როგორ წაშალოთ Instagram ანგარიში

წაშალეთ ან გამორთეთ Instagram ანგარიში

არ აქვს მნიშვნელობა რატომ წაშლით თქვენს Instagram ანგარიშს, სოციალური მედიის გიგანტს არ უნდა გაუადვილოს ეს თქვენთვის. თუ თქვენი ანგარიში არის დაბლოკილი ან ჩაკეტილი, შეგიძლიათ უბრალოდ წაშალოთ თქვენი ანგარიში და დაიწყოთ თავიდან.

შენ წაშლა არ შეიძლება ან გამორთეთ თქვენი Instagram ანგარიში პირდაპირ თქვენი ტელეფონის აპლიკაციიდან. Გააკეთო ეს, თქვენ უნდა წახვიდეთ მითითებული ანგარიშის წაშლის გვერდი.

თქვენ გაქვთ შესაძლებლობა სამუდამოდ წაშალოთ თქვენი ანგარიში ინსტაგრამი, ან დროებით გამორთეთ იგი. თუ გსურთ იცოდეთ როგორ გააკეთოთ ერთი ან მეორე, უბრალოდ მიჰყევით ჩვენს მარტივ ნაბიჯებს.

როგორ წავშალო ჩემი ინსტაგრამ გვერდი?

თქვენი ინსტაგრამის წაშლა მუდმივია – თქვენ დაკარგავთ თქვენს ყველა ფოტოს, ვიდეოები, მიმდევრები და შეტყობინებები – თქვენ დაკარგავთ თქვენს ყოფნას სოციალური მედიის პლატფორმაზე.

თუ ეს არის რისი გაკეთებაც გსურთ, ასე რომ დავიწყოთ.

  1. გადადით Instagram ანგარიშის წაშლის გვერდზე აქ.
  2. თუ ჯერ არ ხართ შესული ბრაუზერის ვერსიაზე, თქვენ მოგეთხოვებათ ამის გაკეთება.
  3. თქვენ მოგეცემათ ეს ეკრანი:
      წაშალეთ ინსტაგრამის ანგარიში

    • შეარჩიეთ მიზეზი, რის გამოც თქვენ წაშლით თქვენს ანგარიშს.
    • შეიყვანეთ თქვენი ანგარიშის პაროლი და დააწკაპუნეთ “სამუდამოდ წაშალე ჩემი ანგარიში”.

როგორ შემიძლია ჩემი ანგარიშის გამორთვა ?

გახსოვდეთ, რომ შეუძლებელია სამუდამოდ წაშლილი ანგარიშიდან დაბრუნება. თუ უბრალოდ გსურთ გარკვეული ხნით თავი აარიდოთ სოციალურ მედიას, თქვენი ანგარიშის გამორთვა უკეთესი ვარიანტი იქნება.

თქვენი ანგარიშის გამორთვა ნიშნავს, რომ ის სრულად არის დაფარული Instagram– ის ყველა მომხმარებლისთვის, და სურვილისამებრ შეგიძლიათ გააქტიუროთ იგი.

თქვენ შეგიძლიათ გამორთოთ თქვენი ანგარიში Instagram– ის დესკტოპის ვერსიიდან:

  • დაუკავშირდით Instagram– ის დესკტოპის ვერსიას instagram.com
  • დააწკაპუნეთ ღილაკზე “შეცვალეთ პროფილი” თქვენი ანგარიშის სახელის გვერდით
  • ინსტაგრამის ანგარიშის წაშლა

  • Დააკლიკეთ “დროებით გამორთეთ თქვენი ანგარიში” გვერდის ბოლოში.
  • ინსტაგრამის წაშლა

  • დაადასტურეთ მიზეზი, რის გამოც გსურთ თქვენი ანგარიშის გამორთვა, შემდეგ შეიყვანეთ თქვენი ანგარიშის პაროლი.
  • Დააკლიკეთ დროებით გამორთვა ანგარიში.

მას შემდეგ რაც თქვენი ანგარიში გამორთულია, შეგიძლიათ ნებისმიერ დროს კვლავ გააქტიუროთ. უბრალოდ შეხვიდეთ თქვენს ანგარიშზე, როგორც ყოველთვის და თქვენი ანგარიში კვლავ გამოჩნდება.

სულ ესაა.

გახსოვდეთ, რომ ჩახშობა თქვენი ანგარიშიდან არის მუდმივი, ხოლო მისი დეაქტივაცია არის დროებითი. თუ თქვენ გაქვთ რაიმე ეჭვი, ჩვენ გირჩევთ, რომ უბრალოდ გამორთოთ თქვენი ანგარიში, რათა სურვილის შემთხვევაში ხელახლა გაიაროთ კონსულტაცია.

ბოლო პოსტები