស់អ្នក អចិន្រ្តៃយ៍, ខណៈពេលដែលរបស់គាត់ ការធ្វើឱ្យអសកម្ម គឺ បណ្តោះអាសន្ន. ប្រសិនបើអ្នកមានការសង្ស័យណាមួយ, យើងសូមណែនាំថាអ្នកគ្រាន់តែធ្វើឱ្យគណនីរបស់អ្នកអសកម្មដូច្នេះអ្នកអាចពិគ្រោះយោបល់ម្តងទៀតប្រសិនបើអ្នកចង់.

Recent posts